< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 14 Aralık 2021; 1:44:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU
-
-
Bütün AC'leri oynamış birisi olarak bunu da merakla bekliyorum, iskandinav ülkelerinde geçecek olması bile beni fena derece de heyecanlandırıyor, atmosfer, tarihi, müzikler ubisoft çok iyi yansıtıyor. Origins ile Odyssey'i ayıla bayıla oynadım. Origins'i 75 saat Oddysey'i 115 saat gömdüm bakalım bunda kaç saat gömecez :) -
Aynen öyle hocam, ben de Assassin's Creed serisinin yeri bir başkadır, kim kötü derse desin Origins'de, Odyssey'de belli kaliteye sahip, atmosferlerini ve bulunduğu dönemlerini çok iyi yansıtan yapımlar, Ubisoft bu konular için Tarih profesörleriyle çalışıyor zaten, Ragnarok'un Kuzey taraflarında geçecek olması, seriye güzel bir renk katar, ve bu sefer çok daha geniş çaplı RPG öğeleriyle karşılaşacağız, yenilenmiş animasyonları ve atmosferi çok merak ediyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 27 Şubat 2020; 13:1:15 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gemi muharebelerinin ön planda olacağı iddiası inşallah yanlıştır. -
Viking dönemini ele alacağı için arkadaşında dediği gibi gemi sisteminin olmaması imkansız gibi bir şey, ama Ubisoft gemi mekaniklerini iyi anlamda baştan sonra değiştirmiştir diye umuyorum, yani gemi yönetirken sıkılacağımızı zannetmiyorum, hele ki soğuk ve sisli İskandinav bölgelerinde eşsiz bir deneyim olması çok muhtemel :)
Kratos da olacakmı acaba -
Kısa baltalar, viking kalkanı, ayrıca viking zırh setleri çok güzel olacak; merakla bekliyoruz. -
Ubisoft Yakın Combat konusunda belli bir geçmişi ve tecrübesi olan bir firma, Kısa baltalar ve kalkanlara For Honor oyunundan da aşinalar, dediğin gibi çok güzel olacak, Montreal ekibinin geliştirmesi de ayrıca heyecanlandıran bir unsur bence :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 27 Şubat 2020; 14:23:32 >
Oddysey'de kalkansız oynamak üzmüştü beni kalkanla oynarken kendimi daha güvende hissediyorum. Yine iki karakter tercihi oyunculara bırakılırsa yine kadınla oynamak istiyorum Kassandra iyiydi daha erkeksi hatundu taş gibiydi. Ama Bayek gibi ağır başlı birisi olursa onla oynamayı tercih ederim Alexios'u sevmemiştim. Gemi savaşlarının Odyssey'den daha fazla olacağı bir gerçektir Viking döneminde geçecekse çok fazla gemi savaşı olucaktır. Ubisoft dozunu fazla kaçırmazsa çoğu oyuncu beğenecektir yine. Opsiyonel tercih de sunabilirler (geç veya oyna) diye. -
Bosslogic canlı olarak yeni oyunun teaser'ını çiziyor Assassin's CreedtwitterAssassin's Creedhttps://twitter.com/assassinscreed/status/1255466737274957825 -
Merakla bekliyorum. Ayrıca, Bir kaç gün önce Ubisoft'un Türkçe sosyal medya hesapları açmasına da, garip şekilde denk gelen olay... Bakalım yeni oyunda Türkçe görecek miyiz -
Arka plan çizim İskandinav temasını hissettiriyor, sanırım doğru çıkacak. -
Viking olup İngiltere'ye açılacağız galiba. -
İskandinav ülkelerinde gececeği aşikar..inşallah özüne döner bu oyun
Çizimlerden anlaşıldığı üzere oyun hem ingiltere hem de iskandinav bölgesinde geçecek gibi. Vikings dizisinden etkilenmiş gibi duruyor oyun. Aynı vikings de olduğu gibi vikinglerin ingiltereyi keşfettiği dönemde geçebilir. -
saat kaçta başlayacak photoshop çizimleri yapılıyor youtube da -
Nordik temalı bir oyun geleceği belli oldu. Ragnarok, Valhalla ya da Vikings tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 29 Nisan 2020; 17:18:29 > -
Başladı işte hocam, canlı yayında yavaş yavaş açıklığa kavuşturuyorlar :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
IGN, Gamespot ve Eurogamer kaynaklı bilgiler,
-Oyun 800'lü yılların İngiltere'sinde Karanlık Çağ olarak adlandırılan dönemde geçiyor -Halkını daha verimli topraklara götürmek isteyen Eivor adında bir karakteri yönetiyoruz -Eivor'un düşmanı ise Wessex kralı Alfred. -Alfred oyundaki düşman ama hikaye yönetmeni Darby McDevitt'in söylediğine göre ana düşman değil -Modern dünyada daha büyük düşmanlar olabilir -Yönetmenlerden biri olan Ashraf Ismail, Origins ve Odyssey'deki Layla'nın hikayesinin devam edeceğini doğruladı -Eivor zamanlar yeni Assassin'ler ile karşılaşacak ama burada da Assassins and Templars, Origins ve Odysssey'de bahsedildiği gibi karşımıza çıkacak -Harita Norveç ve İngiltere'nin dört krallığını içeriyor, Wessex, Northumbria, East Anglia ve Mercia. -Bu krallıklar Londra, Winchester ve Jorvik gibi büyük şehirleri kapsıyor -Norveç'den ayrıldıktan sonra istenildiği zaman tekrar dönülebiliyor -Darby McDevitt'in söylediğine göre Valhalla serinin son oyunu değil ama çok iyi bir son dokunuşa sahip, tüm seriye dair çok fazla gönderme olacak -Kombat mekaniği elden geçirilmiş, artık hamleler daha hissedilir olacakmış -Değişen kombat mekaniği beraberinde düşmanları parçalama ya da kafalarını kesme imkanı da sunacak -Farklı tipte iki silah taşınabilecek -Kalkan kullanılabilir olacak -Klasik suikastçi bıçağının kullanımı devam edecek -Baltalar fırlatılabilecek -Viking gemileri ile denizlerde yolculuk yapılabilecek -Denizdeyken baskın düzenleyebileceğiniz bir kaleyi fark edebileceksiniz, baskınlar çok büyük çapta olacak -Büyük ölçekteki kara savaşları hikayenin bir parçası olacak ancak bunun Odyssey'deki ordu savaşları gibi bir işlevi mi var o kısım net değil -Origins'deki takı, kolye gibi eşyaları takma imkanı yine olacak -Yeni yetenekler ve yeni eşyalar -Açık dünyada balık tutma, içki içme, avlanma, kumar oynama gibi imkanlar olacak -Viking'lerin flyting dediği karşılıklı atışma müsabakaları da oyunda yer alacak -Ana karakter Eivor'a bir kuzgun yoldaşlık yapıyor -Oyuncular Odyssey'de olduğu gibi kadın ya da erkek tercihi yapabilecek -Eşyalar eski oyunlara göre çok daha fazla özelleştirme imkanı sunacak -Her eşya parçası çok özel olacak -Saç, sakal, dövme ve savaş boyaları değiştirilebilecek -Partinizdeki adamları da özelleştirebilecek ve bunları başka arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz -Bir yerleşim yeri inşa ederek evinizi oluşturabileceksiniz -Bu yerleşkede demirci, askeri kışla, dövme salonu gibi birçok yer olacak -Diyaloglar artık daha derin, bu sayede hikaye boyunca saldırgan ya da politik bir tutum sergileme imkanı olacak -İttifak kurabilmek için klanlar arası evlilikler mümkün olacak -Romantizm yer alacak |
Oyunun köklerini korusalar her sene aynı oyun
Değiştirseler özünden çıkmış Bu seri belli ki size hitap etmiyor, ne siz rahatsız olun ne buradaki insanları rahatsız edin |
Bu şekilde eleştiri getiremeyiz, eğer yapacaksak sektördeki tüm açık dünya oyunlarının vay haline o zaman.
Öldürmemiz gereken başına ödül konmuş haydutlar (başka oyunlarda kaç kere gördüğümüzü hatırlamıyorum bile) Az sayıda yan görev Öldürmemiz gereken efsanevi hayvanlar Berbat kontrol mekanikleri ve silahı kullanabilmek için auto aim'e mahrum bırakılmak Türevindeki her oyunda olan kampı geliştir özellik elde et sistemi Saçma sapan börtü böcek avlama görevleri Küçük sayılabilecek harita ve sürekli aynı yerlerde dönüp dolaşılıyor olunuşu Kumar, kavga, soygun gibi yine türevi olan birçok oyunda gördüğümüz sıkıcı mekanikler Yapımı 8 yıl süren RDR2'yi özetledim. Dediğim gibi hiçbir açık dünya oyunu böyle eleştirilemez, çünkü istisnasız hepsi aynı ya da benzer mekanikleri kullanıyor. Ama yeni nesil AC oyunları neden beklenti yaratıyor söyleyebilirim; tercih edilen temalar yüzünden. Çünkü Mısır, Antik Yunan, Viking hatta ilerisi için Moğol, Japon, Aztek, Maya, Türk bunlar cezbedici mitolojik temalar. |
Şuraya bak, daha oynamadıkları oyun hakkında yargı dağıtmaya başlamışlar. Onu geç, kendileri beğenmedi diye oyunu da çöp ilan etmişler. E bu oyunu oynamayacaksanız bu başlıkta işiniz ne? Neyin peşindesiniz?
Origins, Odyssey ve Valhalla, AC serisini farklı bir yola soktu ve siz ağlayıp sızlasanız da eski oyunlardan daha başarılı hale geldi. Siz AC3'e devam edin hadi, Valhalla atmosferi bize kalsın. |
Oyun bitti. Bağımlısı oldum oynarken. Ezio collectiondan sonraki en iyi AC oyunu olmuş. Puanım 8.5/10 |
Kusura bakmayın ama niye bu kadar beklentiye girdiniz anlamıyorum.
Öldürmemiz gereken konsey üyeleri Birbirini tekrar eden yan görevler Öldürmemiz gereken efsanevi hayvanlar Çöp gizlilik sistemi Gow 2018’den bozma skiller Manyaklık olsun diye Thor benzeri atmosferi baltalayan boss (belki dlc işe gelir) Saçma sapan gemi savaşları Gereksiz büyük harita Far Cry 3’den kalma üs ele geçirme Çöp animasyonlar Yani oyunu özetlemeye çalıştım. Eminim ilk 30 dakika mükemmel bir oyun gibi gelecektir ama sonrasında yine sıkacaktır. |
Gemi muharebelerinin ön planda olacağı iddiası inşallah yanlıştır.
|
Assassin's Creed: Valhalla Duyuruldu Ubisoft, Assassin's Creed serisinin Vikingler temalı olacak yeni oyunu Assassin's Creed: Valhalla'yı resmi olarak duyurdu. Çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar henüz açıklanmadı. Oyunun dört dakikalık ilk fragmanı ve detayları yarın Türkiye saati ile 18:00'da paylaşılacak. |
Oyunda hikaye akmıyor ya. Belli ki en sonda bir şey olacak, bunu anlıyorum ama o ana kadar herşey çok durağan. Ana görevler yan görev gibi. Git bir bölgenin kralına yardım et ittifak kur şeklinde. Akan giden sürükleyici bir hikaye yok. Assassin's Creed biraz da yolculuk hikayesi olmalı. Hele oyunun bir yerinden sonra oyunun bizden sonraki en önemli karakteri Sigurd'un sadece aptal aptal etrafta dolaşıyor olması sinirlerimi bozdu. Ya bi sor sen napıyosun, neler oluyor diye. Hala adamın karısına rapor veriyoruz. Tamam bazı şeyler yaşandı onun durumuyla ilgili, sorunlar yaşadı ama adam resmen hikayeden soyutlandı bir anda. Şehir şehir dolaşıp, yandaş arıyoruz, yeter abi anladık, hikaye nedir yani daha kaç saat aynı şeyleri yapacağım anlamadım. Odyssey'i 300+ saat oynamıştım, bitmesin diye uzatmanın yolunu arıyordum, kendi kendime rp yapıyordum. Hikaye hep bir sonraki bölümü merak ettiriyordu, tarihten önemli karakterler vardı, taş gibi bir senaryo vardı. Yan karakterler hala aklımda. Aspasia, Perikles, Sokrates, Brasidas... hepsi içi dolu muhteşem karakterlerdi. Valhalla'da Eivor dışında herkes, sıradan NPC gibi. |
Benzer içerikler
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- hitman absolution türkçe yama
- god of war remake
- gta 5 lester görevi
- uncharted 4 kaç bölüm
- ps5 dik mi yatay mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X