Şimdi Ara

Astra 1.3...Cıtroen 1.6 dizel son Dem.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba meselesını erteleyebıldığım akdar erteledım....arastırmalarım sonucunda ıkı araca kadar ındım....

yıllık en fazla 10 bın km bınerım ama o kadar bıle olmaz belkı de yıne de dızel almak ıstıyorum....

iki arac arasında kaldım....ıkısı de en son 47 bın olur dedı...tel.ile gorustum ıkısıyle de araclar temız.....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-model-26.000-kmde-citroen-c4-1.6-hdi-confort-plus-coktemiz-178389695/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-araba-fazlaligindan-satilik-176901177/detay/

cıtroen ın ıkıncı eli, opel ın motoru dudunduruyor ama sızce nasıl bır karar vermem gerekır?

• 2.5 yıldan fazladır c4 kullanan biri olarak C4 ü tavsiye ediyorum.Araçta hiçbir sorun yaşamadım. Opelin o zevksiz motoru yerine 1.6 92 hp motor her türlü tercih edilir.
    Aracı zaten 2. el alacağın için zararında olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weba -- 22 Ekim 2014; 11:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

2.5 yıldan fazladır c4 kullanan biri olarak C4 ü tavsiye ediyorum.Araçta hiçbir sorun yaşamadım. Opelin o zevksiz motoru yerine 1.6 92 hp motor her türlü tercih edilir.
    Aracı zaten 2. el alacağın için zararında olmaz.
    c4 kullanan biri olarak c4 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

c4 kullanan biri olarak c4 diyorum

Alıntıları Göster
    İkisinin de boya durumu yazmamış ama, şartlar eşitse her türlü C4. Opel motor ve aktarmadan kaybediyor.
  • Astra seven biri olarak astra diyorum bende ?

Astranın motoru öyle ölü falan değil. Çok performans istiyorsan benzinli tsilar falan orda. Onlara bakarsın. Şirket filo arabası gibi beyaz c4ün içinde kendimi rahatsız hissederdim ben. Astra tasarım olarakta daha hoş. C4 anca ds4 olarak güzel diğer tipleri cacık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

İkisinin de boya durumu yazmamış ama, şartlar eşitse her türlü C4. Opel motor ve aktarmadan kaybediyor.

Alıntıları Göster
    İkisini de kullanmadım, sadece kullanan tanıdıklarımın yorumlarıyla yazıyorum.

Citröen kullanan kişi c4 için, git ne alırsan al ama bundan alma dedi. Araba 40.000 km'de her yerinden ses geliyor dedi. Özel servis ustasına sorduk, alt takım çok kötü bu araçlarda dedi.

Astra kullanan 2 tanıdık var. Araçtan çok memnunlar. Hiçbir sıkıntı duymadım. Lakin Opel yetkili servislerinin fiyatlarını kendimden biliyorum, fiyatları falan çok yüksektir. Parçası vs. herşeyi pahalıdır. Forumda da Astra kullanan kişilerin yorumlarını incelersen daha sağlıklı bilgi almış olursun. Çünkü burada kullanmayan arkadaşlar, kullanmış gibi yorumlar yapabiliyor. Ben ilk cümlede açıkca belirttim zaten.

Düzeltme:
    Bir de not olarak şunu yazayım. Astra'nın piyasası çok daha güçlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 22 Ekim 2014; 12:38:35 >

• Düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C4 daha ekonomik ama yan yana koyunca astra ağır basıyor.ayrıca corsa ve astra olmak üzere 2 yıldır opel kullanıyorum benzinli motorlarının geliştirilmesi gerekir hem çok yakıyorlar hemde verimsizler.amma velakin bence astra kendi sınıfında tasarım harikası bir araç.
  • C4 ve astra kullanan birisi olarak kesinlikle astra diyorum. 1.3 motorunun eksigini donanimi ve tasarimi regale ettiriyor. Yakit konusunda zaten diyicek bisey yok muazzam. Eger bu iki arac arasinda tercih yapilicaksa kesinlikle astra derim.
  • Performans meraklısı değilseniz her türlü Astra derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Performans meraklısı değilseniz her türlü Astra derim.
    Astra 1.3 tabiki dış ve iç görünüş olarak daha dikkat çekici ve güzel bu kendi fikrim 2. olarak 90 Beygir bu arabaya yetiyor ama siz buna ek olarak chiptuning06 uygularsanız 120 beygire kadar gücü çıkıyor ve yakıtı 1 lt düşüyor o yüzden astra derim kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Astra 1.3 tabiki dış ve iç görünüş olarak daha dikkat çekici ve güzel bu kendi fikrim 2. olarak 90 Beygir bu arabaya yetiyor ama siz buna ek olarak chiptuning06 uygularsanız 120 beygire kadar gücü çıkıyor ve yakıtı 1 lt düşüyor o yüzden astra derim kesinlikle.

Alıntıları Göster
    C4 92 değil de 112 hp olsaydı düşünülebilirdi.

Diğer türlü Astra'da da aşağı yukarı aynı güç mevcutken motor avantajı da kalmıyor. C4'teki hacimli motor olduğu için kullanımı, kalkışı biraz daha rahat olacaktır ama kayda değer bir fark hissettireceğini sanmıyorum, dediğim gibi eğer 112'lik olsaydı işler değişirdi.

Bu arada Astra'nın dış tasarımı ne kadar güzel olsa da, düğme manyağı yapılmış konsolu da bir o kadar kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Alıntıları Göster
    Performans yeterli gelirse kesinlikle astra. Fransız araçlarında ufak tefek ama can sıkan hatalarla çok karşılaşılıyor, astranın vergi avantajı var, garanti bittikten sonra bütün fiat servisleri motorunuza bakabiliyor (ben hiç baktırmadım ayrı).

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Performans yeterli gelirse kesinlikle astra. Fransız araçlarında ufak tefek ama can sıkan hatalarla çok karşılaşılıyor, astranın vergi avantajı var, garanti bittikten sonra bütün fiat servisleri motorunuza bakabiliyor (ben hiç baktırmadım ayrı).

Alıntıları Göster
    Şu iki araca bakarsak Astrayı alır geçerim...
    C4'ün vites topuzu bile almamak için bir sebeb
  • Performans ile derdim yok...sakin bir kullanıcı olarak ve dış görüşünü artisi ile astra karar verdim arkadaşlar...tesekkurler....bakalım yarin araç yanina gideceğim...durumu yazarım buradan...
  • c4
  • Donanım olarak farkları nedir.bu araçların.

Donanım farkını net olarak bilmeden,Astra kaportada yürüyende c4 motor ve donanımda daha iyidir.
  • Astra da karar kildim ama fiyatta nuh diyor peygamber deniyor...47 altına vermiyor....46 teklif ediyorum ama nafile...47 vermeyeceksen gelme diyor...aracima güveniyorum falan...off ki of....tok satıcı dolu ortalık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 22 Ekim 2014; 14:54:55 >
  • Başka araç bak o zaman..
  • C4'te ESP yok bilginize...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.