Şimdi Ara

Astım hastalığımdan dolayı bir yıl askerliğim ertelendi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

Ne saçma olay varya sırf şu iş yüzünden vatandaşlığımı tcden aldırıcam işim yok kardeşim yapmıyorum istemiyorum 6 ay beni saçma sapan her tipten karı olmayan biyere kapatmak nediryav

Edit: Astım olayının tedavisini bulacak heralde tsk her sene çalışıyorlar :)

Basit bir askerlik için vatandaşlıktan çıkmayı göze almak iyiymiş.

6 ayımı çöpe atmak istemiyorum. Milliyetçilik gözümde bi anlam ifade etmiyor. Ha Türkiye Ha Amerikan Ha Arap hepsi insan. Kağıtta ne yazdığı benim kim olduğumu değiştirmez o yüzden sıkıntı yok.

Benim arkadas konsoloslugumuza sordu askerligi yapmadan vatandasliktan cikarmiyolarmis. O da dedi lan zaten askerlik yuzunden cikicaktim. Adamin colugu cocugu var ztn gitmez sinirsiz oturum var. Yakinda vatandaslik testine gircek rumen vatandasi kimligiyle giris cikis yaparsa Turkiye hic birsey yapamaz. Ins bende bigun vatandaslik alirim. Askerlik icin ise ztn yurt disindakiler 3 yil calisinca 1000 euro verip yapmis sayiliyo onu doldurup yaparim. Yapayim desem hangi is yeri bana sen git askere biz seni bekleriz der ?

Nasıl yani şimdi ben Amerikaya gidicem 1 milyon dolarlık şirket kurdum diyelim beni TC vatandaşlığından çıkartamayacaklar mı :D Öyle iş mi olur hocam tabi bu durum ekstremde askerlik yapmadan vatandaşlıktan çıkamamak ne dalga mı bu :D

• Erteleme çok saçma

Her sene askere alacaklar mı almayacaklar mı diye hayatını planlayamaz insan,en basiti iş bulmada zorlanır

Ya muaf et ya da al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

Ne saçma olay varya sırf şu iş yüzünden vatandaşlığımı tcden aldırıcam işim yok kardeşim yapmıyorum istemiyorum 6 ay beni saçma sapan her tipten karı olmayan biyere kapatmak nediryav

Edit: Astım olayının tedavisini bulacak heralde tsk her sene çalışıyorlar :)

Basit bir askerlik için vatandaşlıktan çıkmayı göze almak iyiymiş.

6 ayımı çöpe atmak istemiyorum. Milliyetçilik gözümde bi anlam ifade etmiyor. Ha Türkiye Ha Amerikan Ha Arap hepsi insan. Kağıtta ne yazdığı benim kim olduğumu değiştirmez o yüzden sıkıntı yok.

Benim arkadas konsoloslugumuza sordu askerligi yapmadan vatandasliktan cikarmiyolarmis. O da dedi lan zaten askerlik yuzunden cikicaktim. Adamin colugu cocugu var ztn gitmez sinirsiz oturum var. Yakinda vatandaslik testine gircek rumen vatandasi kimligiyle giris cikis yaparsa Turkiye hic birsey yapamaz. Ins bende bigun vatandaslik alirim. Askerlik icin ise ztn yurt disindakiler 3 yil calisinca 1000 euro verip yapmis sayiliyo onu doldurup yaparim. Yapayim desem hangi is yeri bana sen git askere biz seni bekleriz der ?

Nasıl yani şimdi ben Amerikaya gidicem 1 milyon dolarlık şirket kurdum diyelim beni TC vatandaşlığından çıkartamayacaklar mı :D Öyle iş mi olur hocam tabi bu durum ekstremde askerlik yapmadan vatandaşlıktan çıkamamak ne dalga mı bu :D

Kardes vatan hainligi fln yapmadiysan oyle kafana gore vatandasliktan cikamazsin askerligini yapmadan yurt disindaysan git istedigin elciligimizle konus. ayrica milyon dolarlik firman varsa 1000 euro yu veremiyon mu ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.