Bildirim
Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] (15. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Assetto Corsa Competizione - GT4 Pack
https://store.steampowered.com/app/1337860/Assetto_Corsa_Competizione__GT4_Pack/ -
-
fiyatta bir yanlışlık olmalı -
Oyun 61tl, 4 pist 25tl, bu nasil fiyattir bu araclar icin, alinmaz bu fiyata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatta kesin yanlışlık olmalı.. -
Fiyat Amerika fiyatından bile yüksek olmuş nedense.quote:
Orijinalden alıntı: ilberhoca
fiyatta bir yanlışlık olmalı
20$ iken, bizde 25$'a geliyor. 50-60 tl arası olabilir belki düzeltirlerse -
-
GT4 paketi fiyatlandırması beni de çok şaşırttı. En fazla 35-40 lira seviyesinde olur diye bekliyordum. Artık indirim bekleyeceğiz gibi. Ayrıca farklı sınıfların yer aldığı karma müsabakalarda DLC zorunluluğu yokmuş en azından bu da güzel bir haber. -
Fiyat akıl almaz yüksek, dlc yerine iracing üyeliği alırım bir yıllık. -
-
Fiyat guncellenecekmis, almayin bence bekleyin, hata varmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden duydun bunu? Kaynak nedir paylaşabilir misin?
Teşekkürler -
Gördüm şimdi resmi forumda konusu var. Fakat steam'de top diye belirtmişler. Steam fiyatları değiştiremeyedebilirmiş. İade mi etsem acaba bilemedim? bi kaç ay sonra değişirse fiyatlar 70-80 TL için haftalarca beklemeyelim sonra? -
karar senin hocam
ne kadar sürer bilemem, veya değişir mi kesin bilemiyorum
ama bence fiyat çok yüksek oyun ve diğer dlc ye göre. -
-
-
Tamam buldum hocam anti alising ayarını temporal den ktaa ya çektim kalktı performans ve görüntüde bi değişiklik sezemedim yani iyi. Öbür türlü need for speed most wanted oynuyormuşum gibi oluyordu. -
Gt4 pack fiyati hala dusmedi. Iyi ki almisim. Dusecege de benzemiyor Ozel bir indirim olmazsa. Resmi forumda da konu kilitlendi. Kunos durumu 505 games ve steam e bildiriklerini kabul ediyor ama son karari steam ve 505 games e atiyor. Bu kadar zaman gecti fiyati dusmez iyi ki almisim diyorum. Araclarla ilgili firsat bulursam detayli bilgi verecegim fakat en onemli husus erken fren yapip apex e dogru hizda girmek, aksi takdirde understeer oluyor gt4 araclarinda ve araclar asla donmuyor. Bu cok onemli. Gt3 surer gibi surmemek lazim kesinlikle.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X