Şimdi Ara

Astra Classic mi Yeni i30 mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hyundai i30 çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.
  • yuruyen tabut istiyorsan i30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: risendark

yuruyen tabut istiyorsan i30

Aman hocam, agir bir itham bu, aciklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murspam

quote:

hava yastığı açılmamış i30 resmi bekliyorum şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

quote:

quote:

Eğer kastedilen o olaysa, ben ilgili başlığı da Hyundai'nin açıklamasını da okudum. Umarım kimsenin başına böyle bir olay gelmez ama ben arabada bir kusur olduğunu zannetmiyorum.

Başka yorumları olan arkadaşlar varsa, özellikle eski kasa Astra'nın yeni kasaya göre eksileri anlamında, yazarlarsa sevinirim. Katkı yapan herkese tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trexin

quote:

quote:

Eğer kastedilen o olaysa, ben ilgili başlığı da Hyundai'nin açıklamasını da okudum. Umarım kimsenin başına böyle bir olay gelmez ama ben arabada bir kusur olduğunu zannetmiyorum.

Başka yorumları olan arkadaşlar varsa, özellikle eski kasa Astra'nın yeni kasaya göre eksileri anlamında, yazarlarsa sevinirim. Katkı yapan herkese tekrar teşekkürler.

kardeş zaten olay istisna. internette "airbags did not deploy" yazarsanız görürsünüz hangi markalardan ne araçlar var ki airbag açılmamış. buraya resim ekleyip konuyu kirletmek istemiyorum. hyundai'ı karalamak için bahanelerden biridir bu.

eski kasa astra'nın içi yenisine göre dar ve iç mekanda eşya gözü yok diyebilirim. ancak yeni astra'nın içi de i30'un yanında oldukça dar. easy tronic şanzıman biraz sarsıntılı çalışıyor ve motorun gücünden çok çalıyor. active select bu konularda çok daha başarılı.

yani kıyaslama yapacaksanız yeni astra ile yapın. bence eski astra'yı hiç düşünmeyin artık. şu anda yeni astra'da ciddi indirim var. ancak ben daha fazla donanım, daha fazla iç mekan, daha iyi bir motor/şanzıman sunan i30'u tavsiye ederim. ayrıca astra makyajlanacak ama i30 bu sene piyasaya çıktı. 5 sene de garantisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 1 Ağustos 2012; 18:22:31 >

• astra classic değil astra j desen yine i30 derim.
  • yeni kasa astra deseydin kesin astra derdim. ama i30 u da bilmiyorum açıkçası. ama şunu söylemeliyimki astra çekiş ve performansda hayal kırıklığı yaşatabilir.
  • i30.
  • Astra H rüştünü ispatlamış bir kasa,İ 30 ise güncel.
    6 Bin lira bütçeniz için önemli bir meblağ ise düşünmeden Astra diyorum.
  • 6 bin daha verebiliyorsan i30 u al. tavsiyem 4-5 sene binerim diyorsan kesinlikle i30 u al.
  • İ30 ancak aldıktan sonra inşallah keşke astra alsaydım demezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.