Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
22
Favori
82.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransız ihtilali gerçekten güzel düşünce
    3 ve 4. oyunlarda feci şekilde özünden uzaklaştı oyun, gemi savaşları falan güzel de,
    sanki bambaşka bir oyun oynuyor gibi hissediyor insan
    Hatta bir şekilde geçmişe dönerek Altair ile tekrar yeni bir oyun yapılabilir, Ezio için 3 oyun yapılmıştı ki Assasin serisinin en iyi oyunlarıdır,
    Altair için de aynısı yapılabilir. Serinin ilk oyunu olduğu için çabuk geçildi o dönem
  • Bu tarihlerde kutu tasarımı bile duyulmuş olurdu. Ubi nedense ağırdan aliyor bu oyunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Nasıl ağırdan alma bu her gün bi ac oyunu cıkarıyor ubisoft yinede yaranamıyor arkadaş

• Umarım Assassins Creed 2 kalitesine dönerler artık.Son oyunlarda ben hic suikastçi oldugumuzu hissetmedim.Özellile black flag cok vasattı.Korsanlar gemiler falan ne alaka yahu.
  • Bence Black Flag güzeldi. Evet sıkıldığım tarafları oldu ama en azından uzundu. %100 bitirebilmek için 40 saat harcadım oyunda. Şu multiplayer'ına hiç alışamadım AC'nin. Platinum trophy alamıyorum sayesinde. Umarım yeni oyunda daha güzel bir şeyler sunarlar Multiplayerda.
  •  ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa

susuz bir yerde geçsinde neresi olursa olsun.

+ sonsuz
  • Yeni Kahraman Ortaya Çıktı mı?

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014

• Oyunda lavosier yer alıcağıda kesinleşmiş oldu.Ordaki lavosier galiba
  • Kesin duyuru gelmeden Connor'dan umudu kesmeyelim derim. Master Assassin zamanlarını merak ettiğim birisi kendisi. Bir de Ade'yi mentor olarak edinmişse ne tapınakçı tanır ne hükümet ne de korsan.
  •  ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin's Creed Unity'den Karakter Görselleri Sızdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 7 Haziran 2014; 19:32:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalım E3'te neler göreceğiz.
  • Sıkı bir AC takipçisi, Türkiye sayfası admini olaraktan; takip! Resimden de anlaşılacağı üzere Brotherhood esintisi getirmişler süper de olmuş!

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video kaldırılmış. Acaba Co-op Far Cry 3'teki gibi ayrı bir senaryoya mı bağlı olacak yoksa Story modun tümünde başka kişilerle birlikte takım oluşturabilecek miyiz?
  • İzleyin ! Co-op

• Karakterle ilgili bilgi gelmedi sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Karakterle ilgili bilgi gelmedi sanırım?

Gelmedi hocam
  • Şimdiye kadar kapak tasarımı bile yayınlanmış olurdu trailer ile birlikte. Fransa'da geçeceğinden midir nedir Ubisoft ciddiye almaya başladı oyun duyurusunu. Comet de yalan oldu sanırsam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.