Şimdi Ara

Astra 1.6 2011 Hb araca tüp taktırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim 2011 model 1.6 Astra aracım var Hb.Şimdi bu araç yakıtı adeta içiyormuş.Babam kafasına göre gidip almıştı zamanında.Çok şikayetim var bu konuda aracın genel özellikleri bana yetiyor . Zaten babamla beraber kullanıyoruz.
    Lakin bu yakıt olayı canımızı fena halde sıkıyor.100km'de 8-9Lt yakıyor şehir içinde.Bu araca tüp taktırmak istiyorum.
    Bu konuda hiçbir bilgim yok malesef.Bana yardımcı olacak arkadaşların yazılarını bekliyorum.Bizim kafalarda şöyle bir olgu var : 'Tüp patlar'. :(
    Bu olguyu babama açıklayamıyorum ne kadar yanlış mantıksız olduğunu.Bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Ama sıfır araba alıp 20000km kullanıp da tüp taktırmak mantıksız derseniz yine açıklamalarınızı bekliyorum.
    Kısaca acil olarak ya tüp taktıracağım ya da satıp B sınıfı bir dizel manuel araç alacağım .( Canıma tak etti benzin masrafları )
    Saygılar.

• 2011 derken yeni astramı yoksa astra klasik mi ?
  • Astra H Classic 3 aracınız diye tahmin ediyorum Bizdede 1.3 dizeli vardı , Aracın güzel yakıtıda 8-9 ise normal yakıyor Lpg taktırırsan iyi olucaktır Sibopları hassas bu sebeple hasar görebiliyor ustalarımız detaylı cevap vericektir.

Tüp patlar felan bunlar hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

2011 derken yeni astramı yoksa astra klasik mi ?

Selamlar hocam , araç klasik astra hb 2011 1.6benzinli.
    iyi günlerSelamlar hocam , araç klasik astra hb 2011 1.6benzinli.
    iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete kalmaz

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

2011 derken yeni astramı yoksa astra klasik mi ?

Selamlar hocam , araç klasik astra hb 2011 1.6benzinli.
    iyi günlerSelamlar hocam , araç klasik astra hb 2011 1.6benzinli.
    iyi günler

aracın lpg uyumlu arkadaşım. herhangi bir marka lpg taktırabilirsiniz. kmde 35 krş yakıyorsa tüp takınca 24-25 krş yakarsınız. %30 civarı tasarrufunuz olur. lpg taktıracağınız yer bu konuda çok önemlidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.