|
Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (195. sayfa)
-
-
Yetenek sistemini otomatik dağıtmak mantıklı mı? Oynanışı şekillendiriyor mu? Çok fazla seçenek olduğu için fazla dikkat etmedim oynanışa etki ediyorsa bakarak dağıtmak daha mantıklı.
-
kanka oyunu nasıl buldun
-
Oyuna 2 kere başlayıp silmiştim ama youtube'da dlc'de görevlerinden sonra verilen silahlar videosuna denk geldim güzel gözüküyordu. Oynayacak oyun yok zaten şöyle gamepad'i alıp arkana yaslanıp oynayacak oyun yok o yüzden şöyle baştan temiz bir girişip en az 150 saat gömerim gibi. Klasik ubisoft ameliliği işte bu oyun bence fena değil karlı atmosferi gayet iyi. İyi yanları da var kötü yanları da var iyi yanlarının hatrına kötü yanları görmezden gelecez. Ekipman ve build olayı cazip olan rünler falan.
-
Oyunun Steam versiyonu için başarımlar eklenecekmiş.
ınsider gamingAssassin's Creed Valhalla Finally Gets Steam Achievementshttps://insider-gaming.com/assassins-creed-valhalla-steam-achievements/ -
Daha önce bitirenlere otomatik yansıtsalar bari. Yoksa tekrar çekilecek çile değil, öyle baydı ki DLC'ler kalmıştı.
-
Yansitacaklarini dusunmuyorum. Bir 120 saat daha gomulur mu bu bahaneyle. -
Başarımlar, yolculuğunuzda daha önce tamamladığınız başarılar için geriye dönük olarak kazanılacak.
Şeklinde bir açıklama girilmiş update sayfasına. Oyuna bir kere girip çıkmak yeterli sanırım bunun için.
steamcommunity.comSteam :: Assassin's Creed Valhalla :: Achievements Added to Assassin's Creed Valhalla.https://steamcommunity.com/games/2208920/announcements/detail/4687774841102653236 -
İyi oldu hocam. En azından artık oynarsak kalan başarımlar için oynarız bir ara.
@Zebercet , yok gömülmez.
-
35/92 basarim acmisim. Sirf basarimlar icin indirdim oyunu. -
Bu oyunda seviye sistemi yok iyi bari ama en zor zorlukta yan görev ve keşif ağırlıklı oynayıp karakteri iyice geliştirip güç fantezisi yapmamıza izin veriyor mu oyun?
-
Bu oyun Odysseyin uc katindan fazla satmis -20 milyon uzerinde- ve milyar dolardan fazla gelir elde etmis. Cok sasirdim boylesi radikal ve agir bir oyunun bu denli satmasina.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X