Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 25 Ağustos 2016; 9:25:34 >
  • Evet artık hasret bitiyor bu gece yarısı ile oyuna giriş yapıyoruz

İlk aracım ve pistim şu olacak.

Nordschleife Ferrari F40
  • Steam de dekux paketi 44tl aldım fazla oynama fırsatım olmadı ama oynadığım kadarıyla çok güzel oyun yapmışlar. Ultra ayarlarda 60fps üzerinde oynuyorum bakalım ileri bölümdeki yarışlar nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafamı duvarlara vurmaya gidiyorum şimdi benimki de elimdeki konsolları sattırdı.

• Oyunu oynayanlar bir Feedback atsa güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

Oyunu oynayanlar bir Feedback atsa güzel olur.

Yarın sabah atarız hocam bol bol merak etme
  • quote:

Oyunu oynayanlar bir Feedback atsa güzel olur.

Ben sana özet geçeyim, yarış oyunlarının imparatoru. :)

• Ilk defa azili bir SIM oyunu oynayan editörler,oyuna oldukca düsük puanlar vermisler

• quote:

Ilk defa azili bir SIM oyunu oynayan editörler,oyuna oldukca düsük puanlar vermisler

Kimmiş onlar.

• Son 1 saat!!!

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Gercek Yaris oyunundan anlamayan andavallar

m.neogaf.com
    Origin DNS error | m.neogaf.com | Cloudflare
    http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1269198

PlayStatuon Lifestyle 5/10. Bu adamlar bu camiayi derhal terketmeli

• quote:

Gercek Yaris oyunundan anlamayan andavallar

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1269198

PlayStatuon Lifestyle 5/10. Bu adamlar bu camiayi derhal terketmeli

Sunumdan puanın yarısını kırmış. Çok önemli ya araba yarışında sunum. Büyük ihtimal nfs bebesi bu incelemeyi yapan.

• GamePad ile biraz denedim. Abs hariç tüm yardımları kapattım. Bmw m3 e30 kasa alıp, nurngurbring de biraz turladım. Belki biraz gamepad ile alakalı bir kaç ayar yapılsa daha iyi olabilir. Ama asla bir direksiyon değil. Hatta direksiyonu olmayan bu oyuna bulaşmasın derim. Gamepad ayarı ile ne kadar iyi olabilir bilemem ama ben hiç umutlu değilim gamepad ile oynamaktan.

• Gamepad ile 3-4 yarış yaptım bende. Gran Turismo'yu çok rahat oynuyordum fakat bunda baya baya zorlandım. Hele ki üst seviye arabaları gamepad ile kullanmak çok zor. Biraz daha denerim belk sorun bendedir, olmadı direksiyon araştırmalarına başlarım çare yok.
  • Oyun kutulu çıkacak mı yoksa sadece djiital mi
  • Project Cars'ta olduğu gibi gamepad için hassasiyet ayarları var mı?
  • Oyun ile izlenimlerimi sıcağı sıcağına paylaşıyım..
    İşte gerçek simulasyon budur... ilk defa bu kadar gerçekçi bi oyun görüyorum.. fizikler müthiş.. insan project carsdan çıkıp buna girince bi ambale oluyo.. artılarını eksilerine gelirsek..
    Araç fizikleri kontralar yanlamalar aracın serbest realistic hareketleri geri toplamaları vss vsss falan muazzam.. budur yani..
    Ffb müthiş curve ffb leri vs müthiş lazer pistde en ufak ayrıntıyı en ufak yamayı bile hissediyosun yolda.. insana muazzam bi gülümseme veriyor..
    Araç sesleri çok iyi.. project de tek motor altında çeşitli varyasyonlar yaparak ses efekti değişiyordu oyunun arka kamerasında devamlı bi pöskürme hakimdi.. bunda her araca farklı bi ses motoru uygulamışlar.. youtube daki 458 pc vs ac videosu çok güzel örnektir.. ayrıca egsozun arkadan vermiş olduğu patlama efectleri falan harkulade.. çarpışma ve hasar efektleri oldukça başarılı artık aracı gömdüğünüz zaman direk nakaft oluyosunuz olması gerektiği gibi.. ceza sistemi çok iyi cezayı yediğiniz zaman size 10 saniyelik bi ceza veriyo ama bunu istediğiniz zaman kullanabiliyosunuz.. bir nevi borç gibi.. ayrıca öndeki araca sert vurduğunuz zaman pit cezası yiyosunuz.. 5 6 kişilik online denemelerde bulunduk kendi grubumuzla.. sadece online araçlar biraz lag vardı yani sağa sola kayıyodu onuda ülke genel net yavaşlamasına bağlıyorum.. menüler mükemmel çok basit ve rahat.. sadece renk paketi biraz insanın gözünü alıyor.. arka kamera açısını beğenmedimki arka kameradan oynayan pek kimsede yok.. görüntü gayet güzel fakat kaza durumda arac sağa sola yalpalıyoken bazen fps düşüşü oluyor ama çok değil.. iç mekan muazzam netlik ve kalitesi çok iyi.. hasarlar dediğim gibi müthiş öle bam güm devam ediim modu sıfır.. çok net bi oyun olmuş.. simulaston sevipde oyunu oynamayan çok şey kaçırır net..

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Aynen uğur bende dün gamepadle denedim çok zor
    Bugün direksiyonla deneyecğim
    Oyunun ara yüzü çok güzel olmuş pc deki gibi değil
    Ds4 le kullanmak gerçekten çok çok zor
    Şu anda onlıne yarış kısmında eksik var özel oda
    Kurulamıyor ve tabiki baxı ayarlsrı yapamıyorsun
    Zamanla güncelleme yedikçe daha iyi olacağını
    umuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamersyde
    Stream and download AC (PS4) - Race #1 from Assetto Corsa in very high quality
    http://www.gamersyde.com/hqstream_assetto_corsa_ac_ps4_race_1-37957_en.html

Wheel animasyonu rezalet olmuş o kadar hızlı yapmışlarki gerçekciliği baltalıyor her sim oyununda olduğu gibi GT kadar olmasada oldukça ruhsuz bir oyun fazla uzun ömürlü olmaz konsolda yakında unutulup gider, son sistem wheel setim olmasına rağmen alıp oynamayı düşünmüyorum fıyatı düşerse belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• XboxOne satıp G29 mu alsam???

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.