Şimdi Ara

astediks taxi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Delikanlı_15

Agam benim charım var daha 1 leveli geçemedim 1 canavarda 30 olmak istiyom nasıl yaparız agam agam kas beni param yok ama sael öf sum yazan bi tane dalga var 76 level mi ne onu versem olur mu agam bliss agam

• quote:

Agam benim charım var daha 1 leveli geçemedim 1 canavarda 30 olmak istiyom nasıl yaparız agam agam kas beni param yok ama sael öf sum yazan bi tane dalga var 76 level mi ne onu versem olur mu agam bliss agam

Merak etme senin kadar biliyo oyunu

• astediks agaya laf yok

• quote:

olur ayrıca 43 lvli bi arkadaşımdan aldım ayrıca 2 m si var ikiside bende gezmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astediks 2 -- 16 Kasım 2008; 15:18:25 >

• Sen Kaç aylıksın Kaç Aydır burdasın O bizim Adamımız o Bu Forumun Dahisi Bence Once yazanları dınle oku sonra cvp yaz
  • astediks beybi
  • aa bu geçen günlerde konu açıp , hiç 20 lvl üstü çarım olmadı diye ağlayan çocuk deilmi ?
  • astediks sende olmasan varya . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Thunderbolt::..

Beyler dikkat ettiniz mi bilmem; ama bu çocuğun bir dediği bir dediğini tutmuyor, daha geçen bu çocuk 20 lvi geçemedim diye konu açarken, şimdi 43 lv charım var diyor.İmzasına bakıyorum, her ne kadar komik olmasa da 10 yaşındaki bir çocuğun hele hele böyle bir çocuğun yazabileceği birşey değil.Yaptıkları gerçek olsa bile bu çocuk bu forumdan uzaklaştırılmalı, çünkü forum için kötü örnek atıyorum birisi üye oldu bu konuya tıkladı ve okudu bir daha bu foruma uğramaz.Forumla dalga bile geçilebilir bo çocuk yüzünden, hep dalga geçtiğiniz extraloob'a bile malzeme çıkabilir.

1-thunderbolt müzini cok severim2-43 den ezik olduğunu biliyom kıskanıyon deeemi cakaaaal 3-benim kasmamı beeğenmiyosan sen beni kas4-char:astediks_2 server hera5-lafı yedin demiiii6-G_I_C_I_K

• quote:

Orjinalden alıntı: astediks 2

quote:

Orjinalden alıntı: ..::Thunderbolt::..

Beyler dikkat ettiniz mi bilmem; ama bu çocuğun bir dediği bir dediğini tutmuyor, daha geçen bu çocuk 20 lvi geçemedim diye konu açarken, şimdi 43 lv charım var diyor.İmzasına bakıyorum, her ne kadar komik olmasa da 10 yaşındaki bir çocuğun hele hele böyle bir çocuğun yazabileceği birşey değil.Yaptıkları gerçek olsa bile bu çocuk bu forumdan uzaklaştırılmalı, çünkü forum için kötü örnek atıyorum birisi üye oldu bu konuya tıkladı ve okudu bir daha bu foruma uğramaz.Forumla dalga bile geçilebilir bo çocuk yüzünden, hep dalga geçtiğiniz extraloob'a bile malzeme çıkabilir.

1-thunderbolt müzini cok severim2-43 den ezik olduğunu biliyom kıskanıyon deeemi cakaaaal 3-benim kasmamı beeğenmiyosan sen beni kas4-char:astediks_2 server hera5-lafı yedin demiiii6-G_I_C_I_K

Fesatımdan çatladım, hüngür hüngür ağladım.

• Bu çocuk beni öldürecek bari 50-60 lvl olsan anlıyıcam ama yükselde öle kas be kardeşim

• Bana laf atan arkadaşlar olmuş. Merak etmeyin sro bilgimin yeterince iyi olduğuna inanıyorum ( Mükemmel olmasa da yine de iyi). Herkes dalga geçiyor bir tek ben geçince mi "suçlu" veya "astediks_3" oluyorum ?
    40 yılda bir yorum yazıyoruz onda da gördüğümüz muameleye bak yahu..
  • Kafa bi dünya tabi. Ohh
  • İlahi sen..
    Başlıkda süper astediks taxi..
    Tüplü mü ?
  • lem astedixk
    61 charım var satamasssam sana vercem al onunla oyna
    sende benim gibisin
    2-3 sene sro oynamıştım hiç 50+ cjarım olmamıştı şu an 64+ bir sürü charım var
    satamassam sana vercem söz
  • çizmişler astediks2yi

version 3.0 gelir umarım yakında
  • garanti şaka evet
  • Kahramanlar ölmez sadece şekil değiştirir:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.