Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

http://www.gamersyde.com/hqstream_assetto_corsa_ac_ps4_race_1-37957_en.html

Wheel animasyonu rezalet olmuş o kadar hızlı yapmışlarki gerçekciliği baltalıyor her sim oyununda olduğu gibi GT kadar olmasada oldukça ruhsuz bir oyun fazla uzun ömürlü olmaz konsolda yakında unutulup gider, son sistem wheel setim olmasına rağmen alıp oynamayı düşünmüyorum fıyatı düşerse belki.

Hayatının hatasını yapmış olursun Çağlar. Animasyonun kötü olmasının sebebi, gamepad ile oynanmasından dolayıdır. Yoksa direksiyon ile böyle animasyon görmen imkansızdır. Böyle muhteşem fizikli bir oyunu oynamamak, hele de sende direksiyon seti olmasına rağmen almamak çok çok çok büyük bir hatadır. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Tek derdim o. Wheel olmadan nasil oynuyacagimi Kara kara düsünüyorum. Bu arada oyunda fps problemi var mi? Dün izledigim bi Video da herif fps oldukca kötü demistirki dogru mu bu?

• GTS çıkınca asettoda projecde kütüphanede yerlerini alırlar
    Gts nin Türkçe olması bile alınması için bir sebebdir
    Kim ne derse desin gts yi tek geçiyorum konsol sim yarış
    Olayında gts çıkana kadar oyalanırız işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıla yakın bir süredir PC de sürekli oynayan biri olarak PS4 sürümünü oldukça vasat buldum. Aynı asistlerle aynı araçla aynı pistte oynadığım oyun PS4 de bana driveclub kadar arcade geldi.

PC de bu oyuna alışmakla hata yapmışım

Direksiyon ayar kısmı zaten rezalet olmuş. acilen çözmeleri lazım.

Buna rağmen şu an konsoldaki en iyi yarış olduğu da bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

GTS çıkınca asettoda projecde kütüphanede yerlerini alırlar
    Gts nin Türkçe olması bile alınması için bir sebebdir
    Kim ne derse desin gts yi tek geçiyorum konsol sim yarış
    Olayında gts çıkana kadar oyalanırız işte

Yarış oyunu Türkçe olsa ne olur olmasa ne olur? Övecek daha geçerli bir şey bulamadın mı sayın Trocki bey?

• Caglar direksiyon ile oynarsan o animasyonun oyle olmadigini goreceksin adamlar gecikme olmasin diye birebir yapmis analogta direk sag sol yaptigi icin mecbur oyle bir animasyon ortaya cikmis ama direksiyonda yavas dondurdugun icin boyle bir goruntuyle karsilasmassan anladinmi alo

• Sevicileri kusura bakmasın ama oyun daha menusune girdiğinizde merdiven altında yapılmış gibi ucuz ve basit duruyor. Kısaca tarif etmek gerekirse nasıl sadece motor bir arabayı iyi yapmıyorsa öve öve bitirilemeyen fizikleri de bu oyunu iyi yapamamış.

Xone'ı sattığıma bu oyundan sonra bir kez daha pişman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Sevicileri kusura bakmasın ama oyun daha menusune girdiğinizde merdiven altında yapılmış gibi ucuz ve basit duruyor. Kısaca tarif etmek gerekirse nasıl sadece motor bir arabayı iyi yapmıyorsa öve öve bitirilemeyen fizikleri de bu oyunu iyi yapamamış.

Kesinlikle katılıyorum Project Cars varken bunun suratına bile bakmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

Tek derdim o. Wheel olmadan nasil oynuyacagimi Kara kara düsünüyorum. Bu arada oyunda fps problemi var mi? Dün izledigim bi Video da herif fps oldukca kötü demistirki dogru mu bu?

Bir tane t150 alabilirsin, işini görür her türlü. Evet fps düşük gibi geldi bana, pc'de daha akıcıydı. :)

• Screen tearing fps sorunlari var ama bu assettonun en iyi sim oldugu gercegini degistirmiyor.Al iste menuyle oyun degerlendirmeler vs. İracing direk çöp o zaman.inceleme puanlarin gaziyla yada gazsiz yazilmis sacmasapan yorumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 26 Ağustos 2016; 9:56:41 >
  • Eleştiren arkadaşlar heralde youtube'dan video izleyerek oyun değerlendiriyor. İyiymiş

oyunu t150, t300 ile bi oynayın sonra gelin yine konuşalım.

Ağır oyun fanları zaten benimle polemiğe hiç girmesin. At gözlükleri ile bakan arkadaşlar kendi gibi düşünenlerle oyunu istediği kadar kötülesin.

Bir gerçek var ki Assetto Corsa şuan konsollardaki en iyi sim yarış oyunudur ve uzun bir sürede kalacak gibi.

Bazı teknik hatalar elbette olacaktır. 1-2 aya kadar gelecek güncellemelerle oyun GOTY olur. Sevgilerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Sevicileri kusura bakmasın ama oyun daha menusune girdiğinizde merdiven altında yapılmış gibi ucuz ve basit duruyor. Kısaca tarif etmek gerekirse nasıl sadece motor bir arabayı iyi yapmıyorsa öve öve bitirilemeyen fizikleri de bu oyunu iyi yapamamış.

Bir kez daha araba yarışlarından zerre anlamadığını kanıtladın. Tebrikler.

• quote:

He merdiven altında yapıldı. Stüdyoları yarış pistinde olan kunos merdiven altı üreticisi...Sen oyunu direksiyon ile oynadın mı çok merak ediyorum.

• Çok bilenler gelmiş yine Ulan her oyunu çıkmadan övmeye başlıyor bir ay sonra ortadan kayboluyorsunuz, sabah sabah söyletmeyin adamı, siz kimsiniz nesiniz, kendinizi ne sanıyosunuz?

• Gecen ugur dundar basmis atolyeyi sagliksiz kosullarda assetto menusu yapiliyor diye.fareler cirit atiyormus.

• quote:

Çok bilenler gelmiş yine Ulan her oyunu çıkmadan övmeye başlıyor bir ay sonra ortadan kayboluyorsunuz, sabah sabah söyletmeyin adamı, siz kimsiniz nesiniz, kendinizi ne sanıyosunuz?

Cok bilene bak hardcore simde menuye bakiyor.gercekten bilgi fiskiriyor

• quote:

Çok bilenler gelmiş yine Ulan her oyunu çıkmadan övmeye başlıyor bir ay sonra ortadan kayboluyorsunuz, sabah sabah söyletmeyin adamı, siz kimsiniz nesiniz, kendinizi ne sanıyosunuz?

Sen ne sanıyorsun kendini, cevap versene. Direksiyon ile oynadın mı, oynamadın mı? Ona bile cevap veremiyorsun. Çamur atmaya gelmişsin belli.

• Playstation Lifestyle 5/10
    Assetto Corsa may succeed as a simulation, but it fails as a game. Clearly a ton of work has gone into making sure the cars handle correctly and that the tracks are as realistic as possible, which just makes the end result even more heartrending. It has a terrible user interface, isn’t fun to play and doesn’t feature any of the helpful tools that make Forza such an appealing game.

Bu gibi taraflı sitelerin verdiği puanlar yüzünden böyle bir sanat eseri oyun heralde düşük puanlar alacaktır. Biraz ingilizcesi olan arkadaşlar şu yorumu 1 değil tam 3 kere okusun. Hatta şu kısmı 10 kere.

''Assetto Corsa may succeed as a simulation, but it fails as a game''
    ''cars handle correctly and that the tracks are as realistic as possible''
    ''terrible user interface, isn’t fun to play and doesn’t feature any of the helpful tools that make Forza such an appealing game. ''

Oyunu simiyle, fiziğiyle, araç sesleriyle, araç fizikleriyle değilde, menü ve zorluğundan ötürü düşük puan vermişler.

Hatta o kadar bi kafaları güzelki Forza Horizon ile kıyaslama noktasına gelmiş PlayStation Lifestyle. Şimdi bu adamlardan oyun harika, oyun süper, gelip geçmiş en iyi sim demesini beklemek olmaz.

Ama bunun gibi olan arkadaşlarda olduğuna göre, yapacak bişey yok. Elektrik süpürgeli sesli GTS ile onlara mutluluklar dilerim.

Ben Assetto Corsa ve Forza Horizon 3 gibi biri sim oyunun en iyisi diğeri en keyifli yarış oyunu ile 2 senemi geçireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Bir kez daha araba yarışlarından zerre anlamadığını kanıtladın. Tebrikler.

Bir yarış oyununu oyun yapan sadece sürüş dinamikleri değil grafikleri, genel oyun yapısı, sesleri ve oyunda ki detaylar oyunu oyun yapar bu oyun sürüş dinamikleri iyi olsada ruhu olmayan bir oyun olarak geliyor bana yarış oyunları hastası olarak PC'de çok zaman önce aldım oynadım ve bir türlü bu oyuna ısınamadım.

• Şurada Horizon 3'ün çıkmasına ne kaldı? Bu oyun gercekten 60$'lık bir oyun değil ne araç ne pist sayısı yeterli çok çabuk sıkacak gibi duruyor zaten Forza 6 da 110 saat, Dirt Rally de 120 saati devirdim onlar yetıyor şimdilik Asetto az kenarda beklesin.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.