Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu soruyu hep soruyorum kusura bakmayın ama bu hafta sonu güncelleme gelir mi
  • %25 mi? Gerçekten çok hızlı ilerliyorsunuz, elleriniz dert görmesin çok güzel bi işe imza atıyorsunuz, oyuna sizin yapacağınız türkçe yama ile başlayacağım, o zamana kadar oyun adama benzer sanırım
  • Gameplay videolarından altyazı dosyalarını çevirmeye yeni başlayacağımız için bu haftasonu güncelleme olmayacak. Gelecek haftasonu yapacağız hesabı.
  • gerçekten hızlı ilerliyor. yakın zamanda oynamaya başlarız.. tekrar tüm ekibe teşekkürlerimi iletiyorum.
  • Evet biliyorum ve gayet kaliteli yapacağınıza inanıyorum. Kimse Rogue'den bahsetmemiş bi tutturmuşlar dil dil farklı bi tat katayım dedim ama biraz daha devam etmiş dil yorumları :D
  • Bitirmeyi planladığınız bir tarih var mı acaba arkadaşlar :) oyun diğer serilere göre baya farklı olduğu için insan diyalogları felan çok merak ediyor :)
  • oyuna yeni başlamayı düşünüyordum bu haber ile türkçe yama çıkana kadar beklemede kalıcam.elleriniz dert görmesin.
  • Beklemeye değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın başında çıkacağını umuyorum. Zor bir iş çünkü. beklemeye değer ;)
  • Bekleyelim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ara final haftası başladığı için yavaşlamış durumdayız ama bu arada sizle küçük bir video paylaşayım dedim:) (Altyazının biraz zor okunduğunun farkındayım, oyun içinde daha okunur bir altyazı olacak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 22 Aralık 2014; 19:02:01 >
  • Bu hafta sonu güncelleme gelecek sanırım.
  • Harika...Kim ne derse desin bu oyun beni her zaman heyecanladırıyor...Teşekkürler...
  • bu oyun türkçe yamasız oynanmaz
  • hangi oyun çeviri ekibi çeviriyor oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihYüksel81

hangi oyun çeviri ekibi çeviriyor oyunu

Bundan önceki AC oyunlarını çevirenlerden oluşan bağımsız bir ekibiz.
  • Merhaba biraz konu dışı olucak ama merak ediyorum. farcry4'mü daha uzun yoksa bu mu ? (çeviri olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Merhaba biraz konu dışı olucak ama merak ediyorum. farcry4'mü daha uzun yoksa bu mu ? (çeviri olarak)

AC Unity'nin kelime sayısı Far Cry 4'ten fazla. Dili de her AC'de olduğu gibi çok daha ağır.
    Sayısal olarak da, nitelik olarak da AC Unity daha zor ve uzun bir çeviri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 26 Aralık 2014; 17:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Merhaba biraz konu dışı olucak ama merak ediyorum. farcry4'mü daha uzun yoksa bu mu ? (çeviri olarak)

far cry 4 te 210k kelime var
    Said bana Unityide 240k var demişti. Ayrıca Said'in dediği gibi, Unityi Far Cry 'den kat kat ağır bir dile sahip.
  • Bilgi için teşekkürler arkadaşlar. Gerçek zor bir iş. Kolay gelsin diyelim.
    Takipteyiz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.