Şimdi Ara

Asta Online [EU] -2016- [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi oyunu indiriyorum tabi bundan AKK'da nasibini aldı. Şuan oynayan veya yeni başlayacak birisi varsa birlikte oynayabiliriz pm atabilirsiniz.
  • Arkadaşlar son durum ne oyun hakkında oynanılabilir mi ? Online sayısı kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Her oyunun çektiği sıkıntıyı çekti Asta Online da. MMORPG piyasasının oyuncu kitlesinin genel olarak dağılmasıyla alakalı bu durum. Artık bu tarz oyunlar günümüzde oyuncu bulamıyor. Gelecekte de bulamayacak. Durum böyle olunca da istenilen atmosfer oyuna sonrada oyuncuya yansıyamıyor. Kabul edelim bu devir kapandı artık arkadaşlar. Yarın yada diğer gün çıkan her bu tarz oyununun başına da gelecek olan bu. 1 hafta , iyi ihtimalle 1 ay oynanıp yüzüne bakılmayacak. Günümüzün oyuncu popülasyonu yarım saatlik rekabetler üzerine yoğunlaşmış durumda.

Haklısın. Wildstar arkasında koskoca ncsoft var o bile başarısız oldu f2p ye döndü. Düşük bütçeli yapımların artık hiç şansı yok. Asta yı hata vermesinden ötürü oynamıyorum ama kapalı betada denemiştim oynanışı güzel kötü olmayan bir mmorpg. Piyasada çok iyi mmorpgler varken oynanırmı orasını bilemem. Bir oyundan zevk almak için en önemli şey arkadaş ortamı clan guild olayları. Bunlar olduktan sonra oyun çok iyi olmasa bile zevk alıyorsun. Ben mesela türkçe olan her mmorpg den zevk almışımdır bunun sebebi biraz dil bilmemek ama en çokta kendimi nedense oyuna yabancı hissetmiyorum.

Asta nın oynanışı bana göre blade and soul dan daha güzel. Uçmalı kaçmalı dövüş oyunu gibi pvp sistemi mmorpg lerde tat vermiyor. Astaya başlayan türkler olsa tekrar indirirdim oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Haziran 2016; 22:10:02 >

• Asta EU'da oynuyorum 25 lv healer var. ORA'dayım :P

Asta Online [EU] -2016- [ANA KONU]
  • Gençler, ekibi alıp başlıyoruz bu oyuna. Şimdilik kardeşimle oynuyorum. Güle, eğlene 31 Level oldum karakter yarattıktan 36 Saat içerisinde//"Oyun süresi değil".. Zorlasak 35-40ı rahat görürdük sanırım.

Bizde Eu-Orayız. Asuda başlamıştık başta, Ora ağır bastı Guild kurmak için 5 kişi istiyor şimdilik o sayıyı göremesekte bayağı bir ss var oyun ile alakalı.

Oyun bayağı keyifli. Oyun içi nickim Voida. Buna özel bir ekip kurmayı planlıyorum, ilgilenenler buyursun gelsin. Amacımız hem dostluk hem eğlence

• Arkadaslar oyun cok guzel ve inanlimaz bir pvp si var. Knight online pvp si ile tamaaaamenn ayni. guld savasi bildiginiz knighttaki irk savaslari. Su anki 55 lvl haritasi her iki irkinda ortak haritasi ve colony zone tadinda yolda yururken rogue tecavuzune yada warrior katline maruz kalabilirsiniz. Oyunda "Ora" tarafinda turk ve yabanci karisik guildiz ve en iyi ora irki guildiyiz. Yeni baslamis yada baslayacak arkadaslari bekleriz.
    guild : BadArmy
    iletisim : Who, KilledBY, Auriel, Mont, Macaron oyunda /whisper "nick" yazip bilgi alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blublu

Arkadaslar oyun cok guzel ve inanlimaz bir pvp si var. Knight online pvp si ile tamaaaamenn ayni. guld savasi bildiginiz knighttaki irk savaslari. Su anki 55 lvl haritasi her iki irkinda ortak haritasi ve colony zone tadinda yolda yururken rogue tecavuzune yada warrior katline maruz kalabilirsiniz. Oyunda "Ora" tarafinda turk ve yabanci karisik guildiz ve en iyi ora irki guildiyiz. Yeni baslamis yada baslayacak arkadaslari bekleriz.
    guild : BadArmy
    iletisim : Who, KilledBY, Auriel, Mont, Macaron oyunda /whisper "nick" yazip bilgi alabilirsiniz.

selam
    hocam oyunda populasyon nasil ? hala oynuyorsaniz bende katilmak istiyorum daha cok pve oynuyorum pvp sarmiyor pek aktif oynayan var ise geleyim
  • Varsa oynayan Asu-Ora toplanalım. Bende denedim beğendim iş sonrası boş zamanlarda oynuyorum kafa dağıtmak için oldukça iyi ve eğlenceli. Çoğu yerin boş olması aslında bir yerde iyi. Oyunu eski oyuncuların hepsini bıraktığını gördüm ama şuan kalan kişilerle bile iyi gidiyor yine de
  • oyun ne durumda suan aion iniyor oynayan var ise indirip gelebilirim haber verirseniz sevinirim
  • Bende indiriyorum oyunu ORA da iseniz bende geldim sayılır.
  • Oyunda oyuncular bile arada birileri var mı diye girip çıkıyor. En başından beri hepsinin dediği boşa kasma zaman kaybı yakında kimse kalmayacak demişlerdi. Aion daha iyi durumdaymış inirip deneyeceğim bakalım.
    Asta macerası kısa sürdü 55lvl yaptım adam rakip yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tocak

Oyunda oyuncular bile arada birileri var mı diye girip çıkıyor. En başından beri hepsinin dediği boşa kasma zaman kaybı yakında kimse kalmayacak demişlerdi. Aion daha iyi durumdaymış inirip deneyeceğim bakalım.
    Asta macerası kısa sürdü 55lvl yaptım adam rakip yok :)

oyun bombos bende az oynayip sildim malesef ariyorum ama dogru duzgun bir mmo malesef yok rift online baya iyi ama onda da oyuncu az sanirim baslayacak olanlar varsa indirebilirim kota sorunum yok
  • Aion deneyeceğiz 2-3 arkadaş. Yoğunluk ve oyun yapısı da güzel. 4GB oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tocak

Aion deneyeceğiz 2-3 arkadaş. Yoğunluk ve oyun yapısı da güzel. 4GB oyun

aion guzel oyun tabi ama 4 degil 40 gb :) birlesimden once oynamistim artik zevk vermiyor pek
  • Önce 4gb'dı. 9 paket güncellemesiyle 40Gb oldu evet :))
    Bomboş server da oynamaktansa aion denemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Steam'de Offical olarak sunuldu 27.04.2017. Koşun
  • Steame gelince oyun canlanmış.Oynamayı düşünenler varsa vakit kaybetmesin.

Edit : Botlardan hareket edilmiyor.Gold sellerların spamlarından chat ekranı görünmüyor.Oyunun %80 i falan bot heralde inanılır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimesftw -- 27 Nisan 2017; 16:7:54 >
  • Her mmorpg oyunun açılışı gibi işte, neyi inanılır gibi değil anlamadım?
  • Berserker sınıfı varmı?
  • oyuna yeni basladım ancak bi anda monitorum kapanıyor. sebebini bilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.