EMPRESS sonunda kırdı oyunu. NE BEKLEDİK BEE 134GÜN |
Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (54. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
crack li versiyonda türkçe olmuyormu? crack.bat e tıklıyorum kurulum çıkmıyor.
-
ACV_TR_112_ olana yönetici olarak tıklıyorum ama tr olmuyor.Menüde türkçe seçilmiyor
edit:Yönetici olarak çalıştırmayız düz tıklayın kuruluyor.
Olmaza önce orji sonra kürekli olanı kurun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropadam5555 -- 24 Mart 2021; 18:33:16 > -
selam yama Assassin's Creed Valhalla Gold Edition (v 1.1.2 + DLCs) uyumlu mu;?
-
ben yapamadım ilk defa bir yamayı, bire bir aynısını uyguladım 1.12 crack'e tıklıyorum siyah ekran çıkıp kapanıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Foxx Mulderben yapamadım ilk defa bir yamayı, bire bir aynısını uyguladım 1.12 crack'e tıklıyorum siyah ekran çıkıp kapanıyor.
aynı şekilde hocam
-
Crackli versiyonda oyun türkçe olmuyor bilginize.
-
Pardon abi yönetici çalıştırdım ondan olmadı .bat dosyasını yönetici çalıştırmayın.
-
bat dosyasına tıklayıp hemen cmd gelip gidiyorsa yani türkçe olmuyorsa ben şu yöntemi denedim oldu.Gerekli dosyaları kopyaladıktan sonra quickbms.exe ' e sağ tıklayıp özellikler diyoruz.Uyumluluk sekmesine geliyoruz ve tüm kullanıcı ayarlarını değiştire tıklıyoruz.Gelen yerde bu programı yönetici olarak çalıştıra tik atıp tamam diyoruz.sonra bat dosyasına tıklayınca yüklemesi lazım.Bende işe yaradı.
-
Çok teşekkür ediyorum hocam oldu bende şuan.
eğer çalışmadıysa, bu arkadaşın dediğini yapın tekrardan teşekkürler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 24 Mart 2021; 21:3:54 > -
çeviriyi deneyen arkadaşlar var mı, güzel mi? ve %100'e yakın mı acaba çeviri?
yoksa animusprojesi'nin çevirisi beklenmeli mi?
teşekkürler şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinra- -- 24 Mart 2021; 22:12:23 > -
Türkçe yama başta olmamıştı, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi quickbms.exe yi yönetici olarak çalıştırmayı ayarladım. Yama uygulama dosyası açılıyordu fakat error .... denied yazıyordu. DataPC_patch_01.forge'a sağ tıklayıp özelliklerden dedikten sonra aşağıda salt okunur un tikini kaldırdım ve problem çözüldü. Belki yaşayan olur diye yazıyorum
-
harika olmuş
-
arkadaşlar craklı olan versiyosun 1.1.2 de çalıştıramadım ilk başta türkçe oluyor ancak ubisoft kısmında sonra oyun ingilizce yardımcı olabilicek var mı ?
-
Salt okunur tikini kaldırınca oldu teşekkürler.
-
-
Emegine sonsuz sukranlarimi sunarim ben de calismadi kopyalayip islem bitince verdiginiz doosyada ki ACV-TR-112 CRACK bat dosyasina tiklayinca sizin gibi kurukum cdms gelmiyor kisa sureli cmd acip kapaniyor oyuna girince degisen bisey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elinize sağlık korsan sürümde denedim çalışıyor
-
Reis sen varya sen ne muradin varsa allah versin sana senin heykelini diksek tas..... Ne beton nede cimento yeter sabahtan ugrastim bu yontemi deneyince oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X