Şimdi Ara

Assassin'sCreed serisi TR Yama problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece açık bıraktım AC4 Black Flag i indirdim 3 ve öncesini bitirmiştim sıra ona geldi.Sabah 10-11 gibi herşey hazır açtım klimayı giydim kapşonluyu perdeler çekili yamayı kurucam datapc.forge hatası aldım.Güncellemeden ubisoftun yaptığı güncellemeden kaynaklıymış.Animus Projesinden (Said abi) indirdim yama sorunu için ama yine aynı hatayı aldım.Oyun orijinal.Var mı çözebilen bu sorunu?

• Oyunun orjinal ise yediğini almak şartıyla datapc.forge dosyasını silip denermisin
  • oguz71 kullanıcısına yanıt
    Denedim oyun orijinal yine aynı hatayı verdi.Bulunamadı veya yama ile uyumlu değil diyo.
  • MuhtarShaden M kullanıcısına yanıt
    Bizim son sürüm yamasında sadece kopyalanacak bir adet forge dosyası var kurulum falan yok indirdiğiniz linki kopyala mısınız buraya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HK-47

Bizim son sürüm yamasında sadece kopyalanacak bir adet forge dosyası var kurulum falan yok indirdiğiniz linki kopyala mısınız buraya?
    Oyunçeviriden indirdim sonra senin siteden forge dosyasını aldım değişen bişey olmadı.Rarda yeni yama yazdığı için yama dedim.Sitede zaten ondan başka ac4 yaması yok.
    yadi.sk
    Assassins Creed 4 Black Flag_TR_Yama_v1.00.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/83z11x7k3NzKMi
    burdan.

Hazır bulmuşken bu zamana kadar çevirilere yaptığın katkıdan dolayı teşekkür ederim az ekmeğini yemedim 2012 den beri :)

• MuhtarShaden M kullanıcısına yanıt
    Bu bizim link değil ki bizim link bu:)

Bunu oyunun ana klasörüne attığınızda ekstra bir şey yapmadan oyunu açınca Türkçe olması lazım. Oyun Çeviri'deki yamayı hiç karıştırmayın o son sürümde çalışmıyor.

• Ben bunu kopyalayıp sonra yamayı yapıcam sanıyorum :D Şimdi oldu sorun yok teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HK-47 kullanıcısına yanıt
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.