Bildirim
ASSETTO CORSA (29. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Oyun bana nedense çok kelek gibi gözüküyor. Menüsü olsun grafikler olsun PJ sahibiyim ben fanda değilim ama düşüncelerim böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olabilir illaki beğenmeyenlerde olucaktır tabi senin gibi.. ama grafik ve menü diyince zaten bu oyun basit gözükür dışarıya..
edit:şimdi farkettim video üzerinden yorum yapmışsınız ama videoda kalitede baya düşüyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 6 Eylül 2016; 13:28:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Walter White
Oyun bana nedense çok kelek gibi gözüküyor. Menüsü olsun grafikler olsun PJ sahibiyim ben fanda değilim ama düşüncelerim böyle
Bizde zaten menüsüne, grafiğine hayran kalmadık hocam, ortalama düzeyde onlar, daha iyisi olabilirdi kesinlikle. Biz fizik, sürüş, araç sesleri ve lazerli pistleri için oynuyoruz. Konsolda böyle başka bir oyun daha yok ve hiçbir zaman da gelmeyecek.Daha önce de belirtmiştim, beklentinize göre bu oyunu alın. Amacınız gerçekçi fizik ve sürüş ise mutlaka alın oynayın. Ama farklı beklentiler içindeyseniz, o zaman şimdilik bekleyin ya da almayın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Project Carsdan bile iyimi yani hocam sim yönü ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Walter White
Project Carsdan bile iyimi yani hocam sim yönü ?
Kesinlikle. Project cars ı ilk çıktığı günden beri oynadım, assetto çıktıktan sonra ise oynamayı bıraktım. O da kötü değil ama assetto sim yönünden daha iyi.
Analog ile oynanabilir mi acaba yoksa pist dışında mi yarışırım :)
valla analog ile direksiyonla hemen hemen aynı hatta bazen daha iyi tur zamanları yapan arkadaşlarımız var o yüzden analogla kötü değil.. -
Analog kullanim project Cars'dan en az 2 kat daha iyi. Project cars'dan daha rahat surersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 7 Eylül 2016; 2:22:54 >
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Oyunu almamak için hiçbir neden kalmadı :)
Tartışmasız konsoldaki en iyi simülasyon. Böyle bir tepkime, böyle yol hissiyati, arac fizikleri o-la-maz. T300 aldığımdan beri verdiği zevk sürüş hissiyati inanilmaz seviyede. Sony mal mal işler peşinde kosacagina keşke şu adamları bünyelerine alsalar.
Cumartesi akşamı 22:00 assetto corsa da online yarış yapacaz özel lobi olmadığı için genel lobide buluşup deneme amaçlı yarış yapılcaktır.
Merak edenler online altyapısını oyunun akşam misafir sürücü olarak katılabilirler bize psn adresim onertr den ekleyip mesaj atabilirsiniz.
Youtube kanalımızdan canlı yayın yapılcaktır.
Youtube Sayfamız için tıklayınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7
Tartışmasız konsoldaki en iyi simülasyon. Böyle bir tepkime, böyle yol hissiyati, arac fizikleri o-la-maz. T300 aldığımdan beri verdiği zevk sürüş hissiyati inanilmaz seviyede. Sony mal mal işler peşinde kosacagina keşke şu adamları bünyelerine alsalar.
Çok yerinde tespit.. Üç sene oldu/olacak, daha anca fragman yayınlayabildiler. Kazu efendiduy bu sesi.
-
İyi Bayramlar Assetto Corsa Dostlari :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: mkmdesign
İyi Bayramlar Assetto Corsa Dostlari :)
Sanada iyi bayramlar abi, assetto ve project kardeş oyunlardır :)) fifa ve pes gibi olmayalımher iki oyunda iyi, kıymetini bilelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 12 Eylül 2016; 21:02:37 >
Oyunu ds4 ile rahat oynayabiliyor musunuz ? Project cars ile kıyaslarsanız sevinirim
Oyunun sec hesabını satacak olan varsa eğer talibim :)
Sanada iyi bayramlar kemal
Cümleten herkese iyi bayramlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X