< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 6 Haziran 2015; 20:31:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 6 Haziran 2015; 20:31:21 > |
FPS problemini cözdüm cok sükür,catilara cikip bos bos bulutlara bakinca 30 FPS'de calisiyor..Assagida ihtilal yapan yapsin beni alakadar etmiyor binaenaleyh
![]() |
Problem CPU da ise neden black flag ps de 1080 iken xo da 900 p idi ? O sirada cpu yu unutmuslarmi ? Senin kadar bos bir adam gormedim ben yahu. Suraya 1080 p hangi konsolda daha fazla oyuna sahip bir liste olusturda gorelim. Yuzun varsa.
|
Yani cidden insan inanamiyor buradaki yorumlara. Hani oynamasam diyecegim ki bu ne bicim oyunmus?!
Bu oyun su an oyun dunyasindaki en fotorealistik oyundur. Cok acik. Sadece Ps4'te degil tum platformlarda. Oyuna low falan mi deniyor ben goremedim de, Allah tas degil börülce yapar insani, az insaf. Oyundaki detaylar, isiklandirmalar hele ki Global Illumination o kadar hayvanlama kullanilmis ki bildigin film izliyorsun zannediyor bu gozler. O kadar gercekci bir renk paleti ve GI kullanilmis, o kadar guzel bir beyaz dengesi tutturulmus ki oyunda ilerlemelerim aksadi. Durup durup etrafi inceliyorum, icerilere girip cikiyorum. Boyle bir isik gecisi, siyah ve beyaz dengesi olamaz. Olaganustu. Oyunun benim nazarimda tek kusuru var. Komutlari algilamada cok hafif bir latency olmasi. Ha buyuk sorun mu? Degil. Baska bir problemi yok bu oyunun. Bug falan da yok. Hala daha deniyor ki ubisoft beceriksiz bilmem ne. Insaf. Yaptiklari seyler olaganustu bu oyunda. Activision gibi (AW haric) ayni oyunu isitip isitip sursunler isterdiniz herhalde. Frame konusunda bu oyunun frame degerini kimse elestirmemeli. Adamlar yapilmayani yapmis cunku. Boyle detaylara sahip bir oyunu 25-30 fpsde oynamak o kadar normal ki. Ps4 su an daha iyisini gormedi. O kadar hayvani bir kalabalik dönüyor ki sokaklarda. Yuruyemiyorsunuz. Iste Assassin hissiyatini veren de budur. Aylar onceden demistim AC 1 ayarinda oyun geliyor diye. Tamamen dediklerini oynuyorum karsimda ve o kadar memnunum ki Ubisoft gozumde siradan bir yapimci seviyesine dusmusken bu oyunla cok daha fazla saygi duymaya basladim. Biraz olsun oyun dunyasini bilen takip eden, oyunlardaki grafik seviyelerinin ne seviyelerde oldugunu iyi bilen birisi, bu oyunda yapimcilarin resmen sihir yaptigini anlar. Cok cok ozel bir gorsellik calismasi var oyunda. Muazzam! Konu ilerleyisi harika gidiyor. Sehirde yapabildigimiz seyler cok guzellestirilmis. Detaylarina inmeyecegim oynayip gorun surprizler olsun. Kisacasi bu oyunda buram buram Assassin oldugunuzu hissediyorsunuz. O kadar karizmatik bir oyun olmus ki... Coop da oynadim. Asiri eglenceli. Cok iyi yedirmisler oyuna bu sistemi. 4 kisi gorevlere daliyorsunuz. Bildigin safi eglence. Cok begendim. Su goruntuleri buraya koyayim. Nasil bi oyundan bahsettigimizi biraz olsun gosterelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ustune bir de su cektigim videoyu koyayim. Renk dengesindeki yaptiklari sanati bir gorun. https://www.facebook.com/video.php?v=10152822187041675 |
AC oyunlarının özü o zaten
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 24 Şubat 2014; 22:37:35 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|