Şimdi Ara

Astra Classic 1.4i 16V Twinport hp clup nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opel Astra Classic 1.4i 16V Twinport hp clup 24.000 ytl anahtar teslim fiyatı. Ben Mazda 3 almayı düşünüyordum ama opelin bu fiyatta sıfır bir aracı fikrimi değiştirmeme neden oluyor. Bu araç için 2. el fiyat çekenler daha fazla bir tutar istiyorlar. Bir iki gün içinde karar vermem gerekiyor. Destek lütfen.

• evet iyi indirim yaptılar bu arabalarda sanırm hepsine 5bın ytl indirim yaptı opel yenı kasa 1.4 de 29 a alabiliyorsun.astra klasik hb 1.6 ben 2005 te 26 ya almıştım. 1.4 değilde 1.6 olanını almaya çalış 2bın lıra daha bulup.Ama kasa neredeyse 10 senedır yollarda üretim sanırım son senesı olabılır çunku ben alırken 2008 e kadar satıcaz dıyordular talep te oluyormuş.bence güzel araç şimdiki çogu yenı kasa araçtan ıyıdır.motor twinport yenı kasada kullanılan motor en az yakan 1.6 motor bildiğim kadarıyla 1.4 ude az yakar ama kasa ağır oldugu için c sınıfı astrada 1.6 daha çok tercıh edılıyor ve ikinci eldede 1.6 sı daha makbul oluyor. zaten ya bu paraya c sınıfı eskı kasa bu aracı alıcan yada b sınıfı araçlar var punto clio gıbı onlara bakıcan. hayırlısı genelde yenı kasa alan araçların alınması yönunde yorumlar çıkacaktır.
  • Alacaksan 2.el az km yapmış bir araba al 2006 2007 model falan 1.4ler şehir içinde 8lt civarı yakıyo ancak uzun yolda işi abartıp yüksek devirde kullanılırsa sürekli tüketim 14lt civarına kadar çıkıyo...
  • 1.6 Hb 26.400 YTL. Bence 1.6 al. Bir de spor paket ekletirsin (Spor Paket +1.129,00 YTL ) harika olur. 27.500 'e 1.6 Twınport aracın olur. Belki indirimle daha uyguna da alırsın.
  • Katılıyıorum.Bu sınıf araçlarda 1.6 motor iyi oluyor.B sınıfı araçlarda ise 1.3-1.4 motorlar bile yeterli oluyor.Bence ne yap ne et 1.6 twinport modelini almaya çalış.
  • Ya bu araçlar sıfır km tamam ama model olarakta 2007-2008 mi yoksa 2005 model ama sıfır km mi?
  • 2005 model sıfır km nasıl oluyor?
  • ya abi mazda 3 den niye vazgeçiyosun o tasarım o şekil vede japon kalitesi bence kesinlikle vazgeçme ortalık zibil gibi astra oldu biraz farklılığın olsun.
  • opel bayilerini arıyorum ama elinde kampanyadan araç kalan yok. 1.4 ler tükenmiş ben şimdi izmirdeyim adamlar kocaelide 1.6 olandan var diyorlar. ve kampanyanın son günü temmuz 10. ben bu durumda kaçırdım kampanyayı. şimdi yine pusuda yatmaya başlayacağım. yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: breznev

opel bayilerini arıyorum ama elinde kampanyadan araç kalan yok. 1.4 ler tükenmiş ben şimdi izmirdeyim adamlar kocaelide 1.6 olandan var diyorlar. ve kampanyanın son günü temmuz 10. ben bu durumda kaçırdım kampanyayı. şimdi yine pusuda yatmaya başlayacağım. yorumlarınız için teşekkür ederim.

2008 model olarak yeni bi parti gelir fiyatı biraz arttırırlar sonra ekim kasıma doğru tekrar bu civara düşer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.