Bildirim
Astra 1.6 hb mi? Yeni astra 1.6 sedan mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben daha yeni astra hb enjoy spor paket aldim... sedan yada hb olmasi tamamen zevk ve kullanim maksad ile alakali bir sey. ornegin genis bir aileniz var ise sedan daha mantikli, yok ben arabami genelde kendim kullanicam diyorsaniz ozaman hb. ayrica hb ler cok daha spor gozukuyorlar. -
srrealizm bn astra hb kullanıyorum.kalabalık bir aileyseniz sedan almak daha ii olur bagaj filan.hem sedanın hemde hb dizaynı çokk güzel seçim senin. -
Arkadaşlarında belirttiği gibi eğer bagaj sana çok gerekliyse sedan değilse hb ama bir şey daha belirteyim gücün yetiyorsa dizel almanı tavsiye ederim
http://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=470 astra sedan 1.6 test
http://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=485 astra sedan 1.3 cdti test
-
astranın dizelini boşver, ne o öyle koca arabaya 1248 cc motor. hem bu motorda şikayet çok.
kasa tipi zevk meselesi tabi, hb kasalarında bagajı yeterli bence. hb tercihim olurdu. -
Bence gençsen hb al, yaş 30un üstündeyse sedan al. -
quote:
Orjinalden alıntı: vestigo
astranın dizelini boşver, ne o öyle koca arabaya 1248 cc motor. hem bu motorda şikayet çok.
kasa tipi zevk meselesi tabi, hb kasalarında bagajı yeterli bence. hb tercihim olurdu.
Haklısın ama benzinlisi dizelinden daha beter opel kullanan birisi olarak iyi biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 22 Mart 2008; 10:55:13 > -
21 yaşındayım 2008 1.3 cdti manuel astra sedan aldım. hb araba düşünmüyordum zaten 1.95 boyla sığmak zor olduğu için. arkamdakine yazık oluyodu.. ki ailem de oldukça uzun. motor yetmiyor diyolar.. 2aydır aracı kullanıyorum, motorun yetmediği tek bir yerle karşılaşmadım daha.. nerde nasıl yetmiyor hala anlayabilmiş değilim.haa bi dk hatırladım, bi keresinde bi bmw 7.40'la kapışayım dedim, hakikaten yetmedi 1.3lt 90beygir araba.. haklı olabilirler.. -
quote:
Orjinalden alıntı: strong84
quote:
kasa tipi zevk meselesi tabi, hb kasalarında bagajı yeterli bence. hb tercihim olurdu.
Haklısın ama benzinlisi dizelinden daha beter opel kullanan birisi olarak iyi biliyorum
Neresi beter. Dizel tamam hacim küçüklüğünden kaybediyor ama benzinli 1.6 nasıl beter.
6 aydır kullanıyoruz maşallahı var.
Genç işi olsun diyorsan eğer 1.6 HB düşünün.
Eskiden 1.3 motordan çok şşikayet vardı. Makyajdan sonra sorunlarıda çözmeye başladılar. 1.3 sürdünüz mü hiç acaba?
-
hb -
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
quote:
Neresi beter. Dizel tamam hacim küçüklüğünden kaybediyor ama benzinli 1.6 nasıl beter.
6 aydır kullanıyoruz maşallahı var.
Genç işi olsun diyorsan eğer 1.6 HB düşünün.
Eskiden 1.3 motordan çok şşikayet vardı. Makyajdan sonra sorunlarıda çözmeye başladılar. 1.3 sürdünüz mü hiç acaba?
Bugün bayileri dolaştım opel astra 1.3 ve benzinli kullanma şansını bayide tanıdık bi arkadaşımın sayesinde yakaladım 1.6 benzinli motorun vectradan farkı yok araba hızlanmıyor 1.3 benzinliye göre bence daha iyi ford focusta kullandım tdci motorun performansı süper mükemmel ötesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 22 Mart 2008; 19:25:30 >
-
bu arada astra 1.3 cdti gerçekten performans olarak pek iyi değil ama idare eder keşke bu araç 1.6 cdti olsaydı -
quote:
Bugün bayileri dolaştım opel astra 1.3 ve benzinli kullanma şansını bayide tanıdık bi arkadaşımın sayesinde yakaladım 1.6 benzinli motorun vectradan farkı yok araba hızlanmıyor 1.3 benzinliye göre bence daha iyi ford focusta kullandım tdci motorun performansı süper mükemmel ötesi
Vectra'dan farkı yok. Vectra şu anda 105'lik motor kullanıyor. Astra 115'lik motor kullanıyor. İkisinin arasında fark var işte. Bizdeki 105'lik motor. Kalkışta fark attığım bile oluyor bazı araçlara. Vectra şu anda Astra'nın eski motorunu kullanıyor. Astra'da yeni motor kullanıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
Vectra'dan farkı yok. Vectra şu anda 105'lik motor kullanıyor. Astra 115'lik motor kullanıyor. İkisinin arasında fark var işte. Bizdeki 105'lik motor. Kalkışta fark attığım bile oluyor bazı araçlara. Vectra şu anda Astra'nın eski motorunu kullanıyor. Astra'da yeni motor kullanıyor.
Bana performansı kötü geldi bildiğimiz 1.6 yerinden kalkmayan kolay kolay hızlanmayan benzinli arabalardan farkı yoktu size göre farklı olabilir herkesin fikrine saygı duyarım
-
hb leri gerçekten güzel
2. el düşünürsen......
http://www.araba.com/497066.html -
Yeni astra sedan ı 3 gün oldu alalı. ( 1.6 benzinli Enjoy Spor Paket)
1400 km yaptım uzun yolda.
Görüşlerimi paylaşmak isterim burada.
2001 astra 1.6 classic sedanımdan o kadar memnumdum ki, yeni astra sedanı internet hariç, galeride 5 dakika inceledikten sonra güvenerek aldım.
çok yakın 2 arkadaşımın honda civici, 1 inin ise jetta primline ı var( jettayı sattı) a'mı diyim b'mi diyim c'mi diyim diye kararsızken sordum kullananlara
hondayla jetta yı. Honda civic, sedan mı hb mi ben anlayamadım gitti, ortalarda bişey . ayrıca altı alçak arabaya kesinlikle binmeyeceğimi antalyadaki gecen hafta yagan yagmurda daha iyi anladım. fiyatı da 40 a yakın olunca uzak durdum. ayrıca hondanın çok hızlı model değiştirmesi bi süre sonra arabanızı demode hale getirebiliyor. ( astra classic hala tr de satılıyorsa bir sebebi var) 2001 astramı isteyenlerden başımı alamamam nedeniyle sattım . jettaya gelince bizzat bayiinden duyduğum en baz modeli primlinenın artık o kadar tutulmadığı. arabadan çok iyi anlayan jettasını satan arkadaşımın da dediği: araba evladiyelik, fakat 2008 model arabaya 8 valf koymuşlar, 100 beygir bir de , yokuş bile çıkamıyordum demesi jettadan da soğuttu beni.
Ayrıca mart ayında 2 kez zam geldi eurodan dolayı. kusura bakmasınlar ben paramı euro olarak kazanmıyorum. ( 37 bin ver, sis farı bile koymasınlar, ne güzel) Bu zamanda kötü araba yoktur diyenlere katılıyorum ve Yeni Astra Sedan'daki detayları sizlerle paylaşıyorum, ( Enjoy 1.6 Benzinli Spor Paket)
- 115 beygir 150 Tork
- CD/MP 3 de ses kalitesi çok güzel . 7 tane hopörlor var ( Direksiyondan kumanda) AUX girişi kol dayama nın altında pratik yerde. benim için en önemlisi mp3 cd deki şarkılara klasorden hızlıca ulaşmaktı. bu mevcut.
- Yol b.sayarı benim için önemli değildi, yine de güzel ( anlık tüketim . menzil vb. - daha tam inceleyemedim)
- 1400 km nin cogu virajdı, yol tutuşu mükemmel.
- İçi çok ferah, arka koltuklar geniş. bagajı soylemeye gerek yok 490 Litre.
- Trafikte yeni diye mi çok baktılar, albenisi mi cok arabanın anlamadım ama, civic in dış dizaynından kat kat iyi olduğunu düşünüyorum ( kendi düşüncem)
- eski arabamda 4 maşpiyel eskittiğim için yeni astranın da altının yuksek olması benim için avantaj.
- Süspansiyon mükemmel ( istanbul / ısparta arasında stabilize . taşlı yollarda dahi sarsıntı hissedilmeyecek kadar düşük. )
- 1.6 twinport motor sesi içerden duyulmuyor. Dizel almamak için en büyük nedenim motor sesidir zaten.
Şimdilik bu kadar, hep güzel şeyler yazdım :) kullandıkça paylaşırım buradan sizlerle. Kazasız belasız sürüşler dilerim herkese.
-
quote:
Orjinalden alıntı: bankachi
2001 astra 1.6 classic sedanımdan o kadar memnumdum ki, yeni astra sedanı internet hariç, galeride 5 dakika inceledikten sonra güvenerek aldım.
çok yakın 2 arkadaşımın honda civici, 1 inin ise jetta primline ı var( jettayı sattı) a'mı diyim b'mi diyim c'mi diyim diye kararsızken sordum kullananlara
hondayla jetta yı. Honda civic, sedan mı hb mi ben anlayamadım gitti, ortalarda bişey . ayrıca altı alçak arabaya kesinlikle binmeyeceğimi antalyadaki gecen hafta yagan yagmurda daha iyi anladım. fiyatı da 40 a yakın olunca uzak durdum. ayrıca hondanın çok hızlı model değiştirmesi bi süre sonra arabanızı demode hale getirebiliyor. ( astra classic hala tr de satılıyorsa bir sebebi var) 2001 astramı isteyenlerden başımı alamamam nedeniyle sattım . jettaya gelince bizzat bayiinden duyduğum en baz modeli primlinenın artık o kadar tutulmadığı. arabadan çok iyi anlayan jettasını satan arkadaşımın da dediği: araba evladiyelik, fakat 2008 model arabaya 8 valf koymuşlar, 100 beygir bir de , yokuş bile çıkamıyordum demesi jettadan da soğuttu beni.
Ayrıca mart ayında 2 kez zam geldi eurodan dolayı. kusura bakmasınlar ben paramı euro olarak kazanmıyorum. ( 37 bin ver, sis farı bile koymasınlar, ne güzel) Bu zamanda kötü araba yoktur diyenlere katılıyorum ve Yeni Astra Sedan'daki detayları sizlerle paylaşıyorum, ( Enjoy 1.6 Benzinli Spor Paket)
- 115 beygir 150 Tork
- CD/MP 3 de ses kalitesi çok güzel . 7 tane hopörlor var ( Direksiyondan kumanda) AUX girişi kol dayama nın altında pratik yerde. benim için en önemlisi mp3 cd deki şarkılara klasorden hızlıca ulaşmaktı. bu mevcut.
- Yol b.sayarı benim için önemli değildi, yine de güzel ( anlık tüketim . menzil vb. - daha tam inceleyemedim)
- Trafikte yeni diye mi çok baktılar, albenisi mi cok arabanın anlamadım ama, civic in dış dizaynından kat kat iyi olduğunu düşünüyorum ( kendi düşüncem)
- eski arabamda 4 maşpiyel eskittiğim için yeni astranın da altının yuksek olması benim için avantaj.
- Süspansiyon mükemmel ( istanbul / ısparta arasında stabilize . taşlı yollarda dahi sarsıntı hissedilmeyecek kadar düşük. )
- 1.6 twinport motor sesi içerden duyulmuyor. Dizel almamak için en büyük nedenim motor sesidir zaten.
Şimdilik bu kadar, hep güzel şeyler yazdım :) kullandıkça paylaşırım buradan sizlerle. Kazasız belasız sürüşler dilerim herkese.
Hayırlı olsun Güle Güle kullan keşke biraz daha fark verip sunroof lu alsaydın
-
quote:
Orjinalden alıntı: bankachi
- 115 beygir 150 Tork
hayırlı olsun .ne kadara aldınız?yakıt tüketimi ne alemde?
-
Yakıt Tüketimi konusunda, benzini parça parça almam nedeniyle henüz hesap yapamadım. Fakat yol b.sayarı ortalama tüketimin 100 km de 7.0 litre olduğunu gösteriyordu. Enjoy aracın ağırlıgı essentia ve cosmodan hafif ( 1231 Kg.) yakıt tuketımını etkıleyen faktorlerden agırlık ön planda bilindiği üzere. opel web sitesinde teknık ozellıkler bölümünde ortalama tüketimler hakkında detaylı bılgıler mevcut gerçi. Unutmadan, dün yazamadım spor paketli olarak satışa sunuyolar genelde enjoy sedanı, isteğe göre ayarlı direksiyon simidi çok da onemli değil diyordum ama, dilediğiniz şekilde ayarladığınızda sürüşte keyif veriyor cidden. Sunroof lu alsaydın diye temennıde bulunan arkadaşa da öncelikle teşekkur ederim hayırlı olsun dileği için, sunroof şu an için luks benim için fiyat farkı vb. nedenlerden dolayı. nerede okuduysam sunroofunun küçük olduğunu duymuştum, gözümle görmedim. buyuk de olsa şu an için gereksiz dıye duşundum.
Orjinalden alıntı: aliserpil2006
-
ASTRALARI ÇOK BEĞENİYORUM ÇOK TOK VE KALİTELİ ARAÇLAR TASARIM OLARAKTA ÇOK SICAKLAR HB OLSUN SEDAN OLSUN İKİSİDE GÖRÜNÜM OLARAK ÇOK HOŞ.AMA GENÇ İSENİZ HB ALMANIZI TAVSİYE EDERİM.OPEL BİRDE ŞU MOTOR OLAYINA EL ATSA HARİKA OLACAK...
Benzer içerikler
- tümsekten geçerken gelen gıcırtı sesi
- easytronic şanzıman
- opel tigra alınır mı
- arabanın hararet göstergesi yükselmiyor
- opel zafira kronik sorunlar
- opel mokka elektrikli yorumlar
- opel mokka 2024
- opel corsa 2024 özellikleri
- opel rocks e
- 2024 opel grandland fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X