Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık çıkış tarihi ile iligili bir bilgi istiyoruz sait bey ?
  • Son durum nedir ?
  • Nisan bitmeden bir güncelleme daha yaparız. Sonra bitirene kadar güncelleme yapmayız arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Nisan bitmeden bir güncelleme daha yaparız. Sonra bitirene kadar güncelleme yapmayız arkadaşlar.

Hocam Dlcleri ve diğer ek içerikleride çeviriyormusunuz yoksa sadece ana oyunmu ?
  • quote:

Nisan bitmeden bir güncelleme daha yaparız. Sonra bitirene kadar güncelleme yapmayız arkadaşlar.

İnşallah Nisan bitmeden çevirinin tamamen bittiği haberini alırız :) Bilgi için tşkler kolay gelsin said hocam
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi ekip olarak gelecek bütün AC oyunlarına yama yapacağımıza söz vermiştik.
    Önceki oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da erkenden çıkan konsol versiyonlarından metinleri alıp erkenden çeviriye başlayamadık çünkü yeni nesil konsollarda dosya sistemi kırılabilmiş değil bildiğiniz gibi. O yüzden PC versiyonunu bekliyorduk ve bugün itibariyle oyunun metinlerine ulaşmış ve çeviriye başlamış bulunuyoruz.

Bu oyun şimdiye kadarki tüm AC oyunlarından daha fazla metin içeriyor o yüzden öncekiler kadar kısa sürede biteceğini düşünmüyorum.
    ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA

%80

Animus projesi sayesinde tüm Assassins Creed oyunlarını orjinal aldım. Bu serinin tüm oyunlarını dilimize kazandırdığınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

Gençler Test vs.. derken Yama en erken Mayıs ayınca çıkar

• En az beş defa sorulan DLCler dahil mi ve ne zaman güncelleme olacak sorularının cevaplarını ilk mesaja ekledim arkadaşlar. Lütfen orayı okuyun, tekrar aynı şeyleri sormayın. İlk mesaja cevabını yazdığım soruları artık buradan cevaplamayacağım.
  • Nisan ayı içerisinde çıkar mı ?
  • Said hocam çevirdiğiniz Assassin's Creed Yamaları hakkında konuşmamız mümkünmüdür seninle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaN.

Said hocam çevirdiğiniz Assassin's Creed Yamaları hakkında konuşmamız mümkünmüdür seninle ?

Arkadaşlar çok meşgul durumdayım ve bir ay boyunca da böyle olacağım. Bir sürü PM geldi onlara da bakamıyorum. Boşluk bulunca tüm gelen soruları yanıtlayacağım.
  • Yama kesin çıkış tarihi 28 Haziran 2016 salı günüdür
  • Arkadaşlar, Nisan ayının güncellemesini de yapıyorum. Bu son güncelleme: %90. Bundan sonra artık test aşamasına geçtiğimizi yazarım inşallah.

Bu arada bazılarınızın bildiği üzere benim şu an üniversitede son dönemim bu yüzden bu kadar sıkışığım. Okulda bir proje geliştiriyoruz. Bu konuda da bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Detayları arkadaşımın açtığı şu konu altında bulabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_116257705//tm.htm#116257705

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 21 Nisan 2016; 15:13:09 >
  • mayıs'ın ilk haftası çıkar mı ?
  • tşkler kardeşim güncelleme ve çeviri için artık haziranın ilk haftası oynaruz bu oyunu.. DLC'lerde beraber çevrilse dadından yenmez
  • Said hocam acaba bu çeviriden sonra freedom cry dlc sini çevirme olasılığınız var mı ? Fazla uzunda değil aradan çıkarmış olursunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa608 -- 22 Nisan 2016; 18:34:30 >
  • Süper bir haber %90 oldu demek.

Ayrıca projenizde başarılar verdiğiniz linkten betayı denemek için başvurdum.
  • %10 luk bir süreç için 2 ay fazla değil mi

test etmek yerine indirme linki koyun isteyen indirip oynasın bare (çevirmen alımı olsa glirdim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

%10 luk bir süreç için 2 ay fazla değil mi

test etmek yerine indirme linki koyun isteyen indirip oynasın bare (çevirmen alımı olsa glirdim )

+1
  • Şimdiden ellerinize sağlık beklemedeyiz...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.