Şimdi Ara

Assize AS 880 Nasıl Kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
7.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kutu içinden kullanım klavuzu ingilizce çıktı ve pek anlamam, cihazı kullanan birisi tüm ayarlarını nasıl yapıldığını vs. anlatabilir mi? bildiğim kadarıyla yaygın bir cihaz

• pek bi ayarı yok zaten ilk önce set tuşuna basık tutup lastik ebadını gir 26 gibisinden kaç inç se artık set tuşuna basık tutup saati ayarlıyorsun o kadar zaten başka bir ayarı yok mode tuşu ile dolaşıyorsunya set tuşuna basık tutarsan olduğun konumu sıfırlar mesela ben her tura çıkarken dst kısmını sıfırlıyorum kaç km yaptığımı anlamak için odo toplam km zaten sıfırlanmıyo galiba onu tam bilmiyorum :) başkada özellik kullanmadım ben.
  • Bendede var ve kelepçesini klipsini kopardım ve yeni almam lazım klipsi neyse bende ayarlarını bozdum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş lastik evati dediğin jantmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivasleemk4

Kardeş lastik evati dediğin jantmi
    Bisikletin kaç inchse onu gir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yeni alanlar için :
    İlk önce Assize AS 880 alıp mode Tuşundan ODO kısmına gelin
    2- ODO kısmına geldiğinizde reset tuşuna gelin
    3- Oraya bisikletiniz mesela 26 jant oraya ozaman mode tuşuna basa basa 26ya getirin
    4- Dikkat! Bisikletiniz 27,5 şeysiyse jant işte onu bisikletçiye veya bi elektronikçiye götürün
    5- Sonra kurulum vs. yapın (YouTube' da var)
    6- Benden öneri hala almadıysanız almayın gereksiz zırvalık ben aldığıma pişman oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.