Şimdi Ara

Astra Classic 1.6 i 16V Twinport HB Comfort 24.861YTL ? (26.770!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.el al sende hem sana comfort modelini verecekler o fiyata, 20 bin ytlye 2004 enjoy yada elegance modelini bulabilirsin hb olanından

quote:

Orjinalden alıntı: kanideli

ya arkadaslar bu araba ne zman uretimden kalkacak bı bılgınız warmı kesın bılgısı olan arkadas warsa paylasabilirmi lutfen??

2012 de kalkacak ama bence kalkmaz daha uzun sürer çok tutuldu astra G astra h den daha yakısıklı duruyor donanımlarıda aynı astra h ye ben olsam para vermem astra g dururken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekhatıram_ -- 3 Aralık 2007; 18:47:54 >
  • Çok iyi yol tutan ve seri bir araba. Yalnız sert süspansiyonlar konfordan çalıyor. Eski bir araç alacaksanız onun yerine sıfır alabileceğiniz ve 98 yılından beri sevilen bir araç almış olursunuz. Yeni model C sınıfı bir araç alayım derseniz aynı özelliklerdeki araçlar 30 civarından başlıyor ve buda en az 5 bni YTL fark demek, buda az para değil.
  • Şu anki Astra'ya 10.000 kere tercih ederim Classic Astra'yı. Camlara siyah film, jantlarıda değiştiniz mi araç başka hiçbirşeye gerek kalmaksızın Modifiye oluyor. Çok çok güzel bir araçtır ve o fiyata Logan bile kalmadı...
  • yok be kardes imkanı yok 2012 olmaz yaa eminmisin sen kardes 2012 olduguna

dogrumu arkadaslar 2012 yse bu cok iyi olacak bizim için...

quote:

Orjinalden alıntı: tekhatıram_

2.el al sende hem sana comfort modelini verecekler o fiyata, 20 bin ytlye 2004 enjoy yada elegance modelini bulabilirsin hb olanından

quote:

ya arkadaslar bu araba ne zman uretimden kalkacak bı bılgınız warmı kesın bılgısı olan arkadas warsa paylasabilirmi lutfen??

2012 de kalkacak ama bence kalkmaz daha uzun sürer çok tutuldu astra G astra F den daha yakısıklı duruyor donanımlarıda aynı astra f ye ben olsam para vermem astra g dururken
  • bu araç belki ilginç gelecek ama hala üretimde. hatta yeni astra sedanın üretileceği polonya fabrikasında üretilmekteydi. opel üretimi başka bir fabrikasına kaydırdı. üretimi devam etmekte. üretim bandından 2005 yılında çıkmış bi arabayı 2008 model olarak tescil ettiremez bayii.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Bildigim kadariyla bu arac uretimden kalkti Avrupa'nin hicbir yerinde de satilmiyor. Tum dunyada ellerinde kalan stoklari birkac ulkede satarak eritiyorlar. Turkiye'de de populer oldugu icin burada satiliyor. Yani aldiginiz arac uretim bandindan 2005 yilinda cikmis bir arac muhtemelen. Ancak sifir olmasi nedeniyle ve fiyati da harika oldugu icin tercih edilebilecek cok cok iyi bir arac. Yanlis biliyorsam, bilenler duzeltsin tabii.
  • bi abimiz 2001 astrasını satıp 2005 corolla aldı fakat pişman oldu 2001 astranın çok daha iyi yol tuttuğunu ve daha konforlu olduğunu söyledi. ben de düşünmedim değil fakat metalik boya vs katınca fiyat yükseliyor pazarlıkla düşürülürse alınacak araç. (+ modifiyeye de çok açık bi kasa)
  • Astra Classic 1.6 i 16V Twinport yakıt tüketimi nasıldır acaba??
  • 9-10 litre gibidir şehir içi istanbul
    quote:

Orjinalden alıntı: celik_34

Astra Classic 1.6 i 16V Twinport yakıt tüketimi nasıldır acaba??
  • fazla yakıyor....
  • bence 10 yıldır piiyasada olan bi aracı 0 almaya değmez 16-17 milyara 2. el tertemiz dolu piyasada tabi yine sen bilirsin ama adı gibi klasikleşmiş bir araç bence 0 ını almaya değmez o fiyata daha ne 0 arabalar war
  • quote:

yok be kardes imkanı yok 2012 olmaz yaa eminmisin sen kardes 2012 olduguna

dogrumu arkadaslar 2012 yse bu cok iyi olacak bizim için...

quote:

Orjinalden alıntı: tekhatıram_

2.el al sende hem sana comfort modelini verecekler o fiyata, 20 bin ytlye 2004 enjoy yada elegance modelini bulabilirsin hb olanından

quote:

2012 de kalkacak ama bence kalkmaz daha uzun sürer çok tutuldu astra G astra F den daha yakısıklı duruyor donanımlarıda aynı astra f ye ben olsam para vermem astra g dururken

emin değilim ama sorduklarım öyle dedi sorduklarımdan birisi opel bayisi bende bu aractan almayı düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

9-10 litre gibidir şehir içi istanbul

9-10 çok geldi bana bizim megane II 8,5 falan yakıyor 9-10 fazla değil mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

bence 10 yıldır piiyasada olan bi aracı 0 almaya değmez 16-17 milyara 2. el tertemiz dolu piyasada tabi yine sen bilirsin ama adı gibi klasikleşmiş bir araç bence 0 ını almaya değmez o fiyata daha ne 0 arabalar war

27,000 liraya bir örnek verebilir misin ? merak ettim de.
  • Bende honda city var 7 civarında yakıyor. Sadece yol tutuşunu beğenmediğim için değiştirmek istiyorsum. Ama 9-10 yakarsa çok demektir.
  • bizim twinport olmayan astra istanbulda 9.5 yakıyor. ama evimiz ortaköyün tepelerinde ve genelde bizim tepeden inip beşiktaşta bir ttepeye kadar gidiyor. yani in çık ve tam ısındığında stop eden bir motor. birde annemin kullanımı eklenince:) zorlarsanı 8.5 a kadar düşer ben astra gtc ile o civarda yakıyordum. ama 7 litre civarına indirimezsiniz
  • Arkadaşlar şu anda astra classic diye satılan araçların 2005 sounda avrupa üretimi durdu. Şu anki araçlar Güney Amerikadan (Brezilya fabrikalarındandı sanırım) Sınırlı miktarda Avrupa Still olarak üretilmeye devam ediyor ve türkiye gibi bazı ülkelerde ucuz fiyatla satışına devam ediliyor. Üretimim ne zaman sona ereceği ise tamamen talebe bağlıdır herhalde. Ama bu araçları almak isteyen arkadaşların almadan önce aracı kullanmalarını tavsiye ederim.
    Benim 2003 model avrupa çıkışlı 1.4 astram var ve Şirket aracı olarakta 2007 1.4 twinport classic kullanıyorum. İkisinin arasındaki farkları söyliyim.

Eksileri:Astra Clasic lerde direksiyondan kumandalı müzik Sistemi yok, arka camlar otomatik değil, ses yalıtımı avrupa üretimler kadar iyi değil yoğun miktarda yol ve motor sesi alıyor, ayrıca araç sürüş esnasında daha hafif izlenimi yaratıyor, Direksiyonun üretildiği malzeme eskiye göre baya kötü.Kapı içlerinden ve emniyet kemeri makaralarından ses yapabiliyor, motor sesi daha tiz yani daha tenekemsi bir hırıltı yapıyor.

Artıları:twinport Motor Ecotec'e göre gerçekten az yakıyor ve hızlanmalarda dahi iyi ve seri, son hız avrupa astradan nedense 10 km kadar daha az.

yani alan arkdaşlar bu aracı ona göre almalı yoksa bu nasıl opel durumları yaşanabilir. Eğer konfor aranıyorsa Ben ikinci el avrupa çıkışlı bir opel almanızı tavsiye ederim.

• demek bu son seride kalite daha düşük???

anlaşıldı uygun fiyatın nedeni. o zaman bu araba alınmaz sanırım.
  • opeli hiç sevmem ama bu klasikler çok mantıklı
    palio parasına satra cazip bence
    nerede üretildiğinden bana ne , sanki avrupa üretimi çok mu kaliteliydi , arkadaşta var işte 2 günde bir arızada

bence alınır 24-25 bedava o arabaya .
    palio fiyatına astra SÜPER
  • bir kere palio parasına değil o araba.
    bayiye gidersen liste fiyatlarından ne kadar aşağılara iner fiat, görürsün.
    ayrıca classic'te metalik renk 800 YTL cik (!), opel'in meşhur servisleri de cabası.

bunları unutmamak lazım.

tabii ki palio'dan çok çok daha iyi araba classic, palio onun yanında konserve kutusu kalır.
    ama fiyatları da aynı falan değil.
  • zaten aynı olması mimkin değil yav
    palioyla aynı fiyatta olsaydı palio yu alan adam olmazdı.astrayla palio arasında
    dağlar kadar fark var.hem görüntü hem rahatlık açısından.

ama astrayı araştırmak lazım bi kaç kişiye daha zormak lazım sorun çıkarıyormu diye.
    bu fiyata sıfır araba hemde opel biraz zor bulunur.
  • arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir 2005 model astra classic kullanıyorum o zaman sıfır almıştık araba gerçekten iyi özellikle uzun yolda kendini çok sevdiriyor almek isteyenler kaçırmasın özellikle bu fiyata
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.