Şimdi Ara

Astra 1.3...Cıtroen 1.6 dizel son Dem..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytürk

İkisinin de boya durumu yazmamış ama, şartlar eşitse her türlü C4. Opel motor ve aktarmadan kaybediyor.

1.3 cdti motordan ne performansı bekliyosunuz?
    Ayrıca manuel viteste aktarma kaybı sorması ayıp nasıl olur üstadım! Tama emsallerine göre biraz kilosu var ancak bu aktarımla dogrudan etkili degilki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

quote:

İkisinin de boya durumu yazmamış ama, şartlar eşitse her türlü C4. Opel motor ve aktarmadan kaybediyor.

Ayrıca manuel viteste aktarma kaybı sorması ayıp nasıl olur üstadım! Tama emsallerine göre biraz kilosu var ancak bu aktarımla dogrudan etkili degilki..

Bugün günümde değilim, herkes bana salııyor ama açıklayayım güzel kardeşim:

- Yorumumda 1.3 araç bekleneni vermiyor ya da kalıbının motoru değil mi yazmışım? Opel motordan kaybediyor. Şimdi şapkanı önüne koy ve yorumla:

Bu adam neyi karşılaştırıyor? 1.6 E-HDI ve 1.3 CDTI. Demiş ki "Opel motordan kaybediyor". Yani E-HDI'a göre zayıf. Zayıf mı, evet. Burdan mı kaybediyor, evet.

Gelelim aktarmaya; aktarma nedir? Motordaki teorik gücün pratikteki yansıması. E bunu ağırlık etkilemiyor mu? Etkiliyor. Opel'in motorlarındaki sürücü hissiyatı, gücünü yansıtamadığı doğrultusundadır (üç ayrı yeni Opel'de ben de gözlemledim). Fakat sadece ağırlıkla ilgili değil gibi bu. Aktarma organlarındaki kayıp kullanıcıya daha çok yansımakta. 1.3 CDTI'da da bu var, 2.0 CDTI'da da..

• plus paketse c4
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

quote:

1.6 dizel i30 ve golf'ün hızlanma değerlerine, ağırlıklarına, tork ve beygir güçlerine bakın, aktarmada güç kaybı nasıl olur belki bir fikir edinirsiniz

• Hiç tartışmasız Opel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence astra,
  • 92 beygirlik c4 alt devirler haricinde astradan cok da farkli olmayacaktir. Astra derim ben.
  • AStrada sac jant var bu arada çelik gibi görünsece sac üstünde plastik.
  • Aracı almaya gittim...46500 e anlaştık...servise goturduugumde arka sağ çamurluk değişmiş...boyalı demişti....başka boya yok diyordu ama arka tamponlar da ve baska yerlerde ufak tefek rutuslar vardı...almaktan Vazgeçtim...olan bizim exper parasına oldu....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.