Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
22
Favori
82.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Creed puanı ne işe yarıyor birikti de birikti elbise vs alsaydık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sa bir şey soracam unity deki fps düşmesini büyük ölçüde giderdiklerini duydum şuan oynayan bir arkadaş varsa yardımcı olabilri mi ?
  • Hocam rahatsız etmiyor su an alıp oynayabilirsin

• Hocam teşekkür ederim haftaya syndicate çıkacak onu aldıktan sonra almayı planlıyorum. Downgrade mi yaptılar hocam ?
  • Oyunu ilk çıktığında almıştım sonra satmıştım şimdi tekrar elime geçti platinlemek icin. İlk zamanına gore güncellemelerle biraz grafiklerle oynamışlar hocam ama yinede grafikleri gayet güzel fazla downgrade yetmemiş.

• tamam teşekkür ederim
  • Şuan oyunu bitridim. oyunu 15 gün önce aldım tüm hatalar düzeltilmiş ben fps düşüşü falan görmedim olsa bile çok önemsenecek bir şey olmamış ki dikkatimi çekmemiş.
    Oyunu gayet stabil ve grafikler ve oyun mükemmel olduğunu düşünüyorum.
    Oyunun ilk alanların grafik hatalarına kızmasına hak veriyorum 200 TL oyun alıp bide bozuk çıksa bende küfrederim.
    Ama tüm haları unuttum oyuna baktığımızda grafikler gördüğüm en iyi grafikler açıkçası Işık ve gölgeler muhteşem. Black Flag'den sonra mükemmel bir AC oyunu.
    Genel oyunun Abstergo tarafını ben umursamıyorum her sene çıkan tarihsel bir oyun olarak görüyorum ve çok hoşuma gidiyor.
    Oyunu oynarken arada The Perfume "Koku" filmini izledim daha çok olayına içine gireyim okumayanlar için "İki şehrin hikayesi" Charles Dickens romanında tavsiye ederim dönemin Paris'ini güzel anlatan romanlardan Assasins Creed Unity beni tatmin etti.

Şimdi sıra AC syndicate 'de...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Şuan oyunu aktif olarak oynayan varsa beraber co-op yapabiliriz

Hocam hala co-op yapmaya devam ediyorsanız beraber oynayabiliriz ID:Darthclone6

• Efsane oyundu. Bunun gibisi bir daha gelmez.

• Beyler oyun buga girdi sanırım, bi yan görev vardı bi kaleden merdiveni alıp götürmem gerekiyordu ama bunu 3 kez yapmama rağmen görevi tekrarlattırıyor bana, nasıl iptal edebilirim?
  • Oyun fazlaca eleştirilmiş ama o kadar kötü değildi. grafikler çok iyiydi. fazla bug var o sıkıntı. şimdiye kadar ki en çok zorlandığım ac serisi bu oldu. hele silahsız adama silahla tek atmıyorlar mı kan beynime sıçrıyor. mızraklı silahlı zübellah gibiler baya zorladı namussuzlar.
  • Oyun gerçekten beni çok etkiledi, daha 5. Görevi yaptım yan görevler, sokaklarda gezme vs.. ile geçiyor zamanım . Sanki Paris'te yaşıyormuş dolaşıyormuş gibi. Gerçekten çok güzel iş çıkarmış unisoft.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ucuza aradan çıkarmak isteyen varsa 60 a veriyorum.

• Unity'deki combat sistemi on numaraydi. Zincirleme oldurme olayinida oyundan cikarmalari cok iyi olmus. Ekipmanlarinizi gelistirene kadar toplu combatlardan ve zubellahlardan kacmak en iyisi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu şu oyuna çok ayıp edildi ha. benim gibi ac serisi hastası bir insana bile 1 sene geç almasına sebebiyet verildi.:) gerçi güzel paraya aldım endonezya psn den enpara ile 30 tl ye filan geldi. sanırım güncellemeler filan oyunu tamamen yola sokmuş. kasma sorunu, bug mu filan yok hiç. oyun bence syndicate den çok daha güzel. paris yeter bee.
  • ben bunu oynamadan direk syndicate e başladım güzel şuan oynuyorum ama bunu da merak ediyorum. Syndicate ten sonra oynasam sorun olmaz değil mi? Oynanış açısından bir farklılık var mı? Unity'de olmayıpta Syndicate'e eklenen neler var?
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Hocam açılır kapanır stealth modu grapling hook aklıma gelenler

sonra önce farketmez bence
  • müthiş bir oyundu oyunda çok zorlandım ama son bölümü çok rahat geçtim şans eseri nasıl olduysa
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Ben de son bolumden cok oyunun ortasindaki "big boss fight"ta zorlandim.
  • arkadaşlar dead king dlc sini indirdimde oyun menüsünde göremedim tam olarak nereden giriliyor. ha bu arada normal oyunu henüz bitirmedim.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.