Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
84.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir AC fanı olarak Black Flag'ı bitiremedim.Açık konuşmak gerekirse bir yerden sonra ilgimi çekmedi. Unity bulunduğu yer ve dönem olarak daha bir AC havasını hissedebileceğimiz bir yerde.Umarım hakkı verilir bu sene böyle bir seriye yazık ediliyor açıkçası.
  • hacılar şu dövüş sistemi+optimizasyonu düzeltsinler başka bişey istemiyorum ben grafikler falan yeterli düzeyde bence
  • ac black flag oynuyorduk daha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunsun

• Diğer oyunlardan pek bi farkı olmaz gibime geliyor
  • Sonunda ya iki senedir zorlama tarih ve senaryoyla cebelleştik. Müthiş bir dönem hele bir de connor gelirse Gerçi arno diye bir karakter deniliyor ama bakalım neler olacak. Ne olursa olsun Fransaya zorlama tarih yapmalarına gerek yok. Ac1, 2 gibi dolu dolu olacak eminim.

• Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa

gemide geçmese bari son oyunu sildim gemiden bıktım.
    suikastmı yapıcaz korsancılıkmı oynıcaz.
    gerçi herkesin düşüncesi farklıdır ama ben sevmedim son oyunu bitirmediğim sildiğim tek serisidir.

KATILIYORUM KARDEŞ GEMİ SÜRMEK BİR YERE KADAR ZEVKLİ AMA BİZ EZİO İLE BÜYÜMÜŞ NESLİZ NEDİR BU KORSANCILIK HIRSI ANLAYAMADIM :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]

quote:

We have been working on the new Assassin's Creed for more than three years and although we weren't quite ready to show you our full vision for a next-gen only AC, it seems Abstergo are trying to force our hand! So here's a true first look at in-game footage from Assassin's Creed Unity. Stay tuned - we'll have many more exciting details for you in the months ahead!

Grafikler baya iyi. Özellikle ışıklandırma. Belki Snowdrop motorunu kullanıyorlardır.
    Bu arada ana karakterin adı Arno olacak dendi. Yüzünü çok az görsekte Connor'a benzettim ben.

görüntüler güzel gözüküyor...

• itiraf ediyim ilk oynadığım oyunu ac 3 tür ac 4 falan oynamadım videolarına baktım harbi onla onun alakası yok dedim
  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Ya kıyafeti biraz kalın ya da iyi kas yapmış gibi görünüyor bu karakter.
    Yabancı forumlarda yoksa hatun mu demişler, yorum yapmıyorum o konuda
  • Monotonluktan kurtulmanın zamanı geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanaja -- 24 Mart 2014; 10:39:18 >
  • 3. ve 4. oyunlar hic ilgimi cekmemisti. ama simdi cidden cok heyecanliyim tekrar avrupada gececek oyun
  • Merakla bekliyoruz
  • Ama o video ubisoft tarafından eklenmemiş. Bildiğim kadarıyla ac: unity'den esinlenilerek unreal engine ile yapılan bir video. Benim bildiğim, anvil ile geliştiriliyor ac.

• Serinin hastası olarak bütün oyunları oynadım bunuda heyecanla bekliyorum...bu zamana kadar hepsini pc de oynadim bu sefer ps4 olacak...

• UE 4 grafik motoru ile gelmesi cok iyi bizleri gorsel bir solen bekliyor.

Oynanis olarakta ikinci oyunu esas alsalar tamamdir.

• Üstteki UE4 videosu Ubisoft'a ait değil başka bir adamın çalışması. Aynı sahneyi tekrar yaratmış.
  • konu iyi güzel seçilmiş görüntülerde güzel
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.