Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MARCO

Full araç listesi

Pc'deki bazı dlc'ler yok. Misal nissan r34 ve 370z, toyota supra yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Evet japanese cars pack yok ugur kitleyecekler onu anlaşılan bize
  • quote:

Evet japanese cars pack yok ugur kitleyecekler onu anlaşılan bize

Zaten az araç vardı. Pc'ye çıkan tüm dlc'leri konsol versiyonuna koysalar, ne olurdu ki sanki. İlla kitleyecekler. :)

Bu arada pc'ye çıkan dlc'ler ile birlikte araç listesi. Japan car pack'de mazda da vardı unutmuşum. :) İşte araç listesi.
    http://www.assettocorsa.net/cars/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 17 Ağustos 2016; 10:06:15 >

• menü arayüzü çok sade anlaşılır ve güzel.. araçlarda oldukça yeterli zaten hepsini sürme imkanı bile olmuyacak.. tek umudum online altyapısının düzgün olması.. updatelere gerek olmadan online sorunsuz olursa demeyin keyfe..
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Akıl edip dreampack leri koymuslar allah tan oyuna direk

Şuan 2 dlc eksik japanese ve red pack onlarıda alırız artık asıl önemli olan porsche packler gelsinler çıktıgı gibi alırız valla

Uğur factory sürüş modu nasıl mesela araçta esp olsa bile onu devre dısı mı bırakıyor ?
  • quote:

Akıl edip dreampack leri koymuslar allah tan oyuna direk

Şuan 2 dlc eksik japanese ve red pack onlarıda alırız artık asıl önemli olan porsche packler gelsinler çıktıgı gibi alırız valla

Uğur factory sürüş modu nasıl mesela araçta esp olsa bile onu devre dısı mı bırakıyor ?

Araçta gerçekte ne varsa aynısı oyunda oluyor. Misal abs yok ise gerçekte o araçta, oyunda da olmuyor.

• Gran Turismo'da araç sayısı Assetto Corsa'ya göre daha mı az olur, daha mı fazla olur? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı?
  • Normalde bu tip postları hiç sevmem ama elimde acil satılık Thrustmaster T100 mevcut arkadaşlar ilgilenen olursa;https://forum.donanimhaber.com/m_119605187/tm.htm

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replayda favorim gran turismo idi. Ta ki assettoda görene kadar.Özelliklede bu sabit kamera açısı.Yarışı bitirdikten sonra replay izlemek acayip sarıyor. :)

• Pistler

• Red Bull boğası traileri süslemiş, oyunda kaybolmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kaldi az. Sabirsizlaniyorum

• 60fps olacak konsolda değil mi beyler?

• Pc de kurcaladım oyunu biraz oyun fena. Ben ultra ayarlara getirdim f710 la oynuyorum ama fena sayılmaz konsolda güzel olur umarım. 60 fps nin oldukça üstünde çalışıyor pc de keşfettikçe yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

60fps olacak konsolda değil mi beyler?

Evet kadir 1080p/60pfs ps4 te oyun
  • Fanatec desteği olmaması canımı fazlası ile sıktı. Sony ile Fanatec arasındaki anlaşmazlık giderilir mi bilemem. Tek bildiğim pc toplama olayına daha hızlı gireceğim.
  • T100 destekliyor olmasina sevindim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu PSN'den ön sipariş yapmıştım, 14 GB gözüküyordu. Şu an indirmeye açıldı 2,316 GB indiriyor. Parça parça indirme yok diye biliyorum ama, fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4BSO7UTION -- 24 Ağustos 2016; 0:47:56 >
  • 4BSO7UTION kullanıcısına yanıt
    2.316 gb ön yükleme oluyor kısaca oyunun açılması için gereken kısım. Bu indirmeden sonra oyun açılacak oyunu oynarken arka planda geriye kalan kısmı iner.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.