Şimdi Ara

assassins creed 2 trophy sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyunu bitirdim, trophy kasayim dedim, bir cogunu aldim, bir cogunuda almam gerekirken nedense vermedi.
    sorularimi yanitlarsaniz sevinirim.

=>ucus sirasinda atam tepeleye bilmem icin tekrar nasil ucus makinasina binebilirim, öyle bir sansim varmi..

=>villanin degerini yüzde 80 den yukari yapmam lazim ben 100 de yüz yaptim hala trophy yok :(

=> butun gizli silahlari (mahazadan satin alanlar filan), butun kiyafet gelistirmelerini yaptim yine trophy den tik yok.

acaba nerde yanlis yapiyorum bilemedim, yardim ederseniz cok sevinirim

• Bug oldu herhalde, ilginç. DLCler varsa Romanya'ya gidip oradan tekrar binebilrisin farklı bir flying machinee.
  • galiba bahtsiz bedevi durumuna düstüm,

simdi yüzde seksen trophy sini yapmak icin sifirdan baslamam gerek galiba,
    tekrar bug olabilirmi acaba :(
  • bence trophyleri sil ve tekrardan başla yapmaya düzelebilir ama söyliyim 100% yapman için biraz uğraşman gerekiyor özellikle şu 3 trophy de , yerden 4 adama kum atma , 100 feather bulma ve subject 16 nin bilmecelerini çözme yani 2 gün yorsan kendini 100% yaparsın ben öyle yapmıştım
  • Dostum ilk madde için Dlc satın alman gerekiyor. Böylece bir şehirde istediğin zaman uçuş makinesine binebiliyorsun. 3. madde içinse bazı şehirlere özel eşyalar var. Onları da aldın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenurl

bence trophyleri sil ve tekrardan başla yapmaya düzelebilir ama söyliyim 100% yapman için biraz uğraşman gerekiyor özellikle şu 3 trophy de , yerden 4 adama kum atma , 100 feather bulma ve subject 16 nin bilmecelerini çözme yani 2 gün yorsan kendini 100% yaparsın ben öyle yapmıştım

aga sadece söyledigim 3 trophy kaldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Dostum ilk madde için Dlc satın alman gerekiyor. Böylece bir şehirde istediğin zaman uçuş makinesine binebiliyorsun. 3. madde içinse bazı şehirlere özel eşyalar var. Onları da aldın mı?

aga dedigin özel esyalar hakkinda biraz bilgi verirmisin, ben satin alinabilecek herseyi aldim saniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksas16

quote:

Dostum ilk madde için Dlc satın alman gerekiyor. Böylece bir şehirde istediğin zaman uçuş makinesine binebiliyorsun. 3. madde içinse bazı şehirlere özel eşyalar var. Onları da aldın mı?

aga dedigin özel esyalar hakkinda biraz bilgi verirmisin, ben satin alinabilecek herseyi aldim saniyorum

internette arat secret weapons diye birşey mesela bir tane balta vardı oyunda onu gidip marketten alamıyordun birşey yapman lazımdı ama hatırlamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

internette arat secret weapons diye birşey mesela bir tane balta vardı oyunda onu gidip marketten alamıyordun birşey yapman lazımdı ama hatırlamıyorum

60 tane mi ne tüy toplayınca alınıyor. Valla Claudia'nın yazdığı defterde %80 üstüyse gelişim ve trophy gelmediyse bug vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

quote:

quote:

60 tane mi ne tüy toplayınca alınıyor. Valla Claudia'nın yazdığı defterde %80 üstüyse gelişim ve trophy gelmediyse bug vardır.

update atmadıysa update atmasını öneririm ama önceki trophyleri alması için tekrardan yapması lazım çünkü atıyorum 50 tane tüy toplayınca trophy veriyorsa ve sende vermediyse ve tüy sayın 50 yi geçtiyse o trophyi almak için tekrardan toplaması gerekir

• ne sanssiz adamim ya, tekrardan oynama yolu gözüktü sanirim,,,
    cevaplariniz icin cok tesekkür ederim
  • Selamlar..

Assassin's Creed II de codex pageleri haritada görmek mümkün mü ?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: voylet

Selamlar..

Assassin's Creed II de codex pageleri haritada görmek mümkün mü ?

Teşekkürler

Kulelere çıkarak haritanın diğer kısımlarını açtıktan sonra görebilirsin.
  • Dun AC2de DNA SEQ 5 ve 6yı bitirmeme rağmen trophy vermedi. Daha önceki 4 SEQ te böyle bir sirun yojtu beyler. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere 300 florin atma ve hsyat kadınlarına 5000 florin trophylerinde yapılması gerekenkeri yaptigim halde trophyler verilmedi. Bu 2 trophyleri alan arkadaşlar yardimci olbilur mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.