Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
132.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Bilgi için teşekkürler arkadaşlar. Gerçek zor bir iş. Kolay gelsin diyelim.
    Takipteyiz.

Rica ederim. Bende Unitiyi beklemedeyim inş bitince oynuyacam ingilizcesi pek sarmadı.
  • Güncelleme olacakmı?
  • Güncelleme:

"SON DURUM:
    Güncellemeler bir-iki haftada bir yapılır ama günü belli değildir.

-Dosya büyüklükleri ve çeviri yüzdeleri

Ekran yazıları dosyası (Altyazılar haricinde oyunda gözüken her yazı)
    Yaklaşık 120.000 kelime (50%)

Altyazı dosyası
    Yaklaşık 80.000 kelime (5%)

GENEL YÜZDE: 32%"

Gameplay videoları üzerinden altyazıları çevirmeye başladık. Bu haftalar finaller olduğu için daha düşük bir hızda ilerliyoruz. 10 Ocak'tan sonra herkes tatile girecek ve ekibe 2 kişi daha eklenecek. 10 Ocak'tan itibaren herkes tatile gireceği için tam güç ile çalışacağız.

Bir sonraki güncelleme 10 Ocak'tan sonra yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 27 Aralık 2014; 15:22:09 >
  • Tüm çevirmen arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPOLİC_FR -- 27 Aralık 2014; 15:17:43 >
  • Kolay gelsin said,çeviri ilerlemesi gayet iyi,yalnız oyun fena halde bug'lıymış son durum nedir.Bu aralar pek görüşemiyoruz,ne var ne yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Kolay gelsin said,çeviri ilerlemesi gayet iyi,yalnız oyun fena halde bug'lıymış son durum nedir.Bu aralar pek görüşemiyoruz,ne var ne yok.

Ben ilk çıktığında alıp bitirdim o zamandır oynamadım ama geçende öylesine bir açmıştım biraz adam olmuş gibi.
    Nasıl olduğuma gelirsek, finaller var demem yeterli abi, nefes alacak vakit yok hafta içinde.
  • Hadi bakalım kolay gelsin.Ntv'de ki paha biçilemez istanbul programı geçtiğimiz haftalarda sizin okuldaydı.Tarihi olarak güzel bir yerleşkeniz varmış,hayırlı işler diyorum:)
  • yeni gördüm iyide oyun sorunlu olmasaydı daha iyi olabilirdi neyse çıksın yama kurarım belki
  • İyi iyi çıkınca yüklerim
  • ben de yeni yüklüyordum oyunu
    çeviriyi beklemek iyi olacak sanırım
  • Gayet hızlı şekilde ilerliyor, tebrik ederim. Merakla bekliyoruz...
  • bu hafta video veya güncelleme gelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdszBiri

bu hafta video veya güncelleme gelir mi

Bir sonraki güncellemenin 10 Ocak'tan sonra geleceğini belirtmiştim. Şu an final haftası olduğu için çeviri yapan kişi sayısı az ve güncelleme yapacak kadar gelişme olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

İnşallah technogame'in çalışmaları gibi kısa bir sürede sonuçlanır.Yanlış anlamayın Oyunçeviri gibi "Türkçe oyun geliyorrrrr" diyipte 1 sene bekletmekle takdir değil küfür alınır.Şuan fena gitmiyor bu gidişle en geç şubata kadar umudum var.

evt biraz hızlılar ama çrezlik basit oyunları çeviriyolar yinede tecno gameye hll olsun diyorum ama çok grksiz oyun çeviriyolar bence divinty orginal sin çıktı el atan yok o sitede dragon age insquestiton çıktı onada yanaşmadılar :D bakalım ilerleyen zamanlarda ne çeviricek tecnogame
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

quote:

İnşallah technogame'in çalışmaları gibi kısa bir sürede sonuçlanır.Yanlış anlamayın Oyunçeviri gibi "Türkçe oyun geliyorrrrr" diyipte 1 sene bekletmekle takdir değil küfür alınır.Şuan fena gitmiyor bu gidişle en geç şubata kadar umudum var.

evt biraz hızlılar ama çrezlik basit oyunları çeviriyolar yinede tecno gameye hll olsun diyorum ama çok grksiz oyun çeviriyolar bence divinty orginal sin çıktı el atan yok o sitede dragon age insquestiton çıktı onada yanaşmadılar :D bakalım ilerleyen zamanlarda ne çeviricek tecnogame

Divinity Original Sin oyununu zaten başka bir grup çeviriyor. Neden el atsınlar?

• Bugüne kadar yaptıklarınız ortada. Sizler sayesinde birçok oyunu türkçe olarak bitirdik. bu nedenle isterse 1 sene sürsün çıt çıkarmaya hakkım yok :P :) Başarılar kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR

quote:

quote:

Divinity Original Sin oyununu zaten başka bir grup çeviriyor. Neden el atsınlar?

oyun 30 haziranda çıkmış basit çerezlik yamalar yapacaklarına birden fazla sitede yılın rpgsi seçilmiş divinty orginal sin gibi bir oyunu çevirmelilerdi oyunçeviriyle yarışması için bazı sitelerin daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor. Oyunçevirinn iyi zamanlarını hatırlayalım okan şen teltella gamesin back to future oyunlarını aynen tecnogame gibi hızlı çıkarmışlardı bunlar ekip kurulunca cok kolay işler... Bu mesajı yazdım çünkü oyunçeviri takdir degil küfür almış falan diyorlar bindiginiz dalı kesmeyin artık. Oyunçeviri türkçe oyunlara öncü oldu saygıyı hakediyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR

quote:

quote:

oyun 30 haziranda çıkmış basit çerezlik yamalar yapacaklarına birden fazla sitede yılın rpgsi seçilmiş divinty orginal sin gibi bir oyunu çevirmelilerdi oyunçeviriyle yarışması için bazı sitelerin daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor. Oyunçevirinn iyi zamanlarını hatırlayalım okan şen teltella gamesin back to future oyunlarını aynen tecnogame gibi hızlı çıkarmışlardı bunlar ekip kurulunca cok kolay işler... Bu mesajı yazdım çünkü oyunçeviri takdir degil küfür almış falan diyorlar bindiginiz dalı kesmeyin artık. Oyunçeviri türkçe oyunlara öncü oldu saygıyı hakediyor

Arkadaşım belki tanımıyorsundur ama ben de oyun çevirinin eski çevirmenlerindendim.. Benim oradaki söylemeye çalıştığım şey şu : Her kim olursa olsun, mevcut durumda başlanmış büyük bir çeviri işine başka bir grubun girişmesi pek de iyi gözle bakılmaz. slayer983 nickli bir arkadaş var, Divinity Original Sin isimli oyunun çevirisini onlar yapıyorlar ve hala devam ediyorlar. Başka oyunlara enerjilerini vermek yerine bu oyuna yoğunlaşmak pek de mantıklı olmazdı.

• Kolay gelsin, takipteyim
  • Hepinizden ALLAH razı olsun arkadaşlar birde şu watch dogs'a el ataabilirmisiniz güzel oyuna benziyor hiçbir sitede çalışma görmedim bazı siteler aynı oyunu daha erken bitirmek için 2 veya 3 oyunu aynı çeviriyor ne gerek var bunlara anlamıyorum hayırlısı olsun ne diyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.