Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Oyunu almak için indirim bekleyenler kaçırmasın Plus ile 95 tl ye geliyor oyun kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 2 Kasım 2016; 14:25:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oner season pas paketindede indirim varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Oner season pas paketindede indirim varmı

Season pass ta bir indirim yok abi şuan 89 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 2 Kasım 2016; 14:25:35 >
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl oyunun dlc si oyundan pahalı
    Valla lobi düzelmeden sesıon pası almayı düşünmüyorum

• Merhabalar. Oyunu bir abimizden sec olarak alarak aranıza katlmış bulunmaktayım. Direksiyon olmadığından dolayı malesef ds4 ile oynamaya çalışacağım. digital indirim konusunda oyun ile ilgili bazı yorumlar gözüme çarptı ve sizlerle de paylaşmak istiyorum. Oyunun yarım yamalak piyasaya sürüldüğü ve çok eksikleri olduğu söyleniyor. Sizlerin düşünceleri nedir bu konuda. Mesela Project Cars ile karşılaştırınca eksiği falan çokmudur ki? Bir de ds4 ile oynarken ayar yapmam gerekiyor mu?
  • merhabalar, bir sorum olacak. primary olarak kullanılan hesapta season pass varsa dlc'ler kullanılabiliyor mu? var mı yapan, bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puppebu

merhabalar, bir sorum olacak. primary olarak kullanılan hesapta season pass varsa dlc'ler kullanılabiliyor mu? var mı yapan, bilen?

Oyun ve season pass aynı bölge mi?

• aynı hesap üzerinde olacak tabi. kendi hesabımızdan dlc'lere ulaşabilecek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puppebu

aynı hesap üzerinde olacak tabi. kendi hesabımızdan dlc'lere ulaşabilecek miyiz?

Ulaşırsın (Eğer The Crew gibi bir saçmalık yapılmamışsa)

• crew aklıma geldiği için sormuştum zaten :D var mı yapan?
  • Öncelikle acemi bir simülasyoncu olarak yorumumu belirteceğim. Oyunu alalı 1.5 gün oldu. nürburgringde farklı araçlarla epey tur attım. nürburgringde ktm kullanmak epey keyifli oldu. Bu oyun olmuş aşağıda biraz daha detay gireceğim ancak şunu söylemek gerekiyor elimde project cars da var. Sırf para verdik boşa gitmesin diye 1 hafta oynadım sonrasında kutusuyla beraber uzun zamandır köşede duruyor... Bu oyunda ise dur birde diğer arabayla aynı pistte deneyim, şu virajı nasıl dönecek, tepkiler nasıl acaba diyerek oynamaya devam ediyorsun. Başlıklar halinde incelemek gerekirse ;

Ses

Project cars'da gereksiz bir yüksek motor sesi var, asetto corsa'da daha tok sesler var. RUF 12r ile ikisinde de nürburgringde turladım. Project carsda kamera değişimlerinde seste ciddi bir değişiklik olmuyordu ancak asetto corsada böyle değil. Her kamera modunda kulaklığınızı takın keyifle farklı tonları dinleyin...

Grafik ve Menüler

Menüler hakkaten olmamış, epey eski bir oyunun menüsüymüş gibi karşımıza geliyor. Eskiden bilgisayarda live for speed oynardım. Onda da benzer çağ dışılık vardı. (tabi lfs'nin 2003 yapımı bir oyun olduğunu düşünecek olursak...) Grafiklerde ise project cars'ın renkleri daha canlı gibi ancak asetto corsa'nın iç kamera detaylarını daha başarılı buldum.

Sürüş-Oynanış

Project Cars'ın asıl tökezlediği konu ds4 uyumu. Ben o oyunu ilk aldığımda işi gücü bırakıp ayar bakıyordum. Bence böyle olmamalı. Ayar seçeneği yine olabilir ancak stabil bir değer yakalamalı isteyen olursa ekstradan ince ayarlara girişmeli. Asetto Corsa'da böyle bir ayar ihtiyacı hissetmedim. Asettoda dengesiz bir kafadan kayma var çözebilmiş değilim. Altımda ktm,e30,e92 vb araçlar var viraja giriyorsunuz bir kere kaymaya başlayınca bayağı dümdüz gidiyor hissi oluyor. Understeer denemez, biz virajın dışına çıkmıyoruz aslında bayağı direksiyon çevrili olmasına rağmen düz gidiyoruz. Önden çekiş araç olsa kullanılanlar hak vereceğim ancak hepsi arkadan itiş. Gaza sonuna kadar asılıp bir süre sonra arkayı atsın diyorsun o da yok. Project e geçince zaten 1.5 gün bunu oynadıktan sonra karşılaştırma amaçlı direkt olarak understeer farkını anlıyorsunuz nürburgring'in 2. virajında. nürburgring'de sizin değindiğiniz lazerle pist taramasının iki oyun arasında ciddi farkını görmedim açıkçası. Hiç görmedim desem yeri hatta.Ancak ktm ile black cat county long diye bir pistte kullanınca bozuk yollarda inişler ve çıkışlarda süspansiyonun hareketleri izleyebiliyorsunuz. Epey bir hareketli yolda ilerlerken o kısım. Galiba lazerle yapılmasının artısı bu birde project cars'da bakayım hemen dedim ancak aynı pistten ziyade benzer dahi bulamadım tavsiyeniz var ise şu pistte iki oyun arasındaki farkı bariz olarak görebilirsin diye tekliflere açığım. Spor araçlarda virajlara yaklaşırken acımasız bir şekilde vites düşürüp motor freni ile dönebilirken giulietta ile denememde vitesler aynı serilikte düşmüyordu. Güzel bir detay

Başta da söylediğim gibi amatör bir simülasyon oyuncusunun yorumlarıydı bunlar. Yanlışlar,doğrular,eksikler olabilir. Ama sonuç olarak keyifli bir oyun. Bunu nürburgring'de hotlapda sıkılmadan ktm ile dönüp dolaşan birisi olarak söylüyorum. Bu arada bu season pass ın olayı nedir. Ciddili pahalı çünkü içerik olarak bir şey göremedim.

• Bu oyuna onlıne lobi ayarı gelene kadar elimi sürmeyeceğim
    Yarım yamalak oyun çıkarmışlar bir ağız tadıyla arkadaslarla
    Onlıne yarışlar yapamadık bırakın dlc satmayıda oyununadam
    Edin önce

• 29 kasımda konsola ilk porsche pack gelecek bakalım
  • Bir arkadasin tavsiyesi uzerine oyunu edindim. Soyledigi gibi surus ve fizik on numara gt ile kapisacak duzeyde fakat abi o grafik nedir oyle bir ornek vereyim cevredeki agaclarin otlarin topragin kaplama kalitesizligini gectim seyirciler resim yahu hadi dustuk ya resim olsun, resimin kaliteside berbat. inanin oynanis bakimindan ne kadar cok zevk alsamda oyunda ki atmosfer, detay beni oyundan soguttu. Tamam grafik aramayalim diyoruzda grafik ps3 teki gt 6 dan bile kotu neredeyse. Bana tavsiye veren arkadasima yinede tesekkurler. Son olarak gt sport beklemeye devam. Gt nin eline su dokecek bu dunyada oyun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 26 Kasım 2016; 14:28:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

Bir arkadasin tavsiyesi uzerine oyunu edindim. Soyledigi gibi surus ve fizik on numara gt ile kapisacak duzeyde fakat abi o grafik nedir oyle bir ornek vereyim cevredeki agaclarin otlarin topragin kaplama kalitesizligini gectim seyirciler resim yahu hadi dustuk ya resim olsun, resimin kaliteside berbat. inanin oynanis bakimindan ne kadar cok zevk alsamda oyunda ki atmosfer, detay beni oyundan soguttu. Tamam grafik aramayalim diyoruzda grafik ps3 teki gt 6 dan bile kotu neredeyse. Bana tavsiye veren arkadasima yinede tesekkurler. Son olarak gt sport beklemeye devam. Gt nin eline su dokecek bu dunyada oyun yok.

öncelikle assetto bir oyun değil,yarış simülasyonu. Gt ise bir oyundur. O yüzden, en iyi yarış oyunu gt dir konusunda haklı olabilirsin. Komple bakacak olursak, gt multi, kariyeri , grafikleri vb. Şeyleri yönünden daha iyi ve tam bir oyun. Bu özelliklerinden dolayı birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Assettonun fizik ve sürüşü ise gt ile kapışacak düzeyde değildir. Çünkü zaten bu konuda baya öndedir. Belki bir gün gt, asetto ile bu alanda kapışacak düzeye gelebilir .
    Yarış sırasında, kokpitin içinde araç sürerken, gözüm ne ağacı görür, ne de resim adamları. Aracı kenara çekip etrafı da izlemiyoruz. O yüzden böyle on numara yarış simülasyonun da grafik en son bakılacak şey. Gerçek Fizik, gerçek sürüş ve lazer ile taranmış pistler, alanında en iyisi, daha ne olsun. Tabii ki ,bende çok daha iyi bir grafik isterim, buna kimse hayır demez. Ama benim önceliğim gerçeğe yakın fizik ve sürüş, ve lazerli pistler olması. Önceliği daha çok grafik olan ise başka alternatiflere yöneliyor. Project, drive club vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: venge

quote:

Bir arkadasin tavsiyesi uzerine oyunu edindim. Soyledigi gibi surus ve fizik on numara gt ile kapisacak duzeyde fakat abi o grafik nedir oyle bir ornek vereyim cevredeki agaclarin otlarin topragin kaplama kalitesizligini gectim seyirciler resim yahu hadi dustuk ya resim olsun, resimin kaliteside berbat. inanin oynanis bakimindan ne kadar cok zevk alsamda oyunda ki atmosfer, detay beni oyundan soguttu. Tamam grafik aramayalim diyoruzda grafik ps3 teki gt 6 dan bile kotu neredeyse. Bana tavsiye veren arkadasima yinede tesekkurler. Son olarak gt sport beklemeye devam. Gt nin eline su dokecek bu dunyada oyun yok.

öncelikle assetto bir oyun değil,yarış simülasyonu. Gt ise bir oyundur. O yüzden, en iyi yarış oyunu gt dir konusunda haklı olabilirsin. Komple bakacak olursak, gt multi, kariyeri , grafikleri vb. Şeyleri yönünden daha iyi ve tam bir oyun. Bu özelliklerinden dolayı birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Assettonun fizik ve sürüşü ise gt ile kapışacak düzeyde değildir. Çünkü zaten bu konuda baya öndedir. Belki bir gün gt, asetto ile bu alanda kapışacak düzeye gelebilir .
    Yarış sırasında, kokpitin içinde araç sürerken, gözüm ne ağacı görür, ne de resim adamları. Aracı kenara çekip etrafı da izlemiyoruz. O yüzden böyle on numara yarış simülasyonun da grafik en son bakılacak şey. Gerçek Fizik, gerçek sürüş ve lazer ile taranmış pistler, alanında en iyisi, daha ne olsun. Tabii ki ,bende çok daha iyi bir grafik isterim, buna kimse hayır demez. Ama benim önceliğim gerçeğe yakın fizik ve sürüş, ve lazerli pistler olması. Önceliği daha çok grafik olan ise başka alternatiflere yöneliyor. Project, drive club vb.

Nihayet çıkıp oyun değil diyebilen oldu, bu da bir gelişme

• quote:

Orijinalden alıntı: venge

quote:

Oynanis zaten on numara dedim ama grafik yerlerde daha baska izahi yok. Kim ne derse desin gt sport yani gt serisinin rakibi yok o kadar. :)

• Asetto önce şu lobi olayını halletsin
    Feci taktım kafayı asettoya

• Online da kimse yok nasil is anlamadim. En kotu oyunun dahi online oyuncusu vardir. Butun ping degerim 300ms ve serverlar bombos. Yapmadigim birseymi var?
  • Lobi kurdurmadığı için kimse girmiyor

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.