Şimdi Ara

ASTRA 1.6 GLS Sedan Yakıt Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta önce OPEL ASTRA 1.6 GLS NB sedan aldım.Üzerinde sıralı sistem LPG var.Yakıtı çok yakıyor gibi geldi bana.Bilmiyorum bu modellerin hepsi mi böyle ama aracım 20 TL ile şehir içinden en fazla 65 km gidiyor.Buda KM 'de 30KR denk geliyor.

Bu araçtan kullanan arkadaşlar sizde de yakıt bu kadar mı yakıyor.Yoksa benim araçtamı bir problem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imercan -- 16 Ekim 2011; 17:26:17 >

• Evet çok yakıyor,aynı motoru kullanan ve daha ağır olan Astra G'nin şehiriçi yakıt verisi(LPG) 10lt civarında oluyor genelde.Daha az yakanlar da var tabi...
  • Yalnız bahsettiğim araç F KASA SEDAN
  • Ha bende onu diyrum kandıralı kardeşim,diyorum ki senin arabanla aynı motoru kullanan ve senin arabandan daha ağır olan Astra G bile senden çok çok az yakıyor.
  • Acaba aracın yakıt sisteminde mi bir sıkıntı var acaba.Filtreler, bujiler değişti gaz aarı yapıldı.Ama yakıt hala aynı.
  • Muhtemelen kullanımınızdan kaynaklı.Eğer devirsiz ve sakin kullanıyorum derseniz kampanaları,diskleri falan kontrol ettirin.
  • Ön diskleri yeni değiştirdim.Kampanalar biraz eski ama ondan kaynaklanacağını zannetmiyor.En soz egzoz borusu biraz tıkalıydı onu eğiştirdim egzoz borusundan olduğunu düşünüyorum.İnş. yakıt düzelmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio 1.5 Crdi Yakıt Tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katalizatör tıkalıysa ondan da yapar evet,dene bakalım.Ölçümünü eğer çok çok merak ediyorsan net olarak,LPG bitsin benzine geç LPG al bir daha 10TL'lik mesela,sonra onu da bitir kaç km gittiğini de not et kontrol edersin sonra az mı yakıyor çok mu yakıyor.
  • Peki normalde bu astra f 1.6 16v araçların km de yakıtı nedir ?
  • şehir içi 300 karma 195 yaktım bu araba akıl karı değil :) bende yakıtına taktım ama şehir içi dediğini yakıyor , karma yakıtta da dediğim gibi o değerleri buluyor nedenini bulursan banada haber ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.