Şimdi Ara

Astra Classic 1.6 i 16V Twinport HB Comfort 24.861YTL ? (26.770!) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: AO

Arkadaşlar şu anda astra classic diye satılan araçların 2005 sounda avrupa üretimi durdu. Şu anki araçlar Güney Amerikadan (Brezilya fabrikalarındandı sanırım) Sınırlı miktarda Avrupa Still olarak üretilmeye devam ediyor ve türkiye gibi bazı ülkelerde ucuz fiyatla satışına devam ediliyor. Üretimim ne zaman sona ereceği ise tamamen talebe bağlıdır herhalde. Ama bu araçları almak isteyen arkadaşların almadan önce aracı kullanmalarını tavsiye ederim.
    Benim 2003 model avrupa çıkışlı 1.4 astram var ve Şirket aracı olarakta 2007 1.4 twinport classic kullanıyorum. İkisinin arasındaki farkları söyliyim.

Eksileri:Astra Clasic lerde direksiyondan kumandalı müzik Sistemi yok, arka camlar otomatik değil, ses yalıtımı avrupa üretimler kadar iyi değil yoğun miktarda yol ve motor sesi alıyor, ayrıca araç sürüş esnasında daha hafif izlenimi yaratıyor, Direksiyonun üretildiği malzeme eskiye göre baya kötü.Kapı içlerinden ve emniyet kemeri makaralarından ses yapabiliyor, motor sesi daha tiz yani daha tenekemsi bir hırıltı yapıyor.

Artıları:twinport Motor Ecotec'e göre gerçekten az yakıyor ve hızlanmalarda dahi iyi ve seri, son hız avrupa astradan nedense 10 km kadar daha az.

yani alan arkdaşlar bu aracı ona göre almalı yoksa bu nasıl opel durumları yaşanabilir. Eğer konfor aranıyorsa Ben ikinci el avrupa çıkışlı bir opel almanızı tavsiye ederim.

bu yazı kafamı allak bullak etti şimdi. yalnız senin kullandığın 1,4 astra club versiyonu donanım olarak tatmin edici değil. acaba comfort donanımları da dediğin gibi midir ? kafa karıştı bak

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Bildigim kadariyla bu arac uretimden kalkti Avrupa'nin hicbir yerinde de satilmiyor. Tum dunyada ellerinde kalan stoklari birkac ulkede satarak eritiyorlar. Turkiye'de de populer oldugu icin burada satiliyor. Yani aldiginiz arac uretim bandindan 2005 yilinda cikmis bir arac muhtemelen. Ancak sifir olmasi nedeniyle ve fiyati da harika oldugu icin tercih edilebilecek cok cok iyi bir arac. Yanlis biliyorsam, bilenler duzeltsin tabii.

stocktaki araçlar değil olsaydı şimdiye çoktan tükenirdi zaten
    almanyada üretilmediği doğru sırbistanda üretiliyor şu anda ve 2012 ye kadar da üretileceği kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance883 -- 4 Aralık 2007; 20:21:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elegance883

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Bildigim kadariyla bu arac uretimden kalkti Avrupa'nin hicbir yerinde de satilmiyor. Tum dunyada ellerinde kalan stoklari birkac ulkede satarak eritiyorlar. Turkiye'de de populer oldugu icin burada satiliyor. Yani aldiginiz arac uretim bandindan 2005 yilinda cikmis bir arac muhtemelen. Ancak sifir olmasi nedeniyle ve fiyati da harika oldugu icin tercih edilebilecek cok cok iyi bir arac. Yanlis biliyorsam, bilenler duzeltsin tabii.

stocktaki araçlar değil olsaydı şimdiye çoktan tükenirdi zaten
    almanyada üretilmediği doğru sırbistanda üretiliyor şu anda ve 2012 ye kadar da üretileceği kesin

içiniz rahat olsun diyosun yani

• Fiyatına göre alınabilecek bir araç bence...
  • Fiyatına göre güzel araçlar imakanı olanlar için dahada güzel ama ikinci elide düşünmkte fayda var aracın ikinci el performansı kasasnın yeni olmayışı, uzun yıllar üretilmiş olması sebebiyle bol olması, satarken aracı alabilecek kişilerin daha yeni araçlara binmek istemesi gibi potansiyel müşterilerin kaybedilmesi aracın 2. elini olumsuz etkileyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 4 Aralık 2007; 23:29:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

quote:

Arkadaşlar şu anda astra classic diye satılan araçların 2005 sounda avrupa üretimi durdu. Şu anki araçlar Güney Amerikadan (Brezilya fabrikalarındandı sanırım) Sınırlı miktarda Avrupa Still olarak üretilmeye devam ediyor ve türkiye gibi bazı ülkelerde ucuz fiyatla satışına devam ediliyor. Üretimim ne zaman sona ereceği ise tamamen talebe bağlıdır herhalde. Ama bu araçları almak isteyen arkadaşların almadan önce aracı kullanmalarını tavsiye ederim.
    Benim 2003 model avrupa çıkışlı 1.4 astram var ve Şirket aracı olarakta 2007 1.4 twinport classic kullanıyorum. İkisinin arasındaki farkları söyliyim.

Eksileri:Astra Clasic lerde direksiyondan kumandalı müzik Sistemi yok, arka camlar otomatik değil, ses yalıtımı avrupa üretimler kadar iyi değil yoğun miktarda yol ve motor sesi alıyor, ayrıca araç sürüş esnasında daha hafif izlenimi yaratıyor, Direksiyonun üretildiği malzeme eskiye göre baya kötü.Kapı içlerinden ve emniyet kemeri makaralarından ses yapabiliyor, motor sesi daha tiz yani daha tenekemsi bir hırıltı yapıyor.

Artıları:twinport Motor Ecotec'e göre gerçekten az yakıyor ve hızlanmalarda dahi iyi ve seri, son hız avrupa astradan nedense 10 km kadar daha az.

yani alan arkdaşlar bu aracı ona göre almalı yoksa bu nasıl opel durumları yaşanabilir. Eğer konfor aranıyorsa Ben ikinci el avrupa çıkışlı bir opel almanızı tavsiye ederim.

bu yazı kafamı allak bullak etti şimdi. yalnız senin kullandığın 1,4 astra club versiyonu donanım olarak tatmin edici değil. acaba comfort donanımları da dediğin gibi midir ? kafa karıştı bak

Peki ama donanım farkınıda ödersen fiyat yükselecek dolayısıyla araç ekonomik olmaktan çıkacak. Ben olsam bu paraya gider 2 el yeni kasa temiz bir astra alırım çünkü aralarında epey fark var. Yeni kasanın oturma pozisyonu süspansiyon ve yolda gidişi, iç malzeme dizayn ve kalitesi eski kasanın çok ötesinde kullanırken gerçekten keyif veriyor. Bu saatten sonra ben olsam eski kasa 0 araç almayı düşünmem artı piyasada bir çok güzel alternatif araçlarda varken.

• quote:

Orjinalden alıntı: ahremanes

bir kere palio parasına değil o araba.
    bayiye gidersen liste fiyatlarından ne kadar aşağılara iner fiat, görürsün.
    ayrıca classic'te metalik renk 800 YTL cik (!), opel'in meşhur servisleri de cabası.

bunları unutmamak lazım.

tabii ki palio'dan çok çok daha iyi araba classic, palio onun yanında konserve kutusu kalır.
    ama fiyatları da aynı falan değil.

PALIO SOLE 1.4 FIRE ACTIVE 17.100
    PALIO SOLE 1.4 FIRE ACTIVE CD 17.700
    PALIO SOLE 1.4 FIRE ACTIVE CD AC 19.700
    PALIO SOLE 1.4 FIRE ACTIVE CD AC 2 AB ABS 21.200
    PALIO SOLE 1.4 FIRE DYNAMIC 18.900
    PALIO SOLE 1.4 FIRE DYNAMIC AC 20.900
    PALIO SOLE 1.4 FIRE DYNAMIC AC 2 AB ABS 22.400
    PALIO SOLE 1.3 MULTIJET ACTIVE 20.950
    PALIO SOLE 1.3 MULTIJET ACTIVE CD 21.550
    PALIO SOLE 1.3 MULTIJET ACTIVE CD AC 23.550
    PALIO SOLE 1.3 MULTIJET ACTIVE CD AC 2 AB ABS 25.050
    PALIO SOLE 1.3 MULTIJET DYNAMIC 22.750
    PALIO SOLE 1.3 MULTIJET DYNAMIC AC 24.750
    PALIO SOLE 1.3 MULTIJET DYNAMIC AC 2 AB ABS 26.250

Astra Classic 1.4 16V Twinport NB Club 24.526,00 YTL

Astra Classic 1.4i 16V Twinport HB Club 23.826,00 YTL

Astra Classic 1.6 i 16V Twinport HB Comfort 24.861,00 YTL

Astra Classic 1.6 i 16V Twinport NB Comfort 25.561,00 YTL

ekleme:
    bunlarda uyduruk symbol fiyatları
    Dynamique 1.4 16V 98 bg
    Dynamique 1.4 16V Baz 32,070 29,070 -
    Dynamique 1.4 16V Otomatik Klima 32,910 29,910 -
    Dynamique 1.4 16V Güvenlik Paketi 33,820 30,820 -
    Dynamique 1.4 16V Otomatik Klima-Güvenlik Paketi 34,660 31,660
    :) bu tam komedi

hele çirkin ördek city nin en ucuzu 26820

fordun yüzkarası fiestaların fiyatları
    Fiesta Comfort 5K 1.4i ABSli 24.181,54 YTL
    Fiesta Comfort 5K 1.4 TDCi ABSli 29.295,19 YTL
    Fiesta Comfort 5K 1.6i A/T 26.823,67 YTL
    Fiesta Cool 5K 1.4i 24.406,22 YTL
    Fiesta Cool 5K 1.4 TDCi 29.519,87 YTL
    Fiesta Cool 5K 1.6i A/T 27.048,36 YTL
    Fiesta Ghia 5K 1.6i 27.710,58 YTL
    Fiesta Ghia 5K 1.6 TDCi 31.626,49 YTL
    Fiesta Ghia 5K 1.6i A/T 29.499,60 YTL
    Fiesta Sport 3K 1.6 TDCi 32.405,28 YTL

uzun lafın kısası bu astra alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 5 Aralık 2007; 15:35:03 >

• bencede alınır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

quote:

Peki ama donanım farkınıda ödersen fiyat yükselecek dolayısıyla araç ekonomik olmaktan çıkacak. Ben olsam bu paraya gider 2 el yeni kasa temiz bir astra alırım çünkü aralarında epey fark var. Yeni kasanın oturma pozisyonu süspansiyon ve yolda gidişi, iç malzeme dizayn ve kalitesi eski kasanın çok ötesinde kullanırken gerçekten keyif veriyor. Bu saatten sonra ben olsam eski kasa 0 araç almayı düşünmem artı piyasada bir çok güzel alternatif araçlarda varken.

comfort + metalik renk + spor paket 27,000 ytl ye alınabilir tekrar söylüyorum 27,000 liraya comfort 1,6 ayarında sıfır bir araç yok ikinci ele benim gibi sıcak bakmayanlar için bu araba ideal diye düşünüyorum. yeni astra essentia 32,000 fln oluyor indirimlerle arada 5,000 lira fark var bu da benim için az değil :)

gelir gelmez alacağım araçtır.

• ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt1

ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?

ocak 15 ten önce hiçbiryerde bulamazsın :) ya da bulursan bize de haber edersin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanideli

yok be kardes imkanı yok 2012 olmaz yaa eminmisin sen kardes 2012 olduguna

dogrumu arkadaslar 2012 yse bu cok iyi olacak bizim için...

quote:

Orjinalden alıntı: tekhatıram_

2.el al sende hem sana comfort modelini verecekler o fiyata, 20 bin ytlye 2004 enjoy yada elegance modelini bulabilirsin hb olanından

quote:

Orjinalden alıntı: kanideli

ya arkadaslar bu araba ne zman uretimden kalkacak bı bılgınız warmı kesın bılgısı olan arkadas warsa paylasabilirmi lutfen??

2012 de kalkacak ama bence kalkmaz daha uzun sürer çok tutuldu astra G astra F den daha yakısıklı duruyor donanımlarıda aynı astra f ye ben olsam para vermem astra g dururken

Ben Opel Erpaş ve Boğaziçi bayiileriyle görüşmelerimde 2007 de üretimden kalkacağı bilgisini verdiydiler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.