Bildirim
Assize AS 880 Nasıl Kullanılır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pek bi ayarı yok zaten ilk önce set tuşuna basık tutup lastik ebadını gir 26 gibisinden kaç inç se artık set tuşuna basık tutup saati ayarlıyorsun o kadar zaten başka bir ayarı yok mode tuşu ile dolaşıyorsunya set tuşuna basık tutarsan olduğun konumu sıfırlar mesela ben her tura çıkarken dst kısmını sıfırlıyorum kaç km yaptığımı anlamak için odo toplam km zaten sıfırlanmıyo galiba onu tam bilmiyorum :) başkada özellik kullanmadım ben. -
Bendede var ve kelepçesini klipsini kopardım ve yeni almam lazım klipsi neyse bende ayarlarını bozdum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş lastik evati dediğin jantmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bisikletin kaç inchse onu gir.quote:
Orijinalden alıntı: Sivasleemk4
Kardeş lastik evati dediğin jantmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler yeni alanlar için :
İlk önce Assize AS 880 alıp mode Tuşundan ODO kısmına gelin
2- ODO kısmına geldiğinizde reset tuşuna gelin
3- Oraya bisikletiniz mesela 26 jant oraya ozaman mode tuşuna basa basa 26ya getirin
4- Dikkat! Bisikletiniz 27,5 şeysiyse jant işte onu bisikletçiye veya bi elektronikçiye götürün
5- Sonra kurulum vs. yapın (YouTube' da var)
6- Benden öneri hala almadıysanız almayın gereksiz zırvalık ben aldığıma pişman oldum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X