Şimdi Ara

astra 19.2 cihaz tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba öncelikle yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler

biz yurd disindan turkiye,ye donus yaptik cocuklarin almanca yi unutmamalari icin en azindan gunde birkac saat almanca tv izlemelerini istiyorum bunun icin sizce hangi cihazi tavsiye edersiniz yoksa siradan cihazda isimizi gorurmu

simdiden tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyas03

merhaba öncelikle yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler

biz yurd disindan turkiye,ye donus yaptik cocuklarin almanca yi unutmamalari icin en azindan gunde birkac saat almanca tv izlemelerini istiyorum bunun icin sizce hangi cihazi tavsiye edersiniz yoksa siradan cihazda isimizi gorurmu

simdiden tesekurler

Sıradan bi cihaz işinizi gorur hocam hd kanallarida izliycem derseniz full hd destekli cihazlardan alirsiniz olur biter

• CCacm iyi çalışacak ve görüntü kalitesi iyi bir cihaz yeterli, Ben geçmişte Atlanta HD box ı kullanıyordum ve astradaki tüm alman kanallarını çok kaliteli olarak seyrediyordum, Şu anda VU solo 2 SE clon kullanıyorum ve Astra 19.2 için çok memnunum ancak enigma cihazlar biraz tecrübe istiyor , eger hiç engma 2 cihaz kullanmadı iseniz Atlanta benzeri bir cihaz hatta temiz bir ikinci el bile işinizi görür, Not AStra 23.5 ve Astra 28.5 uydularıda Türkiyeden izlenebiliyor, Bulundugunuz yere baglı olarak. Selamlar
  • cok tesekurler anladigim kadariyla basit bi cihaz is gorecek

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyas03

merhaba öncelikle yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler

simdiden tesekurler

Sıradan bir cihaz işinizi görür. Kaliteli bir cihazın farkı görüntü kalitesi, kanal geçişi ve bir takım özellikler olur.

Onun dışında hepsi uydu yayınlarını alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.