Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
64
Favori
337.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun bende sadece rusça ingilizce sürümü yükleyemiyorum rus uplayinden alma olduğu için ne yapacağım türkçe yama direkt ingilizce olarak görüyor oraya kuruyor bende ingilizce paketi yok kurmadı yardımcı olun lütfen.

• ubisofttan ingilizce paketi indiremiyorum rusça versiyon olduğu için türkçe yamada ingilizce pakete kuruyor oyunu nasıl çevireceğim onu rusça pakete yüklesin yamayı lütfen yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Önceki yamalarda ingilizce geri alma vardı. Son yamada öyle bir seçenek yok. Acaba nasıl ingilizceye geri çevirebiliriz?

• Yamaya yeni bir güncelleme gelecek mi ?

• nakoicve N kullanıcısına yanıt

Şuan zartzurt rdr 2 yamasını bitirmeye çalışıyor. Yeni bi yama geleceğini en azından yakın bir zaman diliminde düşünmüyorum

• Yamada sorun mu var? Geçen gün sıkıntısız çalışıyordu. Şimdi oyun başlamadan uplay de çöküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rka

Yamada sorun mu var? Geçen gün sıkıntısız çalışıyordu. Şimdi oyun başlamadan uplay de çöküyor.

iyi ki bakmışım konuya ya almayı planlıyordum oyunu sırf bu yama var diye. neyse bekleyelim biraz daha madem.

• takami59 kullanıcısına yanıt

Anlam veremedim. Oyun sürümü 1.1.0 yama sürümü de aynı. Güncelleme de yok durduk yere çöküyor. Orjinal data dosyasını geri yükledim. Oyun açıldı. Türkçe gitti :)

• 0rka kullanıcısına yanıt

gerçekten enteresan hocam umarım en kısa zamanda bir çözüm gelir çünkü ben de merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rka

Anlam veremedim. Oyun sürümü 1.1.0 yama sürümü de aynı. Güncelleme de yok durduk yere çöküyor. Orjinal data dosyasını geri yükledim. Oyun açıldı. Türkçe gitti :)

dosya doğrulama yap birde uplay üzerinden indir oyunu ordan doğrulama yaptıktan sonra yamayı uygula.

• Yamayı denedim ve kelime sonundaki ekler haricinde gerçekten anlaşılır bir çeviri olmuş. İngilizcesi zayıf olan arkadaşlar için çok iyi . Teşekkürler

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Dosyaları doğruladım 7mb lık bir dosya indirdi. Yamayı tekrar yükledim oyun açılmıyor. Açılır gibi oluyor splash screenden sonra geri kapanıyor.

Edit: save dosyaları bozulmuş. Save dosyalarını silince oyun açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 31 Aralık 2020; 14:37:19 >
  • oyunu aldım yamayı kurdum. 1-2 saattir oynuyorum. şimdilik bir problem yaşamadım. teşekkürler. elinize emeğinize sağlık.

• Bişey sorabilir miyim ? Şimdi bu yama sürekli güncelleniyor değil mi ? Yani indirme linkindeki hali her zaman son hali mi oluyor ? Yeni güncelleme geldiğinde nasıl anlayabiliriz bunu ?

• Az önce kurdum çok teşekkürler.Baştaki gereksiz introları geçtiğiniz için ayrıca teşekkürler

• yama arsivi hatalı diyor nasıl düzeltebiliriz bunu

• türkçe yama kürekli versiyonda çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akadgulerq

türkçe yama kürekli versiyonda çalışıyor mu?

evet

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    😂😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: akadgulerq

türkçe yama kürekli versiyonda çalışıyor mu?

Oyun cracklenmedi ki?

@zartzurt456

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.