Şimdi Ara

Astımı olan, buhar makinesi kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annemin astımı fena oldu buhar makinesi almamız gerekiyor. Bu cihazdan kullanan var mı nereden ve hangi markadan almak gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hava cihazından kastınız nebulizatörse, en uygun e bebekte bulabilirsiniz eczalerde medikallerde de var ama daha pahalı, acil şifalar dilerim annenize bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinant1 -- 12 Mart 2021; 17:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: determinant1

Hava cihazından kastınız nebulizatörse, en uygun e bebekte bulabilirsiniz eczalerde medikallerde de var ama daha pahalı, acil şifalar dilerim annenize bu arada.

Teşekkür ederim, evet nebulizatörden bahsediyorum. Marka öneriniz var mıdır? Omron'u tavsiye ettiklerini duydum.

• Çok özelliklerini bilmiyorum fakat, benim aldığım medisana diye bir marka sıkıntısız kullandık 1 - 2 yaş arası cocuk için, memnun da kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: determinant1

Çok özelliklerini bilmiyorum fakat, benim aldığım medisana diye bir marka sıkıntısız kullandık 1 - 2 yaş arası cocuk için, memnun da kaldık.

Not ettim hocam teşekkürler

• Taaa küçükken kullanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NassinGözüm

Taaa küçükken kullanmıştım

Geçmiş olsun. Ne için kullanmıştınız? İyi geldi mi? Hala kullanıyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nesquik Toz ( Kullanan Var Mı )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kiwi marka al 100 lira 2 el sifiri 200
  • Astım vardı, çok şükür iyileştim kullanmıyorum
  • Ne kadar doğru bilmiyorum ama sessiz olanlar var ultrasonik nebulazatörler bir işe yaramıyormuş. Bi araştırma yapmıştım. Corteir vb. İlaçların prospektüslerinde bile yazıyor. O yüzden çok para verip sessiz diye onlardan almayın ne olur ne olmaz. Kompresörlü herhangi bir cihaz kullanabilirsiniz zaten tek işi hava basmak. Bence önemli olan başlık. Ağız maskesi yani. Bazıları çok büyük atıyor neredeyse damlacık gibi. Ben bir kaç eczane dolaşıyordum kaliteli bir başlık bulmak için. Astımı olan, buhar makinesi kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwhiteee -- 12 Mart 2021; 22:28:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NassinGözüm

Astım vardı, çok şükür iyileştim kullanmıyorum

Astım iyileşebiliyor muymuş tamamen? Sevindim o zaman harika hocam. Size de geçmiş olsun Astımı olan, buhar makinesi kullanan var mı? 

• Vallah bilmiyorum ama ben de yok artık, teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwhiteee

Ne kadar doğru bilmiyorum ama sessiz olanlar var ultrasonik nebulazatörler bir işe yaramıyormuş. Bi araştırma yapmıştım. Corteir vb. İlaçların prospektüslerinde bile yazıyor. O yüzden çok para verip sessiz diye onlardan almayın ne olur ne olmaz. Kompresörlü herhangi bir cihaz kullanabilirsiniz zaten tek işi hava basmak. Bence önemli olan başlık. Ağız maskesi yani. Bazıları çok büyük atıyor neredeyse damlacık gibi. Ben bir kaç eczane dolaşıyordum kaliteli bir başlık bulmak için.

Kompresörlü bir de elektriklisi falan varmış kompresör alayım hocam o zaman. Zaten şu an medikal firmada staj yapıyorum çok rahat hastane tipi getirtebilirim sağ olun.

• Allah şifa versin kardeşim.

• Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir umarım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.