Şimdi Ara

Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
36
Favori
32.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sakin gidip yarışta sıralamaya takılmadan sürersen çok uzun sürmez rating artırmak. Zaten kanaatimce SA, TR (track competence) CN (consistency) en önemlileri. Diğerleri çok oynak. Bir müddet Yapay zeka ile de deneyebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka ile oynayınca çok yüsek rating değerleri veriyor mu hocam ?
  • NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt
    Yaptığın yarış süresine göre değişiyor. Keyif alarak yarışırsan eğer yapay zeka ile yarım saatlik bir yarışta 2 SA artırırsın bence
  • Assetto Corsa Competizione'nin konsollarla ilgili tüm detaylar bugün açıklandı. Aynı ilk oyunun çıkışı gibi özel lobi kurulamayacak.
    Playstation Store ile bazı sorunlar varmış o nedenle halen oyun pre order a çıkmadı bonusları eger cıkışından 2 hafta içinde alırsa kullanıcılar edinebilecek. Oyun 30 FPS olacak PS Pro da 3200×1800 çalışırken Xbox one x te Native 4k olacak. Normal Playstationlarda 1080P, Düz Xbox one larda 900P Olacak. British pack ve GT4 Pack olarak 2 satın alınabilir DLC çıkacak ve içerik güçlendirilecek. Özel lobiyi bilmem ama ilk oyun gibi Ping problemi yaşanırsa geçmiş olsun.

Ehliyet ve Safety rank PC deki gibi korunacak. Derece yükselmeden ranked serverlara bağlanılamayacak. Public Multiplayer,Quick Join ya da Competition Server.(belli bir ehliyet seviyesi olmasızın girilemeyecek).
    Yapay zekaya karşı yapılan mücadelelerde de safety rank alınabilinecek yani yapay zeka ile de belli bir edeple yarışılacak(tabi bu on off durumu var mı bilemiyorum).
    Playstation da VR deneyimi desteklenmeyecek.

Çıkış yapacak Araç Listesi:
    Honda NSX GT3
    Honda NSX GT3 Evo
    Aston Martin Racing V12 Vantage GT3
    Aston Martin Racing V8 Vantage GT3
    Audi R8 LMS GT3
    Audi R8 LMS GT3 Evo
    Bentley Continental GT3 (2015 spec)
    Bentley Continental GT3 (2018 spec)
    BMW M6 GT3 (2018 spec)
    Ferrari 488 GT3 (2018 spec)
    Emil Frey Jaguar G3
    Reiter Engineering R-EX GT3
    Lamborghini Huracán GT3
    Lamborghini Huracán GT3 Evo
    Lamborghini Huracán Super Trofeo (2015 spec)
    Lexus RC F GT3
    McLaren 650S GT3
    McLaren 720S GT3
    Mercedes-AMG GT3
    Nissan GT-R Nismo GT3 (2015 spec)
    Nissan GT-R Nismo GT3 (2018 spec)
    Porsche 911 (991) GT3 R
    Porsche 911 (991II) GT3 Cup
    Porsche 911 (991II) GT3 R

Çıkışında Bulunacak Pistler:
    Brands Hatch -UK
    Silverstone Circuit -UK
    Misano World Circuit -Italy
    Autodromo Nazionale di Monza -Italy
    Circuit de Spa-Francorchamps -Belgium
    Circuit Zolder -Belgium
    Circuit Zandvoort -Netherland
    Circuit Paul Ricard -France
    Hungaroring -Hungary
    Nurburgring -Germany
    Circuit de Barcelona-Catalunya -Spain

Orjinal Metin Aşağıdaki gibidir. https://acc.505games.com/console-community-faq-guide/

• Merhabalar,
    PC de 1 yıl önce oynamaya başlayan arkadaşlar, konsolda oyun bugün açılıyor ve ben de konsolda başlayacağım. Yol tutuş ve frenleme performansı olarak oyuna adapte olmak için hangi araçları önerirsiniz. Duyduklarıma göre Audi ve Ferrari sonrada BMW ve Bentley öneriliyormuş. Benim aklımda da Audi, Mercedes Mclaren var avantaj ve dezavantajlarıyla ilgili feedback verebilir misiniz. (Sim racing tecrübem var)
  • Assetto Corsa Competizione dün itibariyle Konsolda hiç kimseyi şaşırtmayan sorunlu performansıyla açılışını yaptı.

* FPS Drop sorunları
    *Hiç kimsenin direksiyon setini görmüyor direksiyonla ilgili ayar ekranı yok oyun tamamen controller gibi görüyor. (Bu sadece beim başım agelen bir şey değil) Geçici çözüm Time Trial de yarışırken usb yi söküp tekrar takın ama bunu şampiyon ave multi de yaparsanı zkaza yapacağınızdan safety rankinize yazık olabilir.
    *Add on setler PC deki gibi sıkıntılı
    *Oyunun sürümü 1.3.7 yani şu an PC deki sürümün çok gerisindeki bir versiyon
    *View ve FOV ayarları da henüz eklenmemiş.
    *Fren hissiyatı sıkıntılı

Aynı sorunu yine çıkışta yaşamaları hiç kimse test etmiyor mu bunları diye bir soru akla getiriyor. Bakalım ne zaman gelecek patch.
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Mustafa Kemal Bey merhaba

Ben uzun zamandir pc de oynuyorum. Nacizhane goruslerimi ileteyim

Bence onden cekisli araclarla baslayin. Kontrol etmesi cok kolay. Oversteer arkadan cekisli araclara gore daha az ve agirlik merkezi onde oldugu icin toplamasi cok kolay. Understeer olursa da ufak tefek fine tuning lerle duzeltebilirsiniz. Bu anlamda bence en keyifli arac Aston V8.

Aston sonrasinda yine onden cekisli Bentley 2018 cok iyi. Arac o kadar agir ki bazi pisterlerde dokunmak istemediginiz kerb lerin Bentley ile uzerinden gecebilirsiniz. Tek sikinti direksiyon sagda tabiki. Ona da surdukce alisiyorsunuz.

Bu araclarla genel surus ve fiziklere zaten cok rahat alisirsiniz. Sonra diger araclara gecin derim. Cok fazla arac degisitirince bence sikinti oluyor.

Bu iki aractan sonra bence orta motorlu araclara yonelmekte fayda var. mesela Gtr 2018. Bazi pistlerde sikinti oluyor ama genel olarak kontrol etmesi iyi bir arac.

488 gt3 de akabinde denenebilir. Ferrariye alisinca surmesi cok guzel. Ama hata yapmamak lazim ve iyi setup lazim.

Bence tum bu araclar ve belieli sure surus sonrasi arka cekisli araclara gecmekte fayda var. 991.2 gt3 R mesela surmesi en zor arac. Ben hala tam anlmiyla rahat edemiyorum bu aracta. Ciddi practise yapip setup yapmak lazim her turlu hava ve sicaklik kosuluna gore.

Audi ise bence cok tartismali bir arac. Alisirsaniz surulebilir ama hata yaparsaniz direk spin atarsiniz. Hizli keyifli bir arac. Amg gt3, lexus da keyifli.

Bmw ise bence iyice alistiktan sonra surulebilir. Yarislarda pro larin hic kullanmadigi ve tavsiye etmedigi bir arac. Neden bilmiyorum ama benim tecrubelerime gore ciddi gaz hassasiyeti istiyor zira turbo devreye girince araci cok hassas surmeniz lazim. Bir de iyi bir setup yapmak lazim. Ote yandan yagmurlu havalarda ise bmw acik ara en iyi arac.

720S mclaren ise arac icinde cok hizli gibi hissedilmesine ragmen bence cok “agile” bir arac. Downforce u cok yuksek bu yuzden dikkat etmeniz lazim. Guzel setup ile iyi zamanlar yapabilirsiniz. Benim uzun zamanlik tecrubem ile yeni baslasam arac siralamam soyle olurdu

1- Aston v8
    2- bentley 2018
    3- 488gt3
    4- Gtr nismo 2018
    5- lambo evo
    5- 720S
    6- audi
    7- lexus
    8- amg
    9- porsche

Hic sevmedigim ve asla surmem dedigim araclar ise jaguar
    Reiter rx

Bir de nsx evo var ama ben nedense isinamadim o araca ve bir kac kez surdum o yuzden cok yorum yapamiyorum.

Keske pc de olsaydiniz ayni lobby de pratik yapardik

• Konsolda gamepad ile rahat oynanıyor mu ?
  • gamerxir kullanıcısına yanıt
    Controller ile oynanır oynanmasına da ACC oynanabilir gibi değil konsolda. 30 FPS ile olacak iş de değil zaten.

• beyler sizce rfactor 2 mi yoksa acc mi bide server doluluk oranları nedir
  • bide logitech dfgt ile uyumlumu
  • oyun nasıl indirimde almaya değer mi özellikle online serverlar nasıl ac gibi isteyen istediği serverda oynuyor mu yoksa lig lvl olayı falan var mı ?
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten türe aşinalığınız da var ise kaçırmayın, sunucular da dolu sıkıntı yaşamazsınız. Yalnız Intercontinental GT paketi ile birlikte almanızı tavsiye ederim. 10 liralık indirim ile 47 liraya geliyor. Konsolda 300 lira olduğunu düşünürsek bu fiyat bedava bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 5 Temmuz 2020; 13:50:24 >
  • GT4 araçları 15 Temmuz tarihinde bizlerle olacakmış:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rustoocas -- 7 Temmuz 2020; 17:17:31 >

• Rustoocas kullanıcısına yanıt
    En cok Bmw yi merak ediyorum. Birde porsche cayman nasil olacak bakalim.

Adamlar arac detaylandirmasi ve fiziklerini mukemmel yapiyorlar. Helal olsun aldiklari para. British pack de nasil olacak gorecegiz bakalim. Insallah ilerleyen zamanlarda baska pistler de gelir. GT world de imola var bu sezon ben ACC den imola da bekliyorum

• Gerçekten bence çok güzel bir potansiyeli olabilecek bir oyun. Aslında bazı şeyler şanssızlıka geç kalındı. Bazı pistler ve araçlar daha önce gelebilseydi pandemi sürecinde çok daha fazla reklamı ve etkinliği olabilirdi. Kısmetleri işte.

• yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Yeni Laptop aldim arada Pc den de girerim artik :)

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Console dan cok daha guzel pc goreceksiniz deneyince. Kunos zaten asil pc ye odaklaniyor. Ileride british pack gelene kadar bu gt4 bir kac goturur bizi. Multi class yarislar vs falan biule idare ederiz. Denk gelirsek beraber sureriz Mustafa Kemal Bey.

• Beyler bende logitech dfgt var fakat clutch ı tuş olarak atayamıyorum bir çözümü varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probegto8 -- 9 Temmuz 2020; 22:28:8 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.