Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.546
Cevap
77
Favori
321.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah hocam
  • 110.7 mb update geldi.
  • Herkese merhaba,

WTCC 2015 şampiyonasına başlıyoruz fakat öncesinde oyunun işleyişini görmek için WTCC 2014 ile yarın bir test yarışı düzenliyoruz. Serverımız şuan aktiftir. Simracertr olarak aratırsanız bulursunuz.

2015 şampiyonası ile ilgili takvimi gelişmeleri dewww.simracerstr.net üzerinden takip edebilirsiniz.
  • http://assettocorsa.club/content-manager.html
    Assetto Corsa'nın arayüzünü tamamen değiştiren ve kullanımı kolaylaştıran bir mod. Ayrıcahttp://assettocorsa.club sitesinde tamamı test edilip derecelendirilmiş 121 araç ve 190 pist modu bulunmakta, duyurulur :)
  • Arkadaşlar bende TC Kapalıyken bile işlevini sürdürüyo araba virajda arkayı atar atmaz gaz kesiyo şunun çaresi nedir ya yanlayamıyorum çıldırcam
  • theonlygood kullanıcısına yanıt
    Gaz kesme olayı bende de oluyor. Supra ile yaşadım. Açıyı fazla verip gaz yemeyince arka teker geriye sarıyor galiba, devir düşüyor. Böyle bir durumdan bahsetmiyorsanız. Aracın gücü yetmiyor ola bilir. Başka bir şey aklıma gelmiyor. Stabilite desem o gazı kesmez. Bilemedim.
  • duman modu tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar
  • araçların renk kısmına girip değiştirdiğimde bu araçla yarışa başla dediğimde seçtiğim renkler hiç görünmüyor? ekstra başka bir ayarı mı var skin olayının anlayamadım
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    http://www.racedepartment.com/downloads/shreds-smoke-mod.7054/update?update=12725

Hocam yukarıdaki adresteki modu bir deneyin. Aynı sitede başka duman modları da var onlarıda deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Excalibur_2014

http://www.racedepartment.com/downloads/shreds-smoke-mod.7054/update?update=12725

Hocam yukarıdaki adresteki modu bir deneyin. Aynı sitede başka duman modları da var onlarıda deneyebilirsiniz.

çok teşekkürler hocam çok sağolun

dumanı ayarlarda en yükseğe aldığım halde olması gerektiği kadar çıkmadığını düşünüyorum

beğendiğim bir mod olursa hemen ardından japan pack almayı planlıyorum

• Kardeşim biraz benziyo dediklerine suprada falan gaza basınca araba sarmak yerine tc gibi sarmamaya çalışıyo 750hp araba yükledim oyuna yine aynı olay virajda gazı tam vermiyo düzlüğe çıkınca tam veriyo arabanın sesinden bile anlaşılıyo 750 hp araba 2. Viteste devir düşürmüyosa bende tc ile alakalı bi problem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

araçların renk kısmına girip değiştirdiğimde bu araçla yarışa başla dediğimde seçtiğim renkler hiç görünmüyor? ekstra başka bir ayarı mı var skin olayının anlayamadım

Online serverlarda maalesef renk seçilmiyor. Sunucuda belirlenen skinler veya renkler bulunuyor ve rast gele veriliyor. Fakat özel kilitli belirli katılmcıların oldugu server da herkesin sunucusuna mı dim ıp'sine mi dim, ona skin atıyorlar o kullanıcı o skine sahip oluyor sunucuda. Öbür türlü skin seçilmiyor benim bildiğim.

________

quote:

Orijinalden alıntı: theonlygood

Kardeşim biraz benziyo dediklerine suprada falan gaza basınca araba sarmak yerine tc gibi sarmamaya çalışıyo 750hp araba yükledim oyuna yine aynı olay virajda gazı tam vermiyo düzlüğe çıkınca tam veriyo arabanın sesinden bile anlaşılıyo 750 hp araba 2. Viteste devir düşürmüyosa bende tc ile alakalı bi problem var

Aynen hocam, devir düşüyor tc devreye giriyormuş gibi oluyor. Güncelleme ile sıkıntılı ola bilir.

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Normal kariyer ve special eventlerde de değişmiyor hiç hocam. Anyalamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • v1.6.3 update
    Lamborghini Huracán rear ligths updated to latest racing specs
    Fixed random bug causing a wrong position in the system message at the end of a race
    Fixed pit limiter "clutch cheat"
    Added new skins for Supra mkIV Tuned
    Added localAngularVelocity and finalFF to shared memory (physics rate)
    acServer : fixed sync message spam
    Corrected Traction_Control.lut files. Initial value must start with 0. Traction control levels are functional again.
    Additional model updates on the Nissan R34 Skyline GTR
    Shelby Cobra model updates
    New Mazda RX-7 Tuned sounds
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

araçların renk kısmına girip değiştirdiğimde bu araçla yarışa başla dediğimde seçtiğim renkler hiç görünmüyor? ekstra başka bir ayarı mı var skin olayının anlayamadım

Online serverlarda maalesef renk seçilmiyor. Sunucuda belirlenen skinler veya renkler bulunuyor ve rast gele veriliyor. Fakat özel kilitli belirli katılmcıların oldugu server da herkesin sunucusuna mı dim ıp'sine mi dim, ona skin atıyorlar o kullanıcı o skine sahip oluyor sunucuda. Öbür türlü skin seçilmiyor benim bildiğim.

________

quote:

Orijinalden alıntı: theonlygood

Kardeşim biraz benziyo dediklerine suprada falan gaza basınca araba sarmak yerine tc gibi sarmamaya çalışıyo 750hp araba yükledim oyuna yine aynı olay virajda gazı tam vermiyo düzlüğe çıkınca tam veriyo arabanın sesinden bile anlaşılıyo 750 hp araba 2. Viteste devir düşürmüyosa bende tc ile alakalı bi problem var

Aynen hocam, devir düşüyor tc devreye giriyormuş gibi oluyor. Güncelleme ile sıkıntılı ola bilir.

yabancı kaynaklardan araştırdım biraz onlarda genelde g27 direksiyon setinde bu problem oluyormuş klavye mouse kontrolünde de bu sıkıntıyı yaşayan çok var çözümünü bulamadım araştırmaya devam etcem bulursam sizide bilgilendiririm

• r34 ve ae86 drift denedim

yine inanilmaz bir is cikmis ortaya

yardimlar kapali olmasina ragmen tc devreye giriyor buna kesinlikle katiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 27 Mayıs 2016; 16:09:17 >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Sadece Japon dlcsinde mi oluyor tc sıkıntısı yoksa tüm arabalarda mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ButWhoHan

Sadece Japon dlcsinde mi oluyor tc sıkıntısı yoksa tüm arabalarda mi

hocam ilk once benimde aklima oyle geldi ama supra driftte hissetmedim

gerci cok az oynadim

ama ae86 ve r34 den eminim

• Teşekkürler. Eğer oyunda bi hata varsa ki öyle gözüküyor. Kunos kısa sürede halleder.
  • uzun zamandan sonra japan pack ile oyuna döndüm özlemişim baya

oyun görsel olarak ne kadar etkileyici bir hale gelmiş cidden hayran oldum

buna rağmen tekerlerden çıkan dumandan memnun değilim

modla orijinaline göre daha iyi oldu ama yinede olması gerekenden az

onun haricinde görsel olarak çok etkileyici olmuş
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.