1.1.2 v37 e göre 1000+ yeni satır eklenmiştir 100+ yer düzeltilmiştir. Yama versiyon v38 Oyun versiyon 1.1.2 Kürekli Oyun versiyon 1.2.0 Orjinal GÜNCELLEME KURULUM AYNIDIR TEKARDAN DOSYAYI İNDİRİN VE AŞAĞIDAKİ KURULUM ADIMLARINI TEKARDAN YAPIN. NOT: 1.2.0 GÜNCELLEME ÜSTÜNE 1.1.2 YAMASINI KURMAYI DENİYEN OLDUYSA LÜTFEN YAMA UYGULAMADAN ÖNCE DOSYALARI DOĞRULAMA YAPARAK DataPC_patch_01.forge DOSYASININ ORJİNALİ İLE KURULUM YAPIN. _______________________ KURULUM ilk önce Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin's Creed Valhalla konumundaki DataPC_patch_01.forge dosyasının yedeğini alın her ihtimale karşı. ve yedeği saklayın. daha sonra indirmiş olduğunuz yama içindeki bütün dosyaları oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın ve değiştirme uyarısına tümüne evet e basın. Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin's Creed Valhalla kopyalayın. kürekli versiyon için ACV_TR_112_crack.bat yada orjinal versiyon için ACV_TR_120_orjinal.bat çalıştırın ortalma 5-10saniye içinde kurulum biter. bu kadar launcher yada direk oyun exe ile oyunu çalıştırın. oyun menüsünden SES ayarlarından alt-yazı seçenekleri var ordan arka fon ve adların göster seçmelerini açmayı unutmayın. |
Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (53. sayfa)
-
-
Adam adam -
eline koluna yüreğine sağlık teşekkür ederim
-
merhaba zartzurt456 bağış yapmak istiyorum kabul ediyorsanız?
-
Harika bir insansın!!! @zartzurt456
-
Oyun kırıldı mı ki kürekli versiyon eklenmiş. Eline sağlık hocam :)
-
Oyun kırıldımı acaba ?
-
Emeğine sağlık. Hocam.Acaba ps4 port imkanı varmı?
-
yama ne zman güncellenir oyun güncelleme aldı ya çalışmıyor yama teşekkürler
-
adam atmıs yeni yamayı hocam
-
eline saglık hocam.mis gibi olmus.
-
merhaba yeni gelen mart güncellemesinde yama çalışmıyor bilginize
-
Oyun kırılmadı ki ne kürelisi?
-
yeni yama linkini bilen varsa allah rızası için atarmı teşekkürler
-
Sağolsun yama sahibi yeni güncelleme uygun hale getirmiş.Yama çalışıyor,teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 22 Mart 2021; 16:37:59 > -
3 saat önce EMPRESS kırdı oyunu gözümüz aydın :)
-
Hadi gene iyisiniz :)
-
orjinal oynuyorum ama isteyen özelden msj yazsın ,kazma kürek linki atim
-
Oyunun küreklisi çıkmış, bize de indirip Türkçe ile oynamak düşer Eline emeğine sağlık.
Kusura bakmayın bu oyuna ben kolay kolay para vermem.
-
adminim vallhalla korsanda kırıldı ancak bu yaptığınız tr yama korsanda çalışrmı acaba ve güncelleme şansınız varmı korsana çalışması için yada yazım hatalarında felan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetReşat -- 24 Mart 2021; 14:33:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X