G29 hala giriş seviyesinde bence şu an ki fiyatı ile alınabilecek , belli bir kalitenin üzerinde ki az sayıda direksiyon setlerinden biri. Yarış oyunu seven birinin ise bence en azından g29 gibi bir cihaz edinmesi gerek diye düşünüyorum ki zaten siz de almışsınız. Assetto Corsa yı PC de oynama imkanınız yoksa ve yine de tecrübe etmek istiyorsanız başka seçenek yok zaten ama AC yi oynayacak bir PC varsa asla konsolda oynamayın derim . PC de tüm potansiyelini kullanabilirsiniz AC nin ama konsolda oyunu modlama gibi bir imkan olmadığı için ne aldıysanız onu oynamak durumundasınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (428. sayfa)
-
-
MiniPC var hocam. Maalesef oyunu pc de oynama durumum yok. Oyun olarak sadece PS5. O yüzden ham halini sormak istedim nasıl diye. Ultimate editon ı alma düşüncem var. Zaten 3-5 aya belki de yeni oyunu da çıkmış olur. GT7 şimdilik idare ediyor VR2 ile beraber de yine de insan denemek istiyor. Dirt2.0 da denedim aşırı zor ama çok zevkli oda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Assetto Corsa Evo için bir beklenti kısa zamanda olmasın derim . Ne yazık ki konsol tarafı için duyuru olmadı o nedenle PC için erken erişim olarak çıkacak ilk etapta , kim bilir konsol için ne zaman gelir ... Bence alın ya siz Assetto Corsa ultimate edition ı. Yani olay sürüş keyfi ve yarış ise her halükarda gran turismo dan çok daha iyisini deneyim etmiş olacaksınız. Bende çok ciddi bir gran turismo severim fakat bana göre 5. oyun ile ufak ufak başlayan sıkıntılı süreçler sonradan gelen her oyunda katlanarak arttı . 6. oyun resmen DLC gibiydi , GT sport a bir devam oyunu demek bile istemiyorum , gt7 de asla beklentileri karşılayan bir yapım değil . Zirve 4 tür benim için , 5 te güzel olmasına rağmen çok çileli bir çıkış süreci ve yarım çıkan oyunlar kervanına dahil olduğu için onu da üzülerek sıkıntılı oyun kategorisine alıyorum.
Tabi bunlar kişisel düşüncelerim , sonuç olarak gt7 hala insanlara keyif veren bir yapın , hele ki direksiyon ile oynanıyorsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doğru diyorsunuz. Yorumlarınız için teşekkürler hocam. Hazır indirim de varken PS tarafında almak en mantıklısı olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla asetto corsayı modlu halini gördükten sonra modsuz halini kesinlikle oynamam şahsen.
TrobyoutubeAssetto Corsa with 9999 Mods 😱 #assetto #assettocorsa #simracing #fyp #mods #shortshttps://www.youtube.com/shorts/QWfsgluieL4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X