Şimdi Ara

astra 1.6 cd nb aldım fiyat 15500 ama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aması şu geçen ogr valfindeki arızadan dolayı motoru elimize alıyoduk.hararet yaptı 120 ye çıktı zor kurtardım.neyse Allahta yol bilgisayarı alarm verdide biraz kafa çalıştı.

arkadaşlar bu aracın bana kitapçığı lazım.yani yol bilgisayarıının anlamları filan.ama bulamadım hiçbiryerde.yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca fiyat nasıl ve bu araçlar ne kadar yakıt yakar söyleyebilirmisiniz..

1999 astra 1.6 cd nb
    km: 106000
    ilk sahibinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the arts -- 3 Nisan 2007; 21:05:56 >

• evet beyler bilgisi olan yokmu yaa
  • Hayırlı olsun.Motoru kontrol ettirmeden mi aldınız?
  • yoo kontrol edildi.ama valf denen şey önemsiz bir ayrıntı aslın.plastik bir tapa zamanla su ve sıcaklıktan dolayı çürümüş.
  • www.opel.com.tr sitesinden isteyebilirsiniz kullanım kitapçığını veya opel müşteri hizmetlerini arayın..
    Opeller genelde sıcak çalışır ancak 120 çok tehlikeli bir derece dikkatli olun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: the arts

aması şu geçen ogr valfindeki arızadan dolayı motoru elimize alıyoduk.hararet yaptı 120 ye çıktı zor kurtardım.neyse Allahta yol bilgisayarı alarm verdide biraz kafa çalıştı.

arkadaşlar bu aracın bana kitapçığı lazım.yani yol bilgisayarıının anlamları filan.ama bulamadım hiçbiryerde.yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca fiyat nasıl ve bu araçlar ne kadar yakıt yakar söyleyebilirmisiniz..

ogr valfi nedir?

egr olabilir mi?
    ama o da su ve sıcaklıktan çürüyebilcek bişey değil..

kafam karıştı..
  • hayırlı olsun,aracın modeli? km,si gibi bilgileri yazmamışsınız, ayrıca ogr valfi diye bişey ilk defa duydum o egr valfidirde oda çoğunlukla yakıtla ilgili problemlerden tıkanmak suretiyle arıza yapar aracı silkeler ve belli aralıklarla temizlemek gerekir benim bildiğim ,fircam,ında dediği gibi bu problemle bağlantısını anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.