Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
64
Favori
337.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EMPRESS sonunda kırdı oyunu. NE BEKLEDİK BEE 134GÜN Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

• crack li versiyonda türkçe olmuyormu? crack.bat e tıklıyorum kurulum çıkmıyor.

• ACV_TR_112_ olana yönetici olarak tıklıyorum ama tr olmuyor.Menüde türkçe seçilmiyor

edit:Yönetici olarak çalıştırmayız düz tıklayın kuruluyor.

Olmaza önce orji sonra kürekli olanı kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropadam5555 -- 24 Mart 2021; 18:33:16 >
  • selam yama Assassin's Creed Valhalla Gold Edition (v 1.1.2 + DLCs) uyumlu mu;?

• ben yapamadım ilk defa bir yamayı, bire bir aynısını uyguladım 1.12 crack'e tıklıyorum siyah ekran çıkıp kapanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

ben yapamadım ilk defa bir yamayı, bire bir aynısını uyguladım 1.12 crack'e tıklıyorum siyah ekran çıkıp kapanıyor.

aynı şekilde hocam

• Crackli versiyonda oyun türkçe olmuyor bilginize.

• Pardon abi yönetici çalıştırdım ondan olmadı .bat dosyasını yönetici çalıştırmayın.

• bat dosyasına tıklayıp hemen cmd gelip gidiyorsa yani türkçe olmuyorsa ben şu yöntemi denedim oldu.Gerekli dosyaları kopyaladıktan sonra quickbms.exe ' e sağ tıklayıp özellikler diyoruz.Uyumluluk sekmesine geliyoruz ve tüm kullanıcı ayarlarını değiştire tıklıyoruz.Gelen yerde bu programı yönetici olarak çalıştıra tik atıp tamam diyoruz.sonra bat dosyasına tıklayınca yüklemesi lazım.Bende işe yaradı.

• Çok teşekkür ediyorum hocam oldu bende şuan. Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

eğer çalışmadıysa, bu arkadaşın dediğini yapın tekrardan teşekkürler :)

@Albino78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 24 Mart 2021; 21:3:54 >
  • çeviriyi deneyen arkadaşlar var mı, güzel mi? ve %100'e yakın mı acaba çeviri?

yoksa animusprojesi'nin çevirisi beklenmeli mi?

teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinra- -- 24 Mart 2021; 22:12:23 >
  • Türkçe yama başta olmamıştı, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi quickbms.exe yi yönetici olarak çalıştırmayı ayarladım. Yama uygulama dosyası açılıyordu fakat error .... denied yazıyordu. DataPC_patch_01.forge'a sağ tıklayıp özelliklerden dedikten sonra aşağıda salt okunur un tikini kaldırdım ve problem çözüldü. Belki yaşayan olur diye yazıyorum Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

• harika olmuş

• arkadaşlar craklı olan versiyosun 1.1.2 de çalıştıramadım ilk başta türkçe oluyor ancak ubisoft kısmında sonra oyun ingilizce yardımcı olabilicek var mı ?

• DeadlyCarimir D kullanıcısına yanıt

Salt okunur tikini kaldırınca oldu teşekkürler.

• agalar burada 1.1.2 tıklıyorum yükleme olmuyor benim sürüm 1.1.2 yani sürümle alakası yok discord falan varsa gelebilirim !help

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]
  • Emegine sonsuz sukranlarimi sunarim ben de calismadi kopyalayip islem bitince verdiginiz doosyada ki ACV-TR-112 CRACK bat dosyasina tiklayinca sizin gibi kurukum cdms gelmiyor kisa sureli cmd acip kapaniyor oyuna girince degisen bisey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık korsan sürümde denedim çalışıyor

• arddrmn006 A kullanıcısına yanıt

Reis sen varya sen ne muradin varsa allah versin sana senin heykelini diksek tas..... Ne beton nede cimento yeter sabahtan ugrastim bu yontemi deneyince oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.