Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (426. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müthiş bir proje ama daha çok işi var gibi... Benim favorim her zaman için Bella Vista olmuştur söz konusu Assetto Corsa'da serbestce gezilecek bir bölge olduğu zaman.

Zaten en büyük ve detaylı haritadır Bella Vista ama bu arkadaşlar söylediklerini hayata geçirirlerse müthiş bir serbest tur alanına daha sahip olacağız. En gerçekci şekilde sürüş mekanikleri ile serbest sürüş keyfini hiçbir simcade oyun veremiyor haliyle... Assetto Corsa mekanikleri ile yarış vs zaten olabildiğine keyifli ama serbest gezme söz konusu olunca TDU gibi rakipsiz bir alternatif var ama olay sürüş dinamiklerine gelince Assetto Corsa'nın eline su dökecek oyun kesinlikle AC'nın devamı olur :)

• venom800 kullanıcısına yanıt

Projeyi fonlamak için kickstartera açacaklarmış sanırım.

Bunlar projeye devam ede dursun şu anda sabırsızlıkla beklediğim iki oyun var birisi AC EVO diğeri de malum TD SC...

• sasuta kullanıcısına yanıt

Ne destek gerekiyorsa bende elimden geleni yaparım. Çok güzel bir iş olur umarım, öyle olursa da önceki mesajımda söylediğim gibi şimdiye kadar yapılmış en büyük serbest tur yapılacak AC haritası olacak bu iş...

AC EVO için bende ciddi ciddi heyecanlıyım, hele ki şu an oynadığımız AC gibi yine aynı düzeyde bir mod desteğini de işin içine katınca (ki mutlaka olacak mod desteği) EVO şimdiye kadar çıkmış en iyi sim racing olur diyorum çok net. TDU SC ise artık bir kaç ayı kalmış durumda, bir hışımla deluxe paketi aldık ama bakalım bizi pişman edecek mi göreceğiz :)

AC EVO konusunda da yazmıştım, yapılan açıklamalarda mod desteği vermeyi düşündüklerini ama diğer oyunlardan portlanmış araç ve pistler ile AC standartında olmayan fiziklere ve kaliteye sahip olan modları engelleyecek bir çözüm arayışı içindelermiş. Bu çözümü bulamazlarsa mod konsu biraz geri planda kalabilir gibime geliyor.

• Oyunun trafik modunu görüp Steam üzerinden indirip modu kurdum. Ancak ne yazık ki nereye baksam hep yarış arabası ya da spor yüksek hızlı araçlar var mod olarak. Acaba günümüz normal trafik araçlarının düşük beygir güçlü olarak bulabileceğim bir yer var mı? Müzik açıp sakince trafikte sürmelik.

• Nocilisss kullanıcısına yanıt

Trafikte olmasını istediğiniz araçlar ayarlayabiliyor normalde . Siz belki hazır bir mod kurdunuz o modda ki araçlar harici değişiklik yapamıyorsunuzdur. Normalde trafiğin aktif olacağı bir harita açıp trafikte dolanacak araçları seçiyoruz ve onların agresiflik seviyesini de minimize edip keyifli bir sürüş yapabiliyoruz çoğunlukla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Content Manager indirip oraya harita modu kurdum. Google'dan "Asetto Corsa car mods" şeklinde arama yaparak araç modlarına ulaşıp kurdum. Trafikteki araçlar değilde kendim süreceğim araçlar o şekilde hep hızlı, modifiyeli araç modları var. Atıyorum Nissan GT34, Mitsubishi Evo gibi gibi spor yarış arabaları. Ben ise gerçek hayatta trafikte gördüğümüz modifiyesiz araçları kullanmak istiyorum. 😁 Arkada sakin müzik açıp, sakin sakin, yavaş yavaş sürmek için. O tarz modları sormak istedim, nereden ulaşabilirim, var mı diye.

Öte yandan agresiflik ayarını minimuma CM üzerinden nasıl alabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Olmaz olur mu her çeşit aracı kurabilirsiniz. Yani gayet yavaş diyebileceğimiz, sokakta başınızı çevirdiğinizde gördüğünüz 1.5 Honda Civic atıyorum bu aracı alıp gayet aheste sürebilirsiniz. Bir iki sayfa geride güzel paylaşımlar olmuştu. Ben kendim de her gün düzenli girip baktığım siteyi tekrar koyayım buraya.

www.assettoworld.com
    Browse most recent car mods
    https://www.assettoworld.com/cars/1

Marka seçip modellere bakarsınız, kendinize uyan araçları indirip eklersiniz oyuna.

Çok teşekkür ederim, göz atacağım buraya. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Rica ederim, kesinlikle detaylıca inceleyin derim. Çok fazla araç ve pist bulabileceğiniz en iyi mod sayfalarından biridir. Bulamayacağınız şey cidden pek yok gibi .

• CM+Pure+CSP ve PP filterler ile oyun günümüzde bir çoğuna nal toplatır hale geliyor. Wallpaper olarak kullandıklarımı paylaşıyorum.

Assetto Corsa yı bu şekilde deneyim etmemiş çoğu oyuncu görsel olarak zirve yapan bu oyunun cidden ne kadar iyi göründüğünden habersiz. Hatta çoğu konsol oyuncusu hala driveclub için en iyi yağmur efekti benzetmesi yapmaya devam ediyor.

Tamam driveclub cidden görsel olarak iyi oyundu ama hepsi o kadar , gerisi ne yazık ki yok . Yağmur konusunda da Assetto Corsa yı görünce başka hiçbir yarış oyununda göremeyeceğiniz yağmur efektini görebilirsiniz;)

Bazı oyunlar vardır , bir süre oynarsınız ve bir daha hatırlamayabilirsiniz, bazı oyunlarda klasik hale gelir ve ne oyundu ya diye bahsedersiniz, Assetto Corsa ise sonsuz mod desteği ile hem bir klasik hem de asla sonu gelmeyen müthiş bir simülasyon... Hala denemeyen varsa muhtemelen otomobillerle bir ilgisi alakası yoktur :)

Tek dezavantajı TDU veya forza gibi bir haritaya sahip olmaması denilebilir ama onun için de çalışmalar var.

Onlar kadar olmasa da 250 km lik alana sahip oldukça detaylı Bella Vista şu an bence çok çok iyi bir seçenek . Bu derece gerçekçi sürüş fiziği olan bir simülasyon için daha da büyük ve detaylı bir harita yapılırsa aman aman ...:))

• "Portugal Openworld Project" sonunda kickstartera açılmış.

Müthiş haber , hemen bakıyorum  

• Şu oyunu bir ben yapamadım pc'imde hep bir sorun çıkıyor ya trafik modu bozuk oluyor. Yada oyuna tekrar girince direksiyon kalibrasyonu. Veya fps düşük oluyor yok mu bir babacan beraber oyunu kurup yönlendirecek dost!

• pwrock P kullanıcısına yanıt

Önceki mesajlarda rehber video paylaşmıştım bir göz atarsanız belki işinize yarar.

kardeşim 10 yıllık sayfa burası 400 sayfadan fazla page var acaba hangi mesajında var 😂

• pwrock P kullanıcısına yanıt

Yakın geçmiş diyelim :) son 3-5 bilemedin en fazla 10 sayfa içerisindedir.

• 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.