hocam düzeldi sıkıntı yok da 25 saat boyunca high ayarlarda rahatlıkla oynuyordum mecbur düşürdüm mediuma sebebi nedir nasıl çözebilirim onu sormak istemiştim aslında :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (196. sayfa)

-
-
Çok detaylı bilgim yok hocam ama ayarlara kurcalamayı dene. Bir ayar belki sıkıntıya sebep oluyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
med ayara çekince düzeldi sanmıştım ama maalesef aynı problem devam ediyor kaplamalar yüklenmiyor sanırım son nvidia sürücü güncellemesinden sonra oldu 2-3 gün önce güncellemiştim bunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim
-
Eski sürüme geçin. Ben başka bir sebepten Nvidia App uygulamasını ve sürücüleri kaldırdım, sonrasında 561 sürümünü elle kurdum, şuan o sürümle devam ediyorum.
-
2020 yılında oyuna devam etmeye engel bir bug yüzünden bıraktığım oyun. Geri başlıyorum umarım düzelmiştir.
-
Oyunda anlık takılmalar yaşıyorum fps düşüşü değil direkt takılma fpsi oyun ayarlarından 30a da kitlemiştim oysaki grafik ayarlarındanmı anlamadim sebebini bilen varmı?
Oyunu sevmememe rağmen bitirmiştim uzun zaman önce. Ubisoft+ alınca DLC'lerine göz atmak istedim.
Paris DLC'sine başladım güzel gidiyor şimdilik, devasa büyük harita olmayınca oynuyorsunuz.
-
Paris dlc'si çok güzel diğer 2 dlc durid ve ragnarok sıkmıştı beni
Aynen Paris'i bitirdim oyunun kendisinden hafa fazla hoşuma gitti. Veba salgını döneminde geçmesi, fareler, suikast görevleri vs. baya güzel.
Durid'e başladım ve aşısı sıkıcı, ticaret rotası oluşturmak için baskın yapma görevi verdi sonra da sıkılıp çıktım. Harida da çok ilgi çekici değil.
Yine Ubisoft bir ileri iki geri gitmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 10 Nisan 2025; 22:53:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyonAynen Paris'i bitirdim oyunun kendisinden hafa fazla hoşuma gitti. Veba salgını döneminde geçmesi, fareler, suikast görevleri vs. baya güzel.
Durid'e başladım ve aşısı sıkıcı, ticaret rotası oluşturmak için baskın yapma görevi verdi sonra da sıkılıp çıktım. Harida da çok ilgi çekici değil.
Yine Ubisoft bir ileri iki geri gitmiş.
Mirage da güzeldi onu da tavsiye ederim ama ubisoft oyunları üst üste oynayınca bayıyor 3 ay ara vermek lazım bitirdikten sonra
Evet ben Valhalla'ya 7-8 ay belki daha fazla bir zaman sonra geri döndüm DLC'leri ve bitirmediğim diğer içerikleri için.
Bu arada oyunun fotoğraf modu çok iyi, biraz fotoğraf çekmeyi de biliyorsanız baya iyi kareler yakalayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X