Şimdi Ara

ASSETTO CORSA (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
9
Favori
42.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dark dragon

T300 aşağı t500 yukarı, oyunun kendisi halkında yorum yapacak kimse yok mu? Kariyer modu yeterli mi, gamepad ile oynanış rahat mı?

Gamepad ile oynanış rahat, bu konuda sıkıntı çekmezsin. Kariyer değişik, diğer oyunlarda ki gibi değil, ben kariyer yapmıyorum, o yüzden net bir şey diyemem , oynayan arkadaşlar yeterli mi değil mi, buna daha iyi cevap verebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kariyer simulasyon oyunlarında pek yeterli olmuyo.. farklı bi konsept çalışma lazım gts'i bize bu yönde çare olabilir..
  • Assetto Corsa Prestige pack Dlc si xbox one icin cikis yapti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assetto Corsa update'i PS4 için çıkış yaptı.Xboz beklemede
  • We're pleased to announce that Update v 1.03 is available to download on PlayStation® 4 NOW!

ASSETTO CORSA V 1.03 FIXES AND ADDITIONS

Graphics
    • Framerate is now smoother.
    • Screen tearing issues have now been resolved.

Quick Races
    • Players will now be able to select their starting position in the race options screen.

Controls
    • Gamepad algorithms have been improved, resulting in better handling.
    • On launching Assetto Corsa, the game will now recognize the device you are using, when selecting the ‘X’ button in the start screen.
    • A 'Reset to Default' option has now been added that resets the gamepad settings to recommended values.
    • Thrustmaster T80, T100 and TH8 shifter functionality has been improved.
    • A new option has been added which allows the player to set the visual steering lock to a degree of their choice.

AI Opponents
    • 2 additional difficulty levels have been added – 'Very Easy' and 'Very Hard'.
    • AI strengths have been re-balanced, in response to community feedback.
    • Algorithms have been improved.

FREE BONUS CONTENT!
    • The Black Cat County track is now available as part of Update v 1.03: Get ready to enjoy its three different configurations: Long, Short and Intermediate!
    • This fictional scenery comes with a bonus FREE car model, the Maserati Levante S, the first Maserati SUV! This is a great chance to enjoy the advanced physics level of the simulation with a different kind of vehicle.
    • The latest update introduces a new technical partnership with SPARCO, an Italian company that designs, produces and sells motorsport safety equipment, seats and more. Some exciting opportunities to come in the future! In the meantime you can enjoy the all-new dedicated suits and gloves featured in the latest update of Assetto Corsa.

• gelmeye başladı updateler hadi bakalım :)
  • https://www.gtplanet.net/these-3-porsches-are-coming-to-assetto-corsa-for-free-in-2016/

Porsche DLC ile gelecek olan 24 araçtan 3 tanesi ücretsiz olacakmış.
    Araçlar 2016 Panamera, Cayenne , Macan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 1 Ekim 2016; 9:45:05 >
  • arkadaşlar oyunun fiyatı indirime girmiyor mu hiç şuan baktım 165 tl şöyle 100 tl civarına indirim gelmez mi
  • oyun daha yeni çıktı hocam indirime girceğini sanmam o yüzden
  • Kariyer oynayan yokmu bu oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

Kariyer oynayan yokmu bu oyunda ?

Var

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

Var

Kariyerde 30 - 40 lap olan görevleri herhangi bir yerden/menüden daha aza indirebiliyor muyuz ?
  • quote:

quote:

quote:

Var

Kariyerde 30 - 40 lap olan görevleri herhangi bir yerden/menüden daha aza indirebiliyor muyuz ?

Ben henuz Trofeo klasmanına yeni geldim, şimdilik 30-40 turluk yarış görmedim ama düşürülebileceğini sanmıyorum.

• Oyunu almak isteyen varsa eğer ortak alabiliriz. Pri sec farketmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Var

Ben henuz Trofeo klasmanına yeni geldim, şimdilik 30-40 turluk yarış görmedim ama düşürülebileceğini sanmıyorum.

Hocam GT klasmanlı araba ile ilk önce 7 - 8 turluk oynatıyor bitiriyoruz.. arkasından yine aynı araba ile aynı yollarda GT extreme modunda 30 - 40 turluk görevleri
    sıkılarak yapmak durumundayız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Var

Hocam GT klasmanlı araba ile ilk önce 7 - 8 turluk oynatıyor bitiriyoruz.. arkasından yine aynı araba ile aynı yollarda GT extreme modunda 30 - 40 turluk görevleri
    sıkılarak yapmak durumundayız.

Problem değil, GT5 de dokuz saat, PC de iki saat, F1 de yetmiş küsür tur yaptık bunu da yaparız :)

• Beyler konu dışı olduğu icin k.bakmayın.

Sébastien Loeb Rally EVO oynayan varsa tavsiye eden var mı ? Dirt rallyle kıyaslarsak.

• dirt rally üstüne yok hocam
  • Dirt rally yarısına geldim de. Ona alternarif arıyodum. Bu indirime girmiş. Bekleyip WRC 6 mı alsam hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Beyler konu dışı olduğu icin k.bakmayın.

Sébastien Loeb Rally EVO oynayan varsa tavsiye eden var mı ? Dirt rallyle kıyaslarsak.

S.Loeb'de WRC dahilindeki tüm ülkeler var, daha fazla Rallycross pisti var, araç sayısı da daha fazla olabilir. Sürüş yönünden Dirt biraz daha iyi olabilir ama S.Loeb de yardımlar kapalı oynarsanız zevk verir, ayrıca S.Loeb'de hasar açık oynamak Dirt'den kat kat zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 5 Ekim 2016; 20:57:28 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.