Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (427. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Evet gördüm kardeşim ingilizce detaylı inceleyeceğim. Artık şansa bakalım. Aslında benim sorunum Harita içersinde araçlar saçmalamya başlıyor trafikte

• sasuta kullanıcısına yanıt

Proje ne yazık ki iptal olmuş ... Çok bir ümidim yoktu ama olursa da güzel olur demiştim fakat olmadı ... Şu anki hali ile zaten oyunu müthiş bir düzeye getirmek mümkün. Özellikle Bella Vista yı indirin derim , en büyük harita olmasını geçtim aynı zamanda cidden oldukça detaylı modellenmiş. Serbest sürüş için cidden iyi bir harita ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pwrock P kullanıcısına yanıt

Her harita trafik için pek uygun olmuyor malesef. Bundan dolayı sorun çıkıyor olabilir . Yani her haritada rahat rahat trafik olarak araç ayarlamak uygun olmayabiliyor, haritanın bunu desteklediğinden emin olmak gerekiyor .

• venom800 kullanıcısına yanıt

Bella Vista yüklü zaten ama bir süredir sürüş yapmıyorum. Artık DD sete geçersem onunla dönüş yaparım.

İnşallah ya, yeni set önemli :) G27 cidden efsanevi cihaz ama yaşlanmış haliyle... Benim g25 te mesela ne oyunlar gördü , ilk deneyim tdu ile olmuştu zaten , sonra gtr2 de deli gibi vakit geçirmiştim daha neler neler ya...

Ama yeni set zamanı gelmiş yani çok net, umarım aklındaki seti toparlayıp alabilirsin.

İlk direksiyonum olan Logitech momo'yu da ilk TDU için almış daha sonra G25 ve G27ye terfi etmiştim. Şimdi Solar Crown için set değiştirmeyi düşünüyorum :)

Değiştirirseniz ne alacaksınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SpeedTwelve kullanıcısına yanıt

Thrustmaster T818+SF1000+T-LCM alınanlar. Hypercar Wheel de sipariş ettim yolda.

thrustmaster
    HYPERCAR WHEEL ADD-ON - Simracing | Thrustmaster
    https://www.thrustmaster.com/products/hypercar-wheel-add-on/

Bilgi için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, sim racing konusuna yazdim buradan da sorayim

Moza r5 aldim yeni bir sey merak ediyorum. Hazir presetler guzel hos ama ben sunu yapmak istiyorum. Asetto corsa oynarken atiyorum GT yada Drift preseti vs. kullanmak istemiyorum da genel bi ayar olsa direksiyon sectigim araba gercekte nasil ise oyle bir hissiyat verse. Boyle bi ayar yapma sansim var mi?

• Portekiz açık dünya projesi erken erişime açılmış.

https://www.patreon.com/posts/117664128?pr=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 12 Aralık 2024; 22:25:39 >

E hani iptal oldu demişlerdi ya şaka mu bu ? Bugün akşam üzeri şunu iyice bir inceleyeyim ben en iyisi.

Valla ben de anlamadım. Yalnız AC-EVO duyurusundan sonra böyle bir açıklama gelmesi kafamı karıştırdı açıkçası. Acaba anlaşmışlarmıydı diye düşünmüştüm, yanılmışım sanırım. Neyse sonuçta biz oyun severleri mutlu edecek gelişmeler bunlar.

Öyle öyle kesinlikle. Bende sonuca bakarım yani. Ben tamamlanmasını çok isterim doğrusu bu projenin, destekte veririm mutlaka. Evo başka bir seviye :) ona da az kaldı aslında ama o da ilk etapta erken erişim olacak , neyse biz oyuncular bekleme olayına epey alışığız nasıl olsa :D

Şimdi patreon hesabımı güncelledim ve premium üyeliğimi yeniledim. Bakalım indirip deneyeceğim az sonra :)

Yorumlarını bekliyorum. Eğer tavsiye edersen ben de alabilirim.

• Kesinlikle büyük bir map ve güzel bir şeylerin habercisi bu yapılan çalışma . Henüz erken erişim olduğu için benimki maksat haritayı bir nebze de olsa görmek idi , gezdik gördük :) Valla merakla bekliyorum ben , hâlihazırda şu an ki haliyle 300 ün üzerinde harita ve 1700 den fazla araç ile hayalimdeki yarış simülasyonuna resmen kavuşmuş durumda olmanın mutluluğu var :))) 80lerin sonunda başlayan araba yarışı oyunlarına , otomobillere duyulan ilgi ve merakın geldiği son noktada Assetto Corsa gibi bir şahesere tanık olmak cidden bir oyuncu olarak şanslı hissettiriyor. Keyif alan herkese de iyi oyunlar olsun ...

• 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.