Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle hocam siz çevirin biz bekleriz kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsan67 -- 3 Nisan 2016; 13:12:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyQinQ

quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: asau

Çok iyi İngilizce bilenlerin bir oyun için başkaları için neden çeviri yaparlar, bunun ardındaki motivasyon nedir? sadaka kültürü bu ülkede bu kadar gelişmiş mi? Hayır, şunun için sordum, ben de yardım etmek isterim de, çeviri yapmaya heveslenecek bir motivasyon bulamıyorum da ondan dedim?!

Bu isi 2011'den beri yapiyorum. Aldigim en guzel sorulardan biri bu oldu. Cunku insanlar genelde bize sanki bize para veriyorlar da bu isi yapmak zorundaymisiz gibi davraniyor.

Cevabi ise bu isi eglenceli bulmamiz. Bir cesit hobi. O yuzden sadece sevdigimiz oyunlari ceviriyoruz ve kendimizi germeden calisiyoruz. Yoksa bu is yurumez. Asil motivasyonumuz insanlara yardimci olmak degil. O ikinci olanda bizim icin. Biz sadece bunu yaparken eglendigimuz icin yapiyoruz. Yoksa kimse dediginiz gibi sirf birilerine yardimci olayim diye bu kadar buyuk islere gonullu olarak girmez.

Aha buldum seni sen assassin's creed revelations ı çeviren adamsın

oyun korsanda çalışmıyordu aylarca uğraştım yapamadım gittim orjinal almak zorunda kaldım

sonra bi yolunu falan buldular korsanda türkçe oynamanın boşu boşuna param gitti

az küfür yemedin benden ne zaman bi yama yüklesem ve senin adın o yamanın içinde geçse acaba korsanda çalışmazmı lan diye korkuyorum az bedduamı almadın iki yakan bi araya gelmesin lan

hele bi korsanda çalışmasın...

CAHİL ŞOV!!! [sm=s19

FARZEDELİM Kİ SEN AFRİKADAKİ AÇLARDANSIN YEMEK SU BULAMIYORSUN SAİDSRC ADAM SANA YEMEK VE SU GETİRİYO AMA DONDURMA GETİRMİYOR ! SENDE DİYORSUNKİ NEDEN DONDURMA YOK ALLAH BELANI VER...... FALAN TRİPLERE GRİYİORSUN :d SENİN İYİ Bİ DAYAK YEMEN LAZIM ANAN BABAN ÇOK ŞIMARTMIŞ ALLAH SENİ ISLAH ETSİN!!! TROL DEGİLSEN TABİ. TROLSEN LAFIM YOK :d :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 3 Nisan 2016; 21:11:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

quote:

Orijinalden alıntı: BloodyQinQ

quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: asau

Çok iyi İngilizce bilenlerin bir oyun için başkaları için neden çeviri yaparlar, bunun ardındaki motivasyon nedir? sadaka kültürü bu ülkede bu kadar gelişmiş mi? Hayır, şunun için sordum, ben de yardım etmek isterim de, çeviri yapmaya heveslenecek bir motivasyon bulamıyorum da ondan dedim?!

Bu isi 2011'den beri yapiyorum. Aldigim en guzel sorulardan biri bu oldu. Cunku insanlar genelde bize sanki bize para veriyorlar da bu isi yapmak zorundaymisiz gibi davraniyor.

Cevabi ise bu isi eglenceli bulmamiz. Bir cesit hobi. O yuzden sadece sevdigimiz oyunlari ceviriyoruz ve kendimizi germeden calisiyoruz. Yoksa bu is yurumez. Asil motivasyonumuz insanlara yardimci olmak degil. O ikinci olanda bizim icin. Biz sadece bunu yaparken eglendigimuz icin yapiyoruz. Yoksa kimse dediginiz gibi sirf birilerine yardimci olayim diye bu kadar buyuk islere gonullu olarak girmez.

Aha buldum seni sen assassin's creed revelations ı çeviren adamsın

oyun korsanda çalışmıyordu aylarca uğraştım yapamadım gittim orjinal almak zorunda kaldım

sonra bi yolunu falan buldular korsanda türkçe oynamanın boşu boşuna param gitti

az küfür yemedin benden ne zaman bi yama yüklesem ve senin adın o yamanın içinde geçse acaba korsanda çalışmazmı lan diye korkuyorum az bedduamı almadın iki yakan bi araya gelmesin lan

hele bi korsanda çalışmasın...

CAHİL ŞOV!!! [sm=s19

FARZEDELİM Kİ SEN AFRİKADAKİ AÇLARDANSIN YEMEK SU BULAMIYORSUN SAİDSRC ADAM SANA YEMEK VE SU GETİRİYO AMA DONDURMA GETİRMİYOR ! SENDE DİYORSUNKİ NEDEN DONDURMA YOK ALLAH BELANI VER...... FALAN TRİPLERE GRİYİORSUN :d SENİN İYİ Bİ DAYAK YEMEN LAZIM ANAN BABAN ÇOK ŞIMARTMIŞ ALLAH SENİ ISLAH ETSİN!!! TROL DEGİLSEN TABİ. TROLSEN LAFIM YOK :d :d

Orjinal değilde korsan oynayınca cahil oluyoruz ha komik nerenle düşündüğün malum

Hep oranla düşünme arada beyninide kullan tavsiye ederim

• Ekmek paranı kazandıgın bölgenle çok düşünüyorsun demekki insanlarıda kendin gibi sanıyorsun seninde yapcak birşeyin yok sonuçta beynin olmadıgı için başka yollara başvurmussun :D ama ben Allaha şükür sadece düşünürken beynimi kullanıyorum. Cahilligin teşekkür etmeyi düşünememenden kaynaklı korsan almandan degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 3 Nisan 2016; 21:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

Ekmek paranı kazandıgın bölgenle çok düşünüyorsun demekki insanlarıda kendin gibi sanıyorsun seninde yapcak birşeyin yok sonuçta beynin olmadıgı için başka yollara başvurmussun :D ama ben Allaha şükür sadece düşünürken beynimi kullanıyorum. Cahilligin teşekkür etmeyi düşünememenden kaynaklı korsan almandan degil

Evet haklısın ben her zaman elimi başımın üzerine koyarak düşünürüm

çünkü elimle para kazanırım para kazanabilmek için herhangi biriyle el sıkışmam yetiyor sen parayı benim için kazanıyorsun bende sana hakkını veriyorum

türkçe çeviri yapan insanlara hep saygım olmuştur kendilerine minnettarım

ama çocukların aç uyuduğu bir ülkede bizi orjinal oyun almak zorunda bırakanlara saygı duymuyorum

doğru o insan bunu yapmak zorunda değil ama yapıyorsada bişeyleri düşünmeli bence

sokaklara çıkıp bakmanızı tavsiye ederim çöpten ekmek toplayan 3-5 kuruş için dilenen insanları görün

önce yaşadığınız ülkeyi bilin ondan sonra benimle tartışın ona buna yağcılık yapmayın

• oyunu bitirdim, çok kaliteli bir oyun, ac unity den çok daha başarılı, konu baya uzun, çeviride o kadar uzun olacak, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAHIN CEZASI FORUMDA Bİ SORUMA CEVAP ALAMADIM ARKADAŞ SAİD HOCAM SANA SAYGIM SONSUZ KOLAY GELSİN YAMALARINI BÜYÜK Bİ KEYİFLE İNDİRİYORUM ŞU CAHİL CAHİL KONUŞAN İNSANALR YÜZÜNDEN SORUM ARADA KAYNAYIP GİDİYOR SORUM ŞU : OYUNU ÇEVİRİRKEN DLCLEREDE EL ATTINIZMI HİÇ KARINDEŞEN JACK FALAN ? SEN VE EKİBİNE ŞİMDİDEN SONSUZ TŞK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xOmeRx96 -- 4 Nisan 2016; 3:50:08 >
  • Bak şimdi güzel arkadaşım,

Oyunu satın almak oyunu yapana saygı duymaktır, oyuna saygı duymaktır. Diyorsun ki bu oyuna 179 lira verilmez, evet bence de verilmez. Ben de diyorum ki git indirim kolla steam'de g2a'de kinguin'de.

Korsan oyun almak, film indirmek vs her ne kadar fazla kontrol edilmese de dünya genelinde yasa dışı bir olay. Hatta amerikada torrent kullandığını tespit edip internetini kestikleri bir arkadaşım bile var.

Bu adamlar gönüllü olarak işlerinden güçlerinden zaman ayırıp çeviri yapıyor ve senin yasa dışı sayılan korsan oyununda çevirinin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek onların sorumluluğu değil.

Şimdi ya sus edebinle çevirinin bitmesini bekle ya da bu forumu terk et. Tekrar söylüyorum "İNDİRİM KOLLA". 200 liralık oyun paketini 15 liraya almışlığım var benim. Kimse sana bi oyuna çuvalla para saç demiyor.

Oyunu oynayacağın bilgisayarı toplarken sokaktaki insanları düşündün mü merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 4 Nisan 2016; 8:52:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• xOmeRx96 X kullanıcısına yanıt
    Oyunun müsaade ederse çeviriyorlar. Unity Dead Kings'i çevirdiler, bi sıkıntı çıkmazsa Jack the Ripper'ı da çevirirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çeviri iptal oldu diye bir duyum aldım doyru mu
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yeter bir bitmediniz.

Gelen giden yama iptal oldu,yok %60 bile değil.Neyin peşindesiniz.Çeviriyi yapan arkadaş %80 olarak güncelledi ve çevirinin devam ettiğini açıkladı.Nerden duyuyorsunuz bu tarz asılsız kelimeleri.Bir rahat bırakın insanlar çevirilerini yapsınlar.Yeter
  • çeviri için teşekkürler daha oyuna az başlamıştım çok ilerlememiştim yama gelince bitiririz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

çeviri için teşekkürler daha oyuna az başlamıştım çok ilerlememiştim yama gelince bitiririz .

slm çeviri iptal mı oldu
  • said sürücü eski oyunçeviri ekibinden diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin çoğu projede adı geçti ben hiçbir yamayı yarıda bıraktığını görmedim. aksine koordine etti projeleri motivasyon olarak aynı hazzı herkezin yaşamasını istedi diye tahmin ediyorum kolay gelsin kardeşim ellerinize sağlık.. Köstek veya ters görüşlü insanlar herzman olmuştur bu işte
  • sormayın arkadaş ya çeviriyi baltalamak için cahil cahil konuşan insanlar yüzünden attıgımız mesajlar arada kaynıyor proje hakkında merak ettiklerimizi soramıyoruz bağıra bağıra soruyoruz sağolsun namales adlı arkadaş yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xOmeRx96 -- 5 Nisan 2016; 2:41:23 >
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Evet %80 de bırakma kararı alınmış

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

Bu mesaj silindi.
    BENİM ADIM ETİKETLENEREK BENİM AĞZIMDAN ÇEVİRİ İPTALMİ OLMUŞ DİYE METİN YAZILMİŞ BÖYLE Bİ ALINTI YAPILMIŞ BİRİNCİSİ BEN 10 GÜN ÖNCE ÜYE OLDUM TOPU TOPU 4 MESAJIM VAR HİÇ BÖYLE Bİ SORU SORMADIM ZİRA SAİD SÜRÜCÜNÜN HİÇBİR PROJEYİ YARIDA BIRAKTIGINI GÖRMEDİM
    İKİNCİSİ RESMİ AОIZDAN DUYULMADIGI MÜDDDETÇE ÇEVİRİYİ BALTALAMAYA ÇALIŞAN TROLLERE İNANMAYINIZ.UTANMADAN BİDE %80 DE BIRAKILMA KARARI ALINMIŞ DİYE YORUMLAR ATILIYOR BUNLARIN ART NİYETLE YAPILDIGINI DÜŞÜNÜYORUM.NERDE BU FORUMUN ADMİNİ SPEKÜLASYON YAPANLARA Bİ CEZA VERİLMELİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xOmeRx96 -- 5 Nisan 2016; 19:21:15 >
  • Acaba Çeviriye Yardım etmem mümkünmüdür? Benim ingilizcem mükemmeldir.
  • xOmeRx96 X kullanıcısına yanıt
    Arkadaş rahatsız hocam galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: xOmeRx96

BENİM ADIM ETİKETLENEREK BENİM AĞZIMDAN ÇEVİRİ İPTALMİ OLMUŞ DİYE METİN YAZILMİŞ BÖYLE Bİ ALINTI YAPILMIŞ BİRİNCİSİ BEN 10 GÜN ÖNCE ÜYE OLDUM TOPU TOPU 4 MESAJIM VAR HİÇ BÖYLE Bİ SORU SORMADIM ZİRA SAİD SÜRÜCÜNÜN HİÇBİR PROJEYİ YARIDA BIRAKTIGINI GÖRMEDİM
    İKİNCİSİ RESMİ AОIZDAN DUYULMADIGI MÜDDDETÇE ÇEVİRİYİ BALTALAMAYA ÇALIŞAN TROLLERE İNANMAYINIZ.UTANMADAN BİDE %80 DE BIRAKILMA KARARI ALINMIŞ DİYE YORUMLAR ATILIYOR BUNLARIN ART NİYETLE YAPILDIGINI DÜŞÜNÜYORUM.NERDE BU FORUMUN ADMİNİ SPEKÜLASYON YAPANLARA Bİ CEZA VERİLMELİ

hocem bn sadece bi soru sordum ve beni kandırmaya çalıştılar. burada mağdur olan bnim o yüzden bunu adminlere şikayet ettim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.