Şimdi Ara

Assassin's Creed: Victory (PS4 ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Assassin's Creed: Unity'i duyurusundan önce sızdıran Kotaku, 2015'in Assassin's Creed'i için de yaptı yapacağını. Ünlü oyun sitesi, Assassin's Creed: Victory'i sızdırdı!

Yapılan açıklamalara göre önümüzdeki senenin Assassin's Creed oyunu 19. yüzyıl Londra'sında geçecek. Sitenin edindiği bilgilere göre önümüzdeki sene sadece bir tane Assassin's Creed oyununa yoğunlaşılacak. Paylaşılan detaylara göre Ubisoft seriyi önceki nesil konsollara çıkarmaya bırakacak ve Assassin's Creed: Victory'i PC, PS4 ve Xbox One için sunacak.

Sitenin haberinde yer alan bilgilere göre Assassin's Creed: Victory'de ana yapımcı olarak Ubisoft Montreal'ı değil, Ubisoft Quebec'i göreceğiz. Bundan önceki bütün büyük Assassin's Creed oyunlarında Montreal stüdyolarını görüyorduk. Bakalım bu değişiklik seriye nasıl bir etki yapacak?

KAYNAK: BSC
     Assassin's Creed: Victory (PS4 ANA KONU) Assassin's Creed: Victory (PS4 ANA KONU) Assassin's Creed: Victory (PS4 ANA KONU) Assassin's Creed: Victory (PS4 ANA KONU) Assassin's Creed: Victory (PS4 ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Yine yarım yamalak bir oyun olmaz umarım diyorum ama muhtemelen yine beta oyunu full oyun diye yutturacaklar.

Bence bir ders almışlar ki oyunu Ubisoft Quebec stüdyosuna aktarmışlar ilk kez. Caps'ler çok güzel görünüyor.
  • Güzel bir paylaşım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika haber ama vay arkadas ya bu kadar buyuk oyunu bu kadar hizli nasil yapiyorsunuz yahu nasil bir azim bu

Goruntulerden anlasildigi kadariyla yine Unity gibi koklu Assassin konseptini aynen devam ettiriyorlar. Iste bu kafada devam etsinler benim canimi yesinler. Unity'nin tadi damagimda hala da bitirmeye kiyamadim, yedire yedire oynuyorum.

Unity'i gordukten sonra Victory simdiden on siparis yapmam icin yeterli sebeplere sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynı fikirdeyim hocam. Unity muazzamdı. Victory de öyle görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.