Şimdi Ara

Assassins creed brotherhood u orj alanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ac brotherhood u orj almayı düşünüyorum ama aklıma takılan birkaç soru var ;

1- Multiplayer oynarken serverlarda sorun oluyormu ? Splinter cell conviction ilk çıktıgında baya bi sorun yaşıyordum multiplayer da onun için araştırmadan ubisoft oyunu almamaya karar verdim :D

2- Multi de lag oluyormu ? Assasins creed gibi bir oyunun multi de lag olursa hiçbir zevk alınmaz diye düşünüyorum

3- Multiplayer belli bi süreden sonra sıkıyormu ?

sorularımı cevaplarsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kprex -- 3 Haziran 2011; 0:16:25 >

• 1-Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım...Ama şöyle bi şey var her servere hemen bağlanamıyorsun bazen çok bekliyosun bağlanmak için...

2-Çok nadir oluyo bi kere rastladım ondan sonra hiç öyle bi şey olmadı lag filan kopma gibi...

3-Aslında sıkmıyoda oyunu öğrenmek kavramak biraz zaman alıyo e bunuda öğrenene kadar sıkılıp daha yüzüne bakmıyorsun ama çok sabırlı biriysen ve çabuk öğrenirsen multi çok zevkli...Bir sürü oyun modu var...assassination ve wanted benim sen sevdiğim modlar...

Küçük bi hatırlatma multide ana kural oyundaki gibi hedefine çok sessiz gitmen yani dikkat çekmemen ve bunu yaparkende seni arayandan sessiz bi şekilde hep kaçman olacak...Hedefine kilitlenip seni farketttiği zaman kaçıyor sende ortalğı dağatıp koşaym öldüreyim dersen senin düşmanında seni bulması çok kolay olur...Ama oyunda level atladıkça çeşitli perkler silahlar açılıyor bunlarda bi tanesi sis bombası hedefine kilitlenip öldürmek için koşmaya başlayıp hedefini öldürürsen seni öldürmeye gelene de yanına geldiğinde sis bombası atıp onu etkisiz hale getirip onun seni öldürmesine izin vermeyede bilirsin...

Biraz uzun oldu sorulara cevap vericektik ama ben bunları bil diye söyledim...

• Cvp için tşkler , multi modlarını vs. baya bi araştırdım ztn baya eglenceli olcagı kesin ama benim için server larda lag olmaması en önemlisi . Birkaç kişi daha görüşlerini bildirirse sevinirim :)
  • Multide lag olmuyor ancak bazen çok bekliyorsun. Birde benim dikkatimi çeken oyunu İtalyanca oynuyorum. Multiye girip çıkınca oyun İngilizceye dönüyor.
  • Multi de lag olmaması beni sevindirdi , server beklemek sorun degil yeterki bekledigimize değsin dogru düzgün oynayalım :) cvp için tskler
  • Nadiren lag oluyor, bana 2-3 defa falan denk gelmiştir onlarda anlık oluyor genel olarak oynanışı çok baltalamıyor.

Oyunun multiplayer modu senaryo modundan çok farklı, multiplayer da senaryo moduna oranla daha fazla assasin gibi oynuyorsun, yani rakibini tek hamlede öldürüyorsun ve mümkün olduğunca düşmanlarından gizleniyorsun/kaçıyorsun, öyle 3-5 kişiye karşı kombolar yapmak gibi bir olay yok.

Oyunun genel olarak multiplayer formatı çok farklı ve çok eğlenceli, bu farklılık onu bir süre oynanabilir kılıyor. Ben özellikle multiplayer haritalarını ben çok beğendim, singleplayer modundakinden daha detaylı haritaları var.

Eğer oyunun singleplayer modunu beğendiysen multiplayer için kesinlikle almaya değer, genel olarak oynanışa alışana kadar ne olduğunu anlamayabilirsiniz ama alıştıktan sonra asıl eğlence başlıyor.

Ayrıca aşağıdaki youtube kanallarını takip ederek fikir sahibi olabilirsiniz. Özellikle AssassinsCreedPro1 isimli oyuncu çok iyi oynar.

http://www.youtube.com/user/GamersBeverage
    http://www.youtube.com/user/AssassinsCreedPro1

• @viiiz

ewt assasins creed serisinin singleplayer ını çok beğeniyorum büyük ihtimal brotherhood uda orjinal alıcam yorumlar çok iç açıcı :D yalnız gameplay video larında gördügüm kadarıyla düşmana yaklaştıkca imleç gibi birşey var ve gösteriyor . Rakip yanımıza gelince o imleç den bizim assasin oldugumuzu anlıcaksa sessiz gitmenin mantıgı nedir orasını çözemedim
  • İmleç dediğin yuvarlak şeyse o sadece yaklaşmanı sağlıyor. Tam yerini göstermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

İmleç dediğin yuvarlak şeyse o sadece yaklaşmanı sağlıyor. Tam yerini göstermiyor.

ewt ondan bahsediyorum , tskler

Edit : Sormayı unuttum achievement sistemide varmı brotherhood da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kprex -- 5 Haziran 2011; 9:48:16 >
  • Var.
  • Aslında lisanslı oyun almaya boşuna para vermek gözüyle bakmasak çok şey değişecek

Ben multiplayerda aldığım zevki Assassin's Creed serisinin hiçbir oyununda almadım diyebilirim. Piyasaya ilk çıktığı günlerde almıştım oyunu, hala da sıkılmadan oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kprex

@viiiz

ewt assasins creed serisinin singleplayer ını çok beğeniyorum büyük ihtimal brotherhood uda orjinal alıcam yorumlar çok iç açıcı :D yalnız gameplay video larında gördügüm kadarıyla düşmana yaklaştıkca imleç gibi birşey var ve gösteriyor . Rakip yanımıza gelince o imleç den bizim assasin oldugumuzu anlıcaksa sessiz gitmenin mantıgı nedir orasını çözemedim

Şöyle bir durum var, oyunda frag sistemi hiç önemli değil, önemli olan ve birinciyi yada birinci olan takımı belirleyen aldığınız puanlar, yani oyunda bir K&D mantığı yok, rakibin seni farkederse onu öldürdümenin karşılığında alabileceğin puan 100-150 gibi düşük bir puan oluyor ama o farkına varmadan onu öldürürsen en düşük 300 puan alıyorsun buna ekstralar girerse aldığın puan artıyor mesela saklandığın bir kalabalığın içinden çıkarak öldürürsen +100 puan, yüksek bir yerden atlayarak öldürürsen +100 puan, akrobatik bir şekilde öldürürsen +100 puan, zehirleyerek öldürürsen 500 ile 1650 arasında bir puan alabiliyorsun, yani puan almak için çok farklı yöntemler var ama asıl önemli olan rakibine kendini belli etmemek, aksi taktirde ya çok düşük bir puan alırsın yada rakibin kaçar veya stun yersin o zaman rakibin ekstradan puan kazanmış olur.

O imlecin yani pusulanın asıl amacı ise sana rakibinin yerini gösteriyor ama tam olarak değil, haritada rakibinin çok sayıda klonları oluyor bunlar içinden doğru kişiyi bulman gerekiyor eğer doğru kişiyi değilde bir klonunu öldürürsen rakibine ekstradan +100 lure puanı kazandırmış oluyorsun ve kısa bir süre sonra sana yeni hedef veriliyor, yani pusula seni rakibine yaklaştırıyor ama doğru kişiyi bulmak da sana kalıyor, hareketlerinden şüphelendiğin kişide şansını deneyeceksin, bir süre sonra zaten elinle koymuş gibi buluyorsun. Tabi sen bunları yaparken başka bir Abstergo ajanı da seni öldürmek için peşinde oluyor

Oyunun 6 tane farklı modu var, bunlar içinde en çok oynanan Manhunt ve Wanted modu, yeni başlayanlar için en ideali wanted modu, bu modda herkesin bir hedefi oluyor ve ona odaklanıyor yani heskes tek başına bir nevi Free For All, oyuna alıştıktan sonra takım bazlı modlara geçebilirsin, en son aşama ise Assassinate modu ki bu en zor oyun modu oluyor.

Eğer bu oyunu oynayan arkadaşların varsa onlarla birlikte sesli iletişim kurarak takım bazlı modları oynaman oyunun zevkini daha da arttıracaktır, ayrıca oyunun multisi clan maçları için çok uygun, bir clana da girebilirsin.

• yorumlar için teşekkürler . Bu yorumlardan sonra kesinlikle alıcam :) . Ztn Splinter cell serisinin hayranıyımdır ve AC Brotherhood un multi sini geliştirenler SC Chaos teory nin multiplayer ını geliştiren ekip . Zaten umutluydum AC multi den ama emin olmadan almak istemedim tekrar tşkler aydınlanttıgınız için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kprex -- 6 Haziran 2011; 23:48:29 >
  • tek orijinal oyunum ac 2 serinin en iyisi bence grafiklerde bence brotherhood 2 yi mumla arattırıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.