Şimdi Ara

Clio 1.2 Benzinli vs 1.5 DİZEL Hangisi tercih edilmeli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ilk aracım olucak çokta iyi bir kullanıcı değilim bu yüzden en başta otomatik düşünmüştüm fakat ileride problem olabileceğini düşündüğüm için manuele karar verdim.
    Max. 25.000 tl ye kadar km düşük (100 km altı) Genellikle hafta sonları binilecek ve çokta fazla km yapılmıyacak, HB kasa, az yakan çok kaçan, az masraf çıkaran kullanımı rahat bir arac arıyorum bu 2 araç ihtiyaçlarımı karşılar gibi duruyor biri 1,2 benzinli diğeri 1,5 dizel sizce hangi modeller tercih edilmeli ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-cok-temiz-clio-3-201183277/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-79-binde-temiz-clio-201200158/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 16 Şubat 2015; 12:17:17 >

• Hocam Clio 4'un 1.2 benzinlisini ve 1.5 dizelini kullandım. 1.2 o kasayı kaldıramıyor ve fazla yakıyor 450km de 180 lira benzin koydum arabaya. 1.5 dizelde ise 250km yaptim 50 lira mazot attım. Ben dizel öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlandaki 1,5 hakkında düşünceleriniz nedir diğerlerine göre biraz ucuz bir ilan .
  • Plaka kapalı olduğundan yola çıkarsak çok büyük hasar kayıtları olsa gerek. Özel mesajdan şase ve plakayı isteyip tramer'den sorgulayabilirsin. Zaten vermez ise sorgulanmasını pek istemiyor demektir. Bende aynı aracın 1.5'i var. Bu araç bu motor hatrına alınır, başka bir özelliği yok. 1.5'i almayacaksanız almayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofabiya

Plaka kapalı olduğundan yola çıkarsak çok büyük hasar kayıtları olsa gerek. Özel mesajdan şase ve plakayı isteyip tramer'den sorgulayabilirsin. Zaten vermez ise sorgulanmasını pek istemiyor demektir. Bende aynı aracın 1.5'i var. Bu araç bu motor hatrına alınır, başka bir özelliği yok. 1.5'i almayacaksanız almayın
    renault alanların çoğu 1.5 dci motoru için alıyor, çünkü gerçekten az yakıyor.
    ilk ilandaki arabada bir bozukluk var, zaten hiç bilgi falan da vermemiş kaç parça boya var neresinde falan filan.
    2. araç ise ederine göre 25 civarına satılır diye düşünüyorum, görünüşten de sıkıntılı bir araca benzemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alistar

ilk ilandaki arabada bir bozukluk var, zaten hiç bilgi falan da vermemiş kaç parça boya var neresinde falan filan.
    2. araç ise ederine göre 25 civarına satılır diye düşünüyorum, görünüşten de sıkıntılı bir araca benzemiyor.

Aynı arac bizde var 1.5 dci biz 32 e aldik nasil 25 e veriiyor anlamadim adam 80k da bzim motor
  • 1.2 almayın
    bir tanıdıkta 2008 1.2 extrem otomatik vardı
    araba vites büyütemediği için manuel kullanmak zorunda kalıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 1.2 16 v var şehiriçi çok iyi ve az yakıyor, şehirdışında biraz sıkıntılı, 1.4 palio ile 5. Vitesten düşmediğim yollarda bazen 3 e düşüyorum. Ama yakıtı az yakıyor kesinlikle 3 yıldır kullanmaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Aynı arac bizde var 1.5 dci biz 32 e aldik nasil 25 e veriiyor anlamadim adam 80k da bzim motor

yanlış olanı yazmışım, benzinli olanı için demek istemiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

yanlış olanı yazmışım, benzinli olanı için demek istemiştim.

Alıntıları Göster
    25 bine başka arabalarda bakılabilir .

• udmexpert U kullanıcısına yanıt
    Mesela hangi model ?
  • 1.2 almayın Kayseri seyir yerine 1 vites 5000 devirde sabit zor çıktım. 1.5 dCi alırsanız hem yakıt az + çekiş yüksek olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: eto38

1.2 almayın Kayseri seyir yerine 1 vites 5000 devirde sabit zor çıktım. 1.5 dCi alırsanız hem yakıt az + çekiş yüksek olur.
    1.2+lpg olacaksa 1.2 daha az yakar.yalnız alacaksan night-day yada tom tom almalısın. ilandaki benzinli olan clio en boşu oluyor.
  • 3 yıl Clio 3 1.5 dci dynamic + konfor paketlisini kullandım.

* Bütçe yetiyorsa gerekirse 1 yaş küçük olsun ama 1.5 dci olsun. Az yakar çok kaçar deyimi bu araba için var, cidden az yakıyor benzinliğin yolunu unutturur
    * İlk çıktığında aynı aracın 1.5 dci olanı için 65 ve 80 hp olanları vardı buna dikkat edin. Ben 80'lik kullandım arabayı resmen uçuruyordu.
    * 1.2 - 1.4 kullanmadım ama forumlarında çekişi yetersiz deniyordu.
    * Paketleri boştan doluya Authentiq - Extreme ve Dynamic şeklindeydi sonradan isimleri değişti bunlara çok dikkat edin dolusu ve boşu arasında dağlar kadar fark var. Hava yastığı sayısından, mp3 çalardaki hoparlöre kadar...

Milletin renault işte falan dediğine bakmayın Temizi üzmez tam şehir içi ideal B segmenti. 2006 yılında avrupada yılın aracı ödüllüdür

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

3 yıl Clio 3 1.5 dci dynamic + konfor paketlisini kullandım.

* Bütçe yetiyorsa gerekirse 1 yaş küçük olsun ama 1.5 dci olsun. Az yakar çok kaçar deyimi bu araba için var, cidden az yakıyor benzinliğin yolunu unutturur
    * İlk çıktığında aynı aracın 1.5 dci olanı için 65 ve 80 hp olanları vardı buna dikkat edin. Ben 80'lik kullandım arabayı resmen uçuruyordu.
    * 1.2 - 1.4 kullanmadım ama forumlarında çekişi yetersiz deniyordu.
    * Paketleri boştan doluya Authentiq - Extreme ve Dynamic şeklindeydi sonradan isimleri değişti bunlara çok dikkat edin dolusu ve boşu arasında dağlar kadar fark var. Hava yastığı sayısından, mp3 çalardaki hoparlöre kadar...

Milletin renault işte falan dediğine bakmayın Temizi üzmez tam şehir içi ideal B segmenti. 2006 yılında avrupada yılın aracı ödüllüdür
    1,5 dci motor iyidir dostum.. alacaksın keyfine bakacaksın..

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Yorum için tşkler hocam, gnel olarak herkes 1,5 ten memnun ama işte dediğim gibi benim ilk aracım olucak çokta trafik deneyimiim yok o yüzdan çokta pahalı olmayan bir model istiyorum işin aslını sorarsan araç bilgimde fazla yok modellerden vs. pek fazla anlamam o yüzden çokta açılmak istemediğim için 25.000 tl bütçe ayırdım, ilk mesajdaki 1,5 dizel ilanın fiyatı diğerlerine göre çok uygun diğer ilanlar 30-35 bin arası, satıcıdan plaka ve şasi nosunu istedim atmadı büyük ihtimal bu araç ağır hasarlı eğer yine bu fiyat (25,000 tl) civarında temiz 1,5 dizel bulursam alıcam ama bulamzsam bu model için 30 civarı ödiyemem başka alternatiflere kaymak zorunda kalıcağım.
  • Bahsettiğiniz dizel ilanıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-79-binde-temiz-clio-201200158/detay buysa zaten araçta ağır hasar kaydı var yazılmış o araçtan zaten uzak durun illa 2011 olmazda 2008-2009 düşünürseniz dizel kaza boya olmayan bütçenize uygun seçenekler mevcut.
    Bu açıklama yoktu yeni eklemiş ilan sahibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Bu açıklama yoktu yeni eklemiş ilan sahibi.
    o bütçeye 2009 clio 3 1.5 dci makyajlı kasa iyi gider
    Bu 1,5 modelde Toyatanın D-4 D motorumu var bu ilanda gördüm tümündemi bu motor var ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kaya-motors-2011-renault-clio-hb-1.5-dci-abs-klima-196594977/detay
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.