Oyun baya güzel. Klasik bi görev sistemi var fakat sıkmıyor, sıkılsanız bile oyunun open world özellikleri çok güzel, hazine avı, balıkçılık vs alt meslekler var ve gayet akıcı hazırlamışlar. Dungeonların gelişmesi lazım ama şuan ki hali de idare eder şimdilik, 2 saat dungeonda konuşmaları beklemek bayıyor çoğu zaman. Oyuncu sayısı da gayet yeterli, ortalama 1.5k online oyuncu var. MMO arayanlara tavsiye ederim, şu anlık oynanabilirliği en iyi olan oyun bu bana göre, yeni olduğu için de oyuncular arasında ki fark açılmadan kaçırmayın derim. Class olarak archer diğerlerine göre biraz daha güçlü gibi geldi bana, hem pve hem pvp açısından baya rahatlar. Oyunla ilgili sorusu olan bana ulaşabilir
A.N.E.Y.H.
kullanıcısına yanıt
Warrior var olmaz mı? :) Ben rogue asu tarafında başladım steamde 1500 kişi falan online gösteriyor oyuncu sayısı artarsa baya güzel olacaktır. Başlangıca özel bir sürü pahalı kutular satıyorlar, diğer oyunların yaptığı gibi keşke bunları steame dlc olarak getirselermiş ucuzdan alırdık.
Oyuna girdigimde birkaç saniye sonra ekran kararma sorunu yaşıyorum.Grafik ayarlamaları ve çözünürlük değiştirmem de işe yaramadı. Çözümü olan varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme