Şimdi Ara

Astra 1.6 hb mi? Yeni astra 1.6 sedan mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 2004 astra hb njoy spor paket kullanıyorum G kasa.. Aracımdan gayet memnunum stabil ve güzel bir araç.. Ben yenilerden almak isteseydim tercihim sedandan yana olurdu.. Ben 20 yaşındayım ama sedan düşünüyorum.. Tercih meselesi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: strong84

Bugün bayileri dolaştım opel astra 1.3 ve benzinli kullanma şansını bayide tanıdık bi arkadaşımın sayesinde yakaladım 1.6 benzinli motorun vectradan farkı yok araba hızlanmıyor 1.3 benzinliye göre bence daha iyi ford focusta kullandım tdci motorun performansı süper mükemmel ötesi

Vectra'dan farkı yok. Vectra şu anda 105'lik motor kullanıyor. Astra 115'lik motor kullanıyor. İkisinin arasında fark var işte. Bizdeki 105'lik motor. Kalkışta fark attığım bile oluyor bazı araçlara. Vectra şu anda Astra'nın eski motorunu kullanıyor. Astra'da yeni motor kullanıyor.

Bana performansı kötü geldi bildiğimiz 1.6 yerinden kalkmayan kolay kolay hızlanmayan benzinli arabalardan farkı yoktu size göre farklı olabilir herkesin fikrine saygı duyarım

Evet İlk Kalkışlarda Performans Düşüklüğünden Yana Şikayetinde Haklı Olabilirsin. Ancak Unutmamak Gerekirki Kendi Sınıfının Boy ve Genişlik Olarak En Büyük ve En Ağır Aracı. 1306 Kg.

Honda Civic Sedan :125 PS - 1181 Kg
    Citroen C4 : 110 PS - 1200 Kg
    Ford Focus Sedan : 115 PS-1200 Kg
    Opel Astra Sedan : 115 PS-1306 Kg

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.