|
Bildirim
|
Black Flag oyununu yeni bitirdim. Bence oyun efsane olmuş tam anlamıyla. Şu seriye sürekli laf atan kitle de bitsin artık. Adamlar alternatifsiz bir deneyim sunuyor size. Hala daha yok sıktı yok ezio istiyoruz bilmem ne. Hikayeyi takip edip, oyunu düzgün oynayıp da objektif olarak kötü diyecek adam ben tanımıyorum. Eleştiri konusunda bu yüzden çok acımasız davranmayın. Bu oyunun da önsatışı çok uçuk kaçık olmassa direk alır oynarım.
|
Ben 25 saat oynadım hala bitirmeye yakın değilim oyunu, ve acayip zevk alıyorum serinin en iyi oyunu bana göre, açık ara hemde verdiğim her kuruşu hakediyor. Oynayabilsen bu laflarını yutardın emin ol
|
9 yıl önce bu oyunu hangi pc düzgün oynatabildi acaba? Bu oyunun her karesi tıklım tıklım insan dolu. Her yerde bir şeyler yaşanıyor. Bu oyunu iyi ki bu kadar zaman sonra oynuyorum da sorunsuz herşey. Bu arada utanarak söylüyorum. Oyunu kimse beğenmemiş ama ben çok beğendim. Bitmesin diye yan görevlerde takılıyorum. Yan görevleri dendiği kadar iyiymiş. |
Zamanının çok ötesindeydi bu oyun zaten. İlk çıktığında bazı teknik sorunlar yüzünden underrated kalmıştı. Kanımca şu ana kadar çıkan en iyi üç AC oyunundan biridir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U G -- 29 Ocak 2014; 21:33:53 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 29 Ocak 2014; 23:10:29 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 30 Ocak 2014; 10:48:32 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 6 Şubat 2014; 1:31:28 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub -- 23 Şubat 2014; 9:00:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|